- 29 Nisan 2020
- 34
- -2
- 1
- 26
Ya bana İnstagramdan ulaşabilir misin. Çok fazla sorum var benim. Çok çöküntüdeyimAynen çok kişiyle konuştum yardımcı olmaya coştum elimden geldiğince ve geri dönüş yapacağım dedim ki herkese umut olsun diye ve tekrar diyorum biraz açıldı eyvah demeyin ben gibi panik yapmayın dışta ne görüyorsanız o değil icerdede dikişler var narin bi şekilde
Özel de de cevap verdin size böyle bir şeyi asla yapamam siz olsanız yapar mısınız işlem olduktan sonra buraya kimse uğraşıyo bile kendimi riske atamam üzgünümYa bana İnstagramdan ulaşabilir misin. Çok fazla sorum var benim. Çok çöküntüdeyim
çoğu reklam aynı kişiler mesaj atıp duruyor bu çok onur kırıcı bana göre yalan söyleyecekeniz esnek tir deyin ne gerek var ameliyata falanYa bana İnstagramdan ulaşabilir misin. Çok fazla sorum var benim. Çok çöküntüdeyim
Tabi ayni kişiler olcak çünkü düzenli olarak girip aynı kişiler yazıyo valla kimseye gerçekliğini kanıtlayacak değilim siz reklam deyin geçin inanın umrumda bile değilçoğu reklam aynı kişiler mesaj atıp duruyor bu çok onur kırıcı bana göre yalan söyleyecekeniz esnek tir deyin ne gerek var ameliyata falan
Geçen sorduğum soruya cevap vermediniz ? Kafamda soru işaretleri oluştu. En son nişan atmıştınız erkek arkadaşınıza söylemiştiniz bakire olmadığınızı. Onun üzerine ailesi de kabul etmemişti. Üzerinden çok zaman geçmedi nikah oldu ve kanamam oldu dediniz. Öncesinde kanamam oldu sanırım tutmadı falan da demiştiniz. Aydınlatırsanız sevinirim. Aksi takdirde benimde kafamda soru işaretleri oluşuyorTabi ayni kişiler olcak çünkü düzenli olarak girip aynı kişiler yazıyo valla kimseye gerçekliğini kanıtlayacak değilim siz reklam deyin geçin inanın umrumda bile değil
Bu süreci kullanmak isteyen çok olur. Tavsiyem hiç kimseye yani azınlık olan kısma çok güvenmemeniz. Kalbinizin sesini dinleyin. Kafanızda çok büyütmeyin. Sakinlikle düşünüp karar vermeye çalışın ben öyle yapmaya çalışıyorumYa bana İnstagramdan ulaşabilir misin. Çok fazla sorum var benim. Çok çöküntüdeyim
Tam takip etmemissiniz konuştuk hallettik barıştık da yazmıştım biraz kanamam oldu diye açılma oldu sandım ama olmamış yani kanamam oldunGeçen sorduğum soruya cevap vermediniz ? Kafamda soru işaretleri oluştu. En son nişan atmıştınız erkek arkadaşınıza söylemiştiniz bakire olmadığınızı. Onun üzerine ailesi de kabul etmemişti. Üzerinden çok zaman geçmedi nikah oldu ve kanamam oldu dediniz. Öncesinde kanamam oldu sanırım tutmadı falan da demiştiniz. Aydınlatırsanız sevinirim. Aksi takdirde benimde kafamda soru işaretleri oluşuyor
Gözümden kaçmış demekki, Tamam öyleyse sizin adınıza sevindim :)Tam takip etmemissiniz konuştuk hallettik barıştık da yazmıştım biraz kanamam oldu diye açılma oldu sandım ama olmamış yani kanamam oldun
Böyle
Ya of bala ben bu sıkıntıdan kurtulamıyorumBu süreci kullanmak isteyen çok olur. Tavsiyem hiç kimseye yani azınlık olan kısma çok güvenmemeniz. Kalbinizin sesini dinleyin. Kafanızda çok büyütmeyin. Sakinlikle düşünüp karar vermeye çalışın ben öyle yapmaya çalışıyorum ☺ Er ya da geç bu günler geçecek
Neden? Yakında evlilik falan mı var ? Ya da maddi olarak mı endişe ediyorsun?Ya of bala ben bu sıkıntıdan kurtulamıyorum
Bu öyle bi sıkıntı ki geçmeyen sıkıntı yapmışlar resmen yaYa of bala ben bu sıkıntıdan kurtulamıyorum
Merhaba işlemi oldunuz muKızlar yarın sabah islem olucam. Dua edin bana tam da pandemiye denk geldi ama maalesef erteleyemem..
Ben de öyle düşünüp yaptıracağım inşallah.Müsade etmeyin sorulmasına siz soruyor musunuz da karşı taraf böyle bir şeyi sorabiliyor ? Sizi ilgilendirmez deyin işlemi de yaptırın. Kimse kimseyi hayatında olmadığı bir dönemden sorumlu tutamaz. Nasıl rahat edecekseniz öyle yapın eğer çevrenizdekiler bu konuda çok tutucuysa dürüst olmaya hiç gerek yok, yaptırın.
sizden bir gün sonra da ben operasyon geçirmişim. şu an nasıl gidiyor iyileşme süreci? ben doktorumdan çok memnun değilim.Kızlar yarın sabah islem olucam. Dua edin bana tam da pandemiye denk geldi ama maalesef erteleyemem..
Napacağımı bilmiyorumBu öyle bi sıkıntı ki geçmeyen sıkıntı yapmışlar resmen yayalnız değilsin bu konuda herkes aynı durumda
Kime işlem oldunuzsizden bir gün sonra da ben operasyon geçirmişim. şu an nasıl gidiyor iyileşme süreci? ben doktorumdan çok memnun değilim.
ayşecan enmutlu, adanada oldum mecburenKime işlem oldunuz
Çok pardon cevabınızı görmedim. Doktor ismini sormuştum da yazmışsınız :) geçmiş olsunsizden bir gün sonra da ben operasyon geçirmişim. şu an nasıl gidiyor iyileşme süreci? ben doktorumdan çok memnun değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?