canım ikinizde aynı durumdasınız ortak cevap yazayım...benim nişanlım kanamazsa aklımda soru işareti kalır dedi....erkelerin hepsi zarı baya içerde biliyor...ahlbuki zar girişte...o yüzden ben bişey yapmadım diyebilir...

cloo erkek arkadaşıın öyle düşünüyorsa bence bu durumu kullan....canım sen daha iyi biliyosun içine biraz girdi gibi olduysa kullan....erkek arkadaşın gelen kanı gördümü?? gördüyse kullan bu durumu görmediyse ve sana inanıyosa devam ettir...annemle mi gitsem acaba ama istersen senle gideyim doktora de...soonuçta seninle içeri gircek hali yok doktordan çıkıncada bozulmuş dersin inanır sana...hatta bira zsurat asarsın.. bi kaç gün soğuk davran..ona darılmış gibi...depresyonda gibi...ama yinede kafasında soru işareti oluşur..
gidişata bak...baktın zaman geçince şüpheleniyor...bozulmamıştır dersin cnm

ist22 canım senin nişanlın kanlı çarşaf istiyodu dimi? yanlış mı hatırlıyorum...ben olsam ben bişey yapmadım diye ısrar eden erkeğin üzrine gitmezdim...çünkü senin durumun tam olarak cloonun ki gibi değil, seni erkek arkadaşın illakide bişey yapmadım demiş...bide erkekler kafasını çok kurcalayan konuları arkadaşlarında öğrenebiliyor ne kadar sır tutarsa tutsun bu böyle, erkekler arasında atma tutma rivayet konuları çok revaçta biliyosunuz sizde....hikayeler abartılar ön planda..benim nişanlımda çok kan akıyo diye biliyomuş mesela...bide benimki esnek zardan falan anlamıyo..illakide kanaması lazım diyo((

bizde onların istediklerini bi şekilde verceğiz.....

mesela benim bi arkadaşım vardı..2 kişiyle brl. olmuş onlar kızım demiş..ikisindede kan evlerine gittiğinde gelmiş...onlar kız değil...böyle bişey olamaz deyip duruyordu bana taa kaç sene önce...

adamlar takıyor kafaya işte..

Benimkide esnek mesnek anlamıyo,anlatma bana bunları dedi direk,kanamazsa peki nasıl anlaşılcak karşındakinin kız olup olmadığı diyo,evet doğru hatırlıyosun kanlı çarşafı göstercek bayrak gibi.. dolayısıyla yaptırmam şart bu durumda ne bileyim umut dünyası işte bu durumu kullanabilir miyim die düşündüm günlerdir ama zor gözüküyo ne yazıkki..

ist22 canım sen riske etme bence operasyonunu ol...seninkide benim nişanlım gibi kan meraklısı

cloo canım bu durumu kullanabilirsin dicem ama...diyelimki inandı..ama ben içine girmedim diycek ileride...riske etme canım dediğin gibi olduysa soru işareti kalabilir

biliyorum canım işte bende onun için en son ihtimal olarak düşünüyoorum gereken her şeyi yaptırdıktan sonra bir ihtimal işte. inşallah gerek kallamaz o kan gelir ve kurtulurum biran önce...

Haklısın minikperim, olmam lazım riske atamam,sonuçta bi ömür geçirmeyi düşündüğüm insan, en ufak kavgamızda yüzüme vurmasına dayanamam,içinde şüphe olmasını istemem,kan gelirse o da ben de rahatlıcaz, bi daha da konusu açılmayacak.. Allah yardımcımız olsun gerçekten inş kurtuluruz bi an önce.. Şu akın beye de gidip bi daha kontol ettireyim eğer o da kanamaz ya da kanama ihtimali %20 derse ona yaptırırım herhalde.. Ne olacaksa olsun artık..

cloo ve ist

kızlar bu olayı aynı ben yaşadım size düşüncemi paylaşayım. erkek arkşmla bizde böle yakınlşma yaşamıştık ve benm tuvalete gittğimde adetm geldi bende bozuldu die düşündüm ve bunu ona söledim çok kafaya taktım yansıttım bunuda ona ve oda bozuldu die düşünor.ama ben ilk ve tek onla yaşadım herşeyi. yani inanablrler. benm erkek arkşm acayip güvenior bana kanamazsa kanamasn ben seni seviorum güveniorum dior. onla evlenrsem bu durumu hiç takmam zaten onla yasadım herseyi. ama başkasyşa olursam yaptırmam lasım bu işlemi
(

cloo sen kesnlkle kullan bu durumu inanmş zaten erkek arkşn

yani bişeyler yasamısın illede ilşki yasamana gerek yokki bozulması için.bak bende senn anlattgın gibi yüğzeysel yasadm ama bozulduğunu düşünorum bunu yasadıgım erkek arkşmda bana inanıor ki inansında zaten yasamadım baskasyla hiçbişey .kendi soluor o gece kanamazsa ogun kanamıştı zaten deriz geçeriz dedi. kanıda görmedi kendi ben tuvalette adatm gelnce ole söledim bozuldu dedim.aglamaya başladım bozulmş olablrmi kızlar ya ben muayene olmadım daha hafif girdğini hissettim

Benimki de güveniyo bana her konuda ama kan konusunda çok hassas olduğunu defalarca söyledi, böyle bişeyi kabul edemeyeceğini ertesi gün boşanma davası açacağını söyledi.. Dolayısıyla riske atamam ama diyelimki operasyon oldum ve aksilik oldu kanamadı o zaman en azından tutuncak bi dalım olmalı, erkek için de hemen ayrılmak öyle kolay değil sonuçta evlenmişsin artık bi ton masraf yapmışsın etrafın söyleyecekleri de cabası, ama ben her zaman en kötü ihtimali düşünürüm.. hayırlısı hakkımızda

bu kdr sert cıkmana sebep olmu olan seyi anlayamadm herkes burda bseyler soruyo cevp verlioyr..
bnmkide bi umut bna cok mnk oldgnu söledler forumdki arkdslar ondan umtlndm içim de kaldı kontrl ettrmek ..
bu sekilde sert cıkmana gerek yoktu hepmiz burda aynı seye care bulmak için burdayz ...

bu arada hamile kalmk için kızlık zarnın mozulması sart degil.

Son düzenleme:

karışmak istemem tabi ama forumda daha önce yorumlarım oldugu için ve bir ara aynı soru işaretim oldugundan dolayı yazayım dedim elanur bu konuda haklı gibi çünkü bilmiyor sen biraz çelişkili anlatıyorsun yazılanların hepsini okudum anladıgım kadarıyla seninki 1 kerelik bir pişmanlık değil ki ilerisi yaşandıysa bazı şeylerin ya zarın bozulma ihtimali yuksek oldugundan bozulmuştur ya da hamile kalmamışsındır hem bozulmayıp hem de hamile kalman az bir ihtimal ki bir de 1 kereye mahsus olmadıgını da söylemen sonucunda ben böyle bir kanıya vardım belki yardımcı olurum diye yazdım sana ben de sağlıkçıyım çünkü,hakkını helal et sonuçta kimse kimsenin ne yasadıgını bilemez ben de seninkini bilemem sadece yorumumu paylaşayım dedim senle..

hymenoplasti olan arkadaşlara soruyorum doktora ilk gidişinizdemi bu işlemi oldunuz yoksa öncekontroledip daha sonramıçağırdı sizi ?

banbann ben operasyonu yapan doktor buldum ona gittim , kontrol etti ve operasyonu yaptı...bekleyemezdim paramı iriktirince gittim çünküben kzılık zarımın bozulduğunu biliordum.

sen ocakta olmuşsun sanırım..daha sonra tutup tutmadığını başka doktora kontrol ettirdinmi?

evet ocakta oldum şehir dışından geldiğim için daha kontrole gidemedim malesef haziran sonu gibi düşünüyorum inş. başka doktora da görünmedim ceshme..

defalarca içine girmiş çıkmış ve sen hala bozulmadığını idda ediyosun kafamı buluyosun bizimle o zaman hepimiz bakireyiz ben bu foruma bilgi alma amaçlı giriyorum ama her açmamda senin acaba bozuldumu emin değilim kontrole gidicem kayıt alıyorlarmı yazılarınla karşılaşıyorum git kontrol ettirde hepimiz kurtulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…