• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben amelyt olsm batikonla falan gezemem evde eyalan söyleyemem ki :9 saklarım bi de o varrr:2::5:
baklm kızlarr evet unutmayn bizii yazın hep buralaraa a...mutlu haberlerle dönen bnaa:21:

aynen yaa nasıl baticonla gezilebilir evde? ne denir? anneler mutlaka görürler, bir de kokuyomuş bu ne kokusu die sormazlar mı saklasak da uffffffffffffffffff :50:

kızlar baticon konusunu fazla abartmayın bence ben hiç kullunmadım ebru hocam hiç söylemedi. birde çok takınca olmuyor elimizden geleni yaptık sonuçta sonrası dua edelim bence. en yakın düğün benim sanırım ondört temmuz da. bende yazıcam merak etmeyin sonucu. Ne olursa olsun mutlaka yazarım sizi merakta bırakmam.. Çünkü ben şuan merak ediyorum. gerçi yazan arkadaşlar var ama bu insanın içine su serpmiyor çünkü önemli olan kendindede kanaması tabiki.. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah biran önce kurtuluruz bu dertten de...

kızlar baticon konusunu fazla abartmayın bence ben hiç kullunmadım ebru hocam hiç söylemedi. birde çok takınca olmuyor elimizden geleni yaptık sonuçta sonrası dua edelim bence. en yakın düğün benim sanırım ondört temmuz da. bende yazıcam merak etmeyin sonucu. Ne olursa olsun mutlaka yazarım sizi merakta bırakmam.. Çünkü ben şuan merak ediyorum. gerçi yazan arkadaşlar var ama bu insanın içine su serpmiyor çünkü önemli olan kendindede kanaması tabiki.. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah biran önce kurtuluruz bu dertten de...[/Q

Hergün dua ediyorum,Allah yardımcımız olsun,hepimizin.. Baticon kullanmasak da oluo demek ki iyi bari

kızlar baticon konusunu fazla abartmayın bence ben hiç kullunmadım ebru hocam hiç söylemedi. birde çok takınca olmuyor elimizden geleni yaptık sonuçta sonrası dua edelim bence. en yakın düğün benim sanırım ondört temmuz da. bende yazıcam merak etmeyin sonucu. Ne olursa olsun mutlaka yazarım sizi merakta bırakmam.. Çünkü ben şuan merak ediyorum. gerçi yazan arkadaşlar var ama bu insanın içine su serpmiyor çünkü önemli olan kendindede kanaması tabiki.. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah biran önce kurtuluruz bu dertten de...

senden önce betate arkadaşımız evleniyor sanırım forumda en yakın düğün tarihi onun.inş olumlu sonuçlarınızı yazarsınızda bizede moral olursunuz..

o tarihte ben iki buçuk aylık evli olacağım (inşallah). ilk fırsatta da girip haber vereceğim. dikişler hala ortada olduğu için mikrop kapma ihtimali hep var. sık sık baticonla temizlemek zorunda kalıyoruz... bir an önce kurtuluruz inşallah... tatil tatil tatil istiyorum. deniz, güneş, kumsal...

o tarihte ben iki buçuk aylık evli olacağım (inşallah). ilk fırsatta da girip haber vereceğim. dikişler hala ortada olduğu için mikrop kapma ihtimali hep var. sık sık baticonla temizlemek zorunda kalıyoruz... bir an önce kurtuluruz inşallah... tatil tatil tatil istiyorum. deniz, güneş, kumsal...

inşallah canım inşallah güzel haberlerini alırım gün geçtikce bende hem korku hem heycan artıyor. inşallah rabbim ummadıklarımızla karşılmaştırmaz bizi..

merhaba kızlar...sırasıyla haber alacaksınız.:) önce betateta sonra cloo sonra ağustosda ben, hemen ertesi gün yazıcam 26 ağustosda ben yazamazsam burdan tanıdığım ve çok güvendiğim canımmm arkadaşım elanur yazar size....zaten benden haber alamazsanız bilin ki ben ölmüşümdür..bu kadar net ve açık ertesi gün yaşarsam haber veririm zaten... akşam gene ayna koyup baktım..napayım ya içim rahat etmiyor...bu sefer de dikişleri göremedim...geçen gün wcde iplik geld i galiba...korkudan elimi hemen çektim ... ben anlamadan çat çat hepsi düşmüş olamaz dimi..o koca koca ipler erimişte olmaz...bu akşam gene bakçam..duramıyorum bakmadan, iyice bi aynayla incelemek istiyorum..ama solda bi parça var böyle dışarıda o sağdada vardı operasyondan önce..şimdi sağdaki yok orda..ama solda var
sol yandan dışa doğru ...orası tutmadı sanırım...ben ayın 20 sinde kontrole gidicem.... çıkışta hemen yazarım ama tutmamış olabilir diye düşünüyorum o dışarıda kalan parça sinir etti beni...yinede doktor bey ne derse söylerim size.....o gün bana doktor bey tuttu, kanar derse inanın yeniden doğmuş olacağım...dünyalar benim olur...aksini düşünmek bile istemiyorum..

betateta sende doktora sor cnm...bu kadar çok ağrı olmasını aklım almıyor..ben daha 3. gün kendimi yi hissetmiştim..hatta ben çok iyiyim diye aramıştım doktor beyi....

baticon konusuna gelince ben her wcde n sonra kullanıyorum