• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şuan moralim çok bozuldu ve yine ağlıyorum...gözyaşlaım dinmicek hiç..içimde kanayan bi yara gibi unutamıyorum hiç bi şeyi....ben çocukluğumu kahkahalarımı yaşama sevincimi geleceğe dair umudumu o yerde bıraktımm.....kendimi uykusuz gecelere eziyete hapsettim...ayın 18 inde randevum var..benim için kader anı acaba tuttumu tutmadımı diye düşünücem....bakıyorum orası yine parçalı yaptırmadan önceki gibi ...neye yor acağımı bilmiyorum, o dikişler ne zaman düştü koca koca dikişler vardı onlar düşünce parçalı yerler ayrıldı zaten..ruh gibiyim....yaptırdım bu operasyou ama hala o kadar çok soru varki kafamda...26 ağustos günü elanur buraya yazmazsa bilinki ben öldüm demektir...kaldıramıcam bu kadar yükü........kaç senedir hep ağlıyorum...ölsemde kurtulsam artk...bazen düşünüyorm nişanlımın hayatından çekip gitmeyi..ama bi sebep sorcaklar..sonra annemi babamı düşünüyorum.....nişanlım hayatıma girmeseydi, onu sevmeseydim evlenmeyecektim ben....33 gün oldu...yaşayan ölü gibiyim.:14::14:

minikperimmm... şimdiden üzülmenin anlamı yok. doktora gittikten sonra düşünürsün. ben ilk gün ağladım zırladım, nefes alamadım. sonra devam etmek zorunda kalıyorsun kaldığın yerden... son hafta gidip tekrar yaptıracağım. kendi doktoruma da gidemem. nişanlına bir şey çaktırma. bir yıl sonra bugünleri unutmuş olacağız. benim o koca koca dikişlerim düşmemişti. kanamayacağını öğrendiğim gün sinirden hepsini çekmeye uğraştım. iki üç tanesini düşürdüm. sonra da kan geldi. demek ilişkiye girsem kanarmış. bence hiçbir doktor hiçbir şey bilmiyor. ben de düşünmüyorum artık. son hafta gidip kurtulacağım...kanarsa kanar kanamazsa da ne olacaksa olsun ooof. kanser olacağım en sonunda.

Betateta, ilk gittiğin doktor nasıl bi doktormuş hemen kanamaz diyebilmiş,demek ki böyle durumda bi kaç doktora sormak gerekiyo,ben de bi kaç doktora gidicem

en az iki doktora görün derim. ben çok pişman oldum açıkçası. bozulduysa da geçici yaptır düğünden önce. kalıcı hem daha pahalı hem de tutmuyor.

Minikperim sen Şişli Med Akın Beye gitmiştin değil mi, bende muayene için gitmeyi düşünüyorum..Nasıl bi doktor cnm ilgili mi biraz anlatır mısın?

en az iki doktora görün derim. ben çok pişman oldum açıkçası. bozulduysa da geçici yaptır düğünden önce. kalıcı hem daha pahalı hem de tutmuyor.

Haklısın cnm,gidicem.. Pişman olmak istemiyorum.. Kalıcı da stresini aylar önce yaşamaya başlıyoruz,geçici de 3 gün kala yaşancak bütün stres ve biticek Allahın izniyle, ama geçici de 3 gün kala gidebilir miyim onu da bilmiyorum ki

canım ben bursada yaptırdım..akın beye gidecektim ama babam yurt dışına gitmedi seyahatini erteledi bende mecburen bursada kaldım...yaşadığın şehirde yaptırman daha iyi...bir sürü sıkıntı çıkabilir gidemeyebilirsin kontrole....
çok dert ediyorum kendime...çok sıkıntılıyım bildiğin gibi değil:S....... geçiciye kalırsa ben yandım çünkü...düğün tarihim ramazan bayramından hemen sonra insanlar o haftayı birleştirip tatil yapıyorlar.benim doktorumda yaparsa ben artık öteki dünyaya giderim..belli olmuş olur......bursada başkada doktor yok...bu konuda doktor kıtlığı var.....hemen doktorumla konuşmak içimi dökmek istiyorum ama daha zaman var...bana çözeriz problemi sen düşünme dedi...zamanı söyledim ramazandan sonra dedim...oda benim tek hastam sen değilsin başka hastalarımda var dedi....zaten başkaları gibi sadece bu işi yapan bi doktor değil.....diğer alanlarda uzman bursanın bir numaralı doktoru diyebilirim...birde doçent ama işte benim de 4-5 yıllık altüst olmuş psikolojim var kendimi sakinleştiremiyorum:(((((( az bi zaman kaldı günler geçmek bilmiyor......insan çok acil bişeyi beklerken nasıl endişeli olursa bende öyleyim işte:((( ve daha kaç gün var...Allah a dua ediyorum inşallah tutmuştur ama sanmam...sanmıyorum hem deli gibi çalıştım hemde tutmasını bekliyorum ne bilim cnm ya.....ruh halim değişiyo:S

