Ya bana İnstagramdan ulaşabilir misin. Çok fazla sorum var benim. Çok çöküntüdeyim

çoğu reklam aynı kişiler mesaj atıp duruyor bu çok onur kırıcı bana göre yalan söyleyecekeniz esnek tir deyin ne gerek var ameliyata falan
Tabi ayni kişiler olcak çünkü düzenli olarak girip aynı kişiler yazıyo valla kimseye gerçekliğini kanıtlayacak değilim siz reklam deyin geçin inanın umrumda bile değil

Tabi ayni kişiler olcak çünkü düzenli olarak girip aynı kişiler yazıyo valla kimseye gerçekliğini kanıtlayacak değilim siz reklam deyin geçin inanın umrumda bile değil
Geçen sorduğum soruya cevap vermediniz ? Kafamda soru işaretleri oluştu. En son nişan atmıştınız erkek arkadaşınıza söylemiştiniz bakire olmadığınızı. Onun üzerine ailesi de kabul etmemişti. Üzerinden çok zaman geçmedi nikah oldu ve kanamam oldu dediniz. Öncesinde kanamam oldu sanırım tutmadı falan da demiştiniz. Aydınlatırsanız sevinirim. Aksi takdirde benimde kafamda soru işaretleri oluşuyor

Ya bana İnstagramdan ulaşabilir misin. Çok fazla sorum var benim. Çok çöküntüdeyim
Bu süreci kullanmak isteyen çok olur. Tavsiyem hiç kimseye yani azınlık olan kısma çok güvenmemeniz. Kalbinizin sesini dinleyin. Kafanızda çok büyütmeyin. Sakinlikle düşünüp karar vermeye çalışın ben öyle yapmaya çalışıyorum Er ya da geç bu günler geçecek

Tam takip etmemissiniz konuştuk hallettik barıştık da yazmıştım biraz kanamam oldu diye açılma oldu sandım ama olmamış yani kanamam oldun
Böyle

Tam takip etmemissiniz konuştuk hallettik barıştık da yazmıştım biraz kanamam oldu diye açılma oldu sandım ama olmamış yani kanamam oldun
Böyle
Gözümden kaçmış demekki, Tamam öyleyse sizin adınıza sevindim :)

Arkadaşlar herkesin bunu yapma tarzı farklı benim tek kat di ve benden ip düştü tuttu dedi ama bir damla kan geldi sonradan açıldı sandım ama hemen dışarı da dikişler olmuyor içerisi içind e bir miktar dikişler var yani ben kabız oldum kanamalarım olmasına rağmen oldu Sadec e çok iyi korumaya bakın dikkat edin kabız olmayın ve bu çok çok zor ayırıp bakmaya çalışmayın yani tutmaya çalışın kendinizi bunu bende çok zorlanarak yaptım sürekli bi ayırıp baktım ama iyileşmesi icin doğrusu bakmamak zor olan hareket edememek korumak temiz tutmak bu en zoru tuttu dedikten sonra ben başkasına göstermedim ama gösterenlere hak veririm çünkü doktor sonucunu bizimle paylaş düğünden sonra dedi hadi güle güle tutmuş yapmadi yada düğüne yakın gel bana demedi benim doktorum. Sadece biraz darlanmaya gelemiyo

Ya of bala ben bu sıkıntıdan kurtulamıyorum

Ben de öyle düşünüp yaptıracağım inşallah. Sağ olun

sizden bir gün sonra da ben operasyon geçirmişim. şu an nasıl gidiyor iyileşme süreci? ben doktorumdan çok memnun değilim.
Çok pardon cevabınızı görmedim. Doktor ismini sormuştum da yazmışsınız :) geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…