Rabbim şahit zina değildi, ama işte yarı yolda kaldım. Ne yapsam bilmiyorum, öyle bir yerde yaşıyorum ki insanlar bunu namus için tek kriter sayıyor. Çok mücadele ettim 3 yıldır, pes ettim :KK43: Anlattığım kişiler istemedi. Şİmdi beni bırakan yoluna devam ediyor, kız oğlan kız alırım demişti bana bir de. Ben ne yapcağım, günahım suçum güvenmekti. Hataydı evet ama hayatımı mahvedeceğini nerden bilebilirdim :KK43:
Başlıktaki işlemi yaptirabilirsiniz üzmeyin kendinizi

Arkadaşlar ben daha önce dini nikah var diye birlikte oldum,i hatta evliydim ve zar bozuldu, ama evlilik olmadı yarı yolda bıraktı beni. şu an evlilik için bunu soracak kişiden gizleyip diktirsem içim bi garip büyük günah mı işlemiş olurum diyorum bazen, sonra diyorum dersem beni istemeyecek; daha önce dediğim birisi oldu annesine dedi ve sonuç olmadı, istemediler beni. Korkuyorum ne yapsam. İmanlıyız hepimiz kimse bu durumu yaşamak istemezdi. Allah rızası daha baskın geliyor. ama bu dünyada çok ağır. :KK43: Rabbim kul hakkından korusun. Bu dünyada kız olmak daha zor gerçekten. İçimden geldi gece gece hepimiz için dua ettim.
Canım bak videoları izle tüm her dini yerde araştır ben yaptım kız yada erkek gecmıstekı yaşadığı hiç bir şeyi eşine anlatmakta yükümlü degıldır ancak sorulduğunda yalan söylersen gunah olur onun harıcı hz . Ömer de de bu olay gecmısımız de olmustu istersen oku

Ben nikâhlandim ve kanamam oldu uzun süre yazamadım burda beni bilen biliyo baya badire atlattım kanamam oldu çok şükür ilişkide açıklık vardı tutmadı diye düşünmüştüm karantinadan gidemedim ama kanamam oldu
Ohh çok şükür cok ama cok sevındım canım sende eskilerdensin burdan Rabbım elinden tuttu nasıl gectı o gece anlatırmısın

Canım bak videoları izle tüm her dini yerde araştır ben yaptım kız yada erkek gecmıstekı yaşadığı hiç bir şeyi eşine anlatmakta yükümlü degıldır ancak sorulduğunda yalan söylersen gunah olur onun harıcı hz . Ömer de de bu olay gecmısımız de olmustu istersen oku
Valla şu an herkes de soruyor maalesef :(

Ne demek emin misin anlamadim kime ne yaptırdığını bilmez mi insan
Öyle değil ya. Verdiğin doktor isimlerinden emin misin iyi yaptıklarına dedim :)
CAnm yrn çok eski kızlardan sahte hesap degıl eski konuşmalardan bakarsan görürsün ben özelden de konuşmuştum yalan söylucek bişey yok allah razı olsın döncem size demişti döndü

Valla şu an herkes de soruyor maalesef :KK43:
Müsade etmeyin sorulmasına siz soruyor musunuz da karşı taraf böyle bir şeyi sorabiliyor ? Sizi ilgilendirmez deyin işlemi de yaptırın. Kimse kimseyi hayatında olmadığı bir dönemden sorumlu tutamaz. Nasıl rahat edecekseniz öyle yapın eğer çevrenizdekiler bu konuda çok tutucuysa dürüst olmaya hiç gerek yok, yaptırın.

CAnm yrn çok eski kızlardan sahte hesap degıl eski konuşmalardan bakarsan görürsün ben özelden de konuşmuştum yalan söylucek bişey yok allah razı olsın döncem size demişti döndü
Aynen çok kişiyle konuştum yardımcı olmaya coştum elimden geldiğince ve geri dönüş yapacağım dedim ki herkese umut olsun diye ve tekrar diyorum biraz açıldı eyvah demeyin ben gibi panik yapmayın dışta ne görüyorsanız o değil icerdede dikişler var narin bi şekilde

Aynen çok kişiyle konuştum yardımcı olmaya coştum elimden geldiğince ve geri dönüş yapacağım dedim ki herkese umut olsun diye ve tekrar diyorum biraz açıldı eyvah demeyin ben gibi panik yapmayın dışta ne görüyorsanız o değil icerdede dikişler var narin bi şekilde
ALLAH razı olsun gerçekten öyle destek oldun inşallah bizlerinde durumu iyi şekilde sonuçlanır çok teşekkürler canım ❤

Ne demek emin misin anlamadim kime ne yaptırdığını bilmez mi insan
Çok sevindim adınıza. Takip ettiğim kadarıyla nişanlınıza bakire olmadığınızı söylemiştiniz ailesi de öğrenmişti nişan atılmıştı. Sonrasında nasıl toparladınız? Hemen nikah oldu ve kanamanız mi oldu tam anlayamadım ?

Arkadaşlar ben daha önce dini nikah var diye birlikte oldum,i hatta evliydim ve zar bozuldu, ama evlilik olmadı yarı yolda bıraktı beni. şu an evlilik için bunu soracak kişiden gizleyip diktirsem içim bi garip büyük günah mı işlemiş olurum diyorum bazen, sonra diyorum dersem beni istemeyecek; daha önce dediğim birisi oldu annesine dedi ve sonuç olmadı, istemediler beni. Korkuyorum ne yapsam. İmanlıyız hepimiz kimse bu durumu yaşamak istemezdi. Allah rızası daha baskın geliyor. ama bu dünyada çok ağır. :KK43: Rabbim kul hakkından korusun. Bu dünyada kız olmak daha zor gerçekten. İçimden geldi gece gece hepimiz için dua ettim.

iyide siz dini nikay kıymışsanız evliymişsiniz nikahın şartlarını yerine getirmişseniz tabi bu zina olmuyor ama siz evlenmiş boşanmış biri oluyorsunuz yani tabi boşanmışsanız.

Back
X