canım ben bursada yaptırdım..akın beye gidecektim ama babam yurt dışına gitmedi seyahatini erteledi bende mecburen bursada kaldım...yaşadığın şehirde yaptırman daha iyi...bir sürü sıkıntı çıkabilir gidemeyebilirsin kontrole....
çok dert ediyorum kendime...çok sıkıntılıyım bildiğin gibi değil:S....... geçiciye kalırsa ben yandım çünkü...düğün tarihim ramazan bayramından hemen sonra insanlar o haftayı birleştirip tatil yapıyorlar.benim doktorumda yaparsa ben artık öteki dünyaya giderim..belli olmuş olur......bursada başkada doktor yok...bu konuda doktor kıtlığı var.....hemen doktorumla konuşmak içimi dökmek istiyorum ama daha zaman var...bana çözeriz problemi sen düşünme dedi...zamanı söyledim ramazandan sonra dedim...oda benim tek hastam sen değilsin başka hastalarımda var dedi....zaten başkaları gibi sadece bu işi yapan bi doktor değil.....diğer alanlarda uzman bursanın bir numaralı doktoru diyebilirim...birde doçent ama işte benim de 4-5 yıllık altüst olmuş psikolojim var kendimi sakinleştiremiyorum:(((((( az bi zaman kaldı günler geçmek bilmiyor......insan çok acil bişeyi beklerken nasıl endişeli olursa bende öyleyim işte:((( ve daha kaç gün var...Allah a dua ediyorum inşallah tutmuştur ama sanmam...sanmıyorum hem deli gibi çalıştım hemde tutmasını bekliyorum ne bilim cnm ya.....ruh halim değişiyo:S

Endişelerinde tereddütlerinde sonuna kadar haklısın ama bak doktorun bi şeklde çözeriz demiş,yani ne olursa olsun senin hayatın söz konusu,sen bunlarla cebelleşirken o tatili düşünmez herhalde,bunu da sor tekrar sen yine de, cep numarasını al,tatildede bayramdada ulaşmam lazım hayatım söz konusu de o kadar para verdin sonuçta

Aylin inşallah kuzenin işleri iyi gider...maalesef ben ebru hanımı geç tanıdım...keşke daha önce gidebilseydim bu kadar yıpranmaazdım. Şimdi enazından kendimi güvende hissediyorum. Bana sahip çıkacağından eminim...Doktorun kontrolde ücret almaması bence bu konudaki samimiyetini de gösteriyor. Düşünsenize eski doktoruma o kadar verdiğim param boşa gitti. Kanar diye yaptığı şey kanamayacağını öğrendim. Beni de kontrole çağırmadı. Allahım neler yaşayacakmışım meğer...

ebru hanım kontrlede para almıyr mu?? mesela ben sdce kzlgmı kkntrl ettrmeyye gtsem???:17::17:

ebru hanım kontrlede para almıyr mu?? mesela ben sdce kzlgmı kkntrl ettrmeyye gtsem???:17::17:

bilmiyor sen neyin kafasındasın hamile kalmaktan şüphe ettim diyosun defalarca oldu diyosun hala emin değilim diyosun lütfen saçma sapan yorumlarınla burayı daha fazla meşgul etme dayanamadım en sonunda bunu yazdırdın

Son düzenleme:
Kızlar size sormak istediğim bir şey var. Nişanlım la çok küçük bir yakınlaşma yaşadık aslında o anlamda bir yakınlaşma değil ama ben öyle olduğunu söyledim sonrasındada açık renkli bir kan geldi dedim. nişanlım buna inandı sanırım şimdi acaba zarar gelmişmidir hamile kalırmısın tarzı sorular soruyor.. sizce gerdek gecesi kanama olmazsa eğer ben bunu kullanabilir miyim o zaman kanamıştı desem tepkisi ne olur yada ne kadar doğru olur siz ne düşünüyorsunuz? siz olsanız ne yapardınız?? aklımda bir dünya soru var kızlar çıkar bir yol arıyorum...

