canım ikinizde aynı durumdasınız ortak cevap yazayım...benim nişanlım kanamazsa aklımda soru işareti kalır dedi....erkelerin hepsi zarı baya içerde biliyor...ahlbuki zar girişte...o yüzden ben bişey yapmadım diyebilir...
cloo erkek arkadaşıın öyle düşünüyorsa bence bu durumu kullan....canım sen daha iyi biliyosun içine biraz girdi gibi olduysa kullan....erkek arkadaşın gelen kanı gördümü?? gördüyse kullan bu durumu görmediyse ve sana inanıyosa devam ettir...annemle mi gitsem acaba ama istersen senle gideyim doktora de...soonuçta seninle içeri gircek hali yok doktordan çıkıncada bozulmuş dersin inanır sana...hatta bira zsurat asarsın.. bi kaç gün soğuk davran..ona darılmış gibi...depresyonda gibi...ama yinede kafasında soru işareti oluşur..
gidişata bak...baktın zaman geçince şüpheleniyor...bozulmamıştır dersin cnm
ist22 canım senin nişanlın kanlı çarşaf istiyodu dimi? yanlış mı hatırlıyorum...ben olsam ben bişey yapmadım diye ısrar eden erkeğin üzrine gitmezdim...çünkü senin durumun tam olarak cloonun ki gibi değil, seni erkek arkadaşın illakide bişey yapmadım demiş...bide erkekler kafasını çok kurcalayan konuları arkadaşlarında öğrenebiliyor ne kadar sır tutarsa tutsun bu böyle, erkekler arasında atma tutma rivayet konuları çok revaçta biliyosunuz sizde....hikayeler abartılar ön planda..benim nişanlımda çok kan akıyo diye biliyomuş mesela...bide benimki esnek zardan falan anlamıyo..illakide kanaması lazım diyo((
bizde onların istediklerini bi şekilde verceğiz.....
mesela benim bi arkadaşım vardı..2 kişiyle brl. olmuş onlar kızım demiş..ikisindede kan evlerine gittiğinde gelmiş...onlar kız değil...böyle bişey olamaz deyip duruyordu bana taa kaç sene önce...
adamlar takıyor kafaya işte..
canım ikinizde aynı durumdasınız ortak cevap yazayım...benim nişanlım kanamazsa aklımda soru işareti kalır dedi....erkelerin hepsi zarı baya içerde biliyor...ahlbuki zar girişte...o yüzden ben bişey yapmadım diyebilir...
cloo erkek arkadaşıın öyle düşünüyorsa bence bu durumu kullan....canım sen daha iyi biliyosun içine biraz girdi gibi olduysa kullan....erkek arkadaşın gelen kanı gördümü?? gördüyse kullan bu durumu görmediyse ve sana inanıyosa devam ettir...annemle mi gitsem acaba ama istersen senle gideyim doktora de...soonuçta seninle içeri gircek hali yok doktordan çıkıncada bozulmuş dersin inanır sana...hatta bira zsurat asarsın.. bi kaç gün soğuk davran..ona darılmış gibi...depresyonda gibi...ama yinede kafasında soru işareti oluşur..
gidişata bak...baktın zaman geçince şüpheleniyor...bozulmamıştır dersin cnm
içeri girme felan olmadı canım biraz özel olcak ama arkamı dönük yatmıştım ben arkadan biraz zorladı aşağı tarafa dogru ama orda vajina yok zaten ben dur yavaş diye bağırdım o korktu o anda çünkü bilmiyor tam olarak deneyimi o kadar fazla değil çünküü.. sonra ben gittim içerde uyudum sabah kaltığımda bir sorun var mı diye sordu bende hafif pembensi kan gelmiş ama nerden bilmiyorum dedim gecede ağrım var biraz demiştim.. aslında zorlama yada kan yok yani ortada canım.. Ama inanıyor hatta doktora gidelim dedim tamam istersen gidelim yeterki sen üzülme dedi. bilmiyorum ama inandığına eminim.. ama yinede onunkafasında soru işareti bırkmak istemiyorum eğer ilk gece kanamazsa o zaman kanamıştı demekki bozulmuş demeyi düşünüyorum inşallah ihtiyaç kalmaz buna canım..
ist22 canım sen riske etme bence operasyonunu ol...seninkide benim nişanlım gibi kan meraklısı
cloo canım bu durumu kullanabilirsin dicem ama...diyelimki inandı..ama ben içine girmedim diycek ileride...riske etme canım dediğin gibi olduysa soru işareti kalabilir
ist22 canım sen riske etme bence operasyonunu ol...seninkide benim nişanlım gibi kan meraklısı
cloo canım bu durumu kullanabilirsin dicem ama...diyelimki inandı..ama ben içine girmedim diycek ileride...riske etme canım dediğin gibi olduysa soru işareti kalabilir
bu kdr sert cıkmana sebep olmu olan seyi anlayamadm herkes burda bseyler soruyo cevp verlioyr..bilmiyor sen neyin kafasındasın hamile kalmaktan şüphe ettim diyosun defalarca oldu diyosun hala emin değilim diyosun lütfen saçma sapan yorumlarınla burayı daha fazla meşgul etme dayanamadım en sonunda bunu yazdırdın
bu kdr sert cıkmana sebep olmu olan seyi anlayamadm herkes burda bseyler soruyo cevp verlioyr..
bnmkide bi umut bna cok mnk oldgnu söledler forumdki arkdslar ondan umtlndm içim de kaldı kontrl ettrmek ..
bu sekilde sert cıkmana gerek yoktu hepmiz burda aynı seye care bulmak için burdayz ...
bu arada hamile kalmk için kızlık zarnın mozulması sart degil.
hymenoplasti olan arkadaşlara soruyorum doktora ilk gidişinizdemi bu işlemi oldunuz yoksa öncekontroledip daha sonramıçağırdı sizi ?
evet ben doktora ilk gidişimde tedavimi oldum...
hymenoplasti olan arkadaşlara soruyorum doktora ilk gidişinizdemi bu işlemi oldunuz yoksa öncekontroledip daha sonramıçağırdı sizi ?
sen ocakta olmuşsun sanırım..daha sonra tutup tutmadığını başka doktora kontrol ettirdinmi?
bu kdr sert cıkmana sebep olmu olan seyi anlayamadm herkes burda bseyler soruyo cevp verlioyr..
bnmkide bi umut bna cok mnk oldgnu söledler forumdki arkdslar ondan umtlndm içim de kaldı kontrl ettrmek ..
bu sekilde sert cıkmana gerek yoktu hepmiz burda aynı seye care bulmak için burdayz ...
bu arada hamile kalmk için kızlık zarnın mozulması sart degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?