canım nişanlını sen iyi tanıyosun eğer inanmışsa sana..bence devam ettir...hatta birlikte doktora gidelim bakalım bozulmuş mu de...ağla zırla biraz...psikolojin bozukmuş gibi davran ve bence bu durumu kullan..ama eğer nişanlın başka bi erkek arkadaşına sorarda aydınlanırsa bu konuda o zaman tehlike :( var mı ona çevresinde akıl veren erkek arkadaşları

tam da benim sormak istediğim soruyu sormuşsun.. bende sözlümle ufak bi yakınlaşma yaşamıştım 3-4 ay önce,biraz bastırmıştı ben de acıyo dedim ve geri çekildi,tuvalete girip çıktktan sonra da adet oldum ve onada kan geldi ama ne kanı acaba dedim, o da ısrarla bişey yapmadığını söyledi,bu durumu kullanmaya çalştım defalarca ama o ısrar edince bişy yapmadm die bende üstelemedim,geçenlerde yine telde konuşurken zarın çok geride olduğunu bildiğini öğrendim,ben de geride değilki 2 cm içeride dedim,öylemiii dedi şaşırdı, dha önce de hiç beraberliği olmamış defalarca söyledi bilmiyo olabilir doğal olarak,bu durumu lehime çevirebilirmiyim yardım edin...

Kızlar size sormak istediğim bir şey var. Nişanlım la çok küçük bir yakınlaşma yaşadık aslında o anlamda bir yakınlaşma değil ama ben öyle olduğunu söyledim sonrasındada açık renkli bir kan geldi dedim. nişanlım buna inandı sanırım şimdi acaba zarar gelmişmidir hamile kalırmısın tarzı sorular soruyor.. sizce gerdek gecesi kanama olmazsa eğer ben bunu kullanabilir miyim o zaman kanamıştı desem tepkisi ne olur yada ne kadar doğru olur siz ne düşünüyorsunuz? siz olsanız ne yapardınız?? aklımda bir dünya soru var kızlar çıkar bir yol arıyorum...
niye böyle birşey söyleme planı yapıyorsun ben onu anlamadım...garip geldi yani...

Bence gerçekten inanmışsa ve acaba zarar gelmiş midir die soruyosa inanma ihtimali %90dır bence,kullan bu durumu,şüpheleniyorum bozulmuş olabilir de ileride sorun yaşamamak için

canım nişanlını sen iyi tanıyosun eğer inanmışsa sana..bence devam ettir...hatta birlikte doktora gidelim bakalım bozulmuş mu de...ağla zırla biraz...psikolojin bozukmuş gibi davran ve bence bu durumu kullan..ama eğer nişanlın başka bi erkek arkadaşına sorarda aydınlanırsa bu konuda o zaman tehlike :( var mı ona çevresinde akıl veren erkek arkadaşları

böyle bir konuyu hiç kimseyle paylaşmaz ve inandığına eminim çünkü hamile kalırmısın diye korkuyor.. bende ağrım var felan dedim bugünde.. ama aklında ilk gece kanama olmazsa soru işareti kalır mı sizce.. ömrüm boyunca bunu çekmek istemem açıkcası.. gerçi yine her yolu deneyceğim en son ihtimal o geçe kanama olmazsa bunu kullanmak olacak benim için..

böyle bir konuyu hiç kimseyle paylaşmaz ve inandığına eminim çünkü hamile kalırmısın diye korkuyor.. bende ağrım var felan dedim bugünde.. ama aklında ilk gece kanama olmazsa soru işareti kalır mı sizce.. ömrüm boyunca bunu çekmek istemem açıkcası.. gerçi yine her yolu deneyceğim en son ihtimal o geçe kanama olmazsa bunu kullanmak olacak benim için..

yinede her yolu denicen yani,ben başka yol denemeden direk bunumu kullansam die düşünüyorum ama bilmiyorum çok karışık kafam,benimkinin ağzını iyice bi yoklamam lazım

yinede her yolu denicen yani,ben başka yol denemeden direk bunumu kullansam die düşünüyorum ama bilmiyorum çok karışık kafam,benimkinin ağzını iyice bi yoklamam lazım

işimi şansa bırakamam canım eğerki olurda kanamazsa ogün kanamıştı zaten derim.. ama yinede kafasında şüpe kalmasını istemem ben onun için o gece o kan gelmeli Rabbim yardım etsin hepimize inşallah kurtuluruz bu dertten biran

işimi şansa bırakamam canım eğerki olurda kanamazsa ogün kanamıştı zaten derim.. ama yinede kafasında şüpe kalmasını istemem ben onun için o gece o kan gelmeli Rabbim yardım etsin hepimize inşallah kurtuluruz bu dertten biran[/Q

amin cnm amin

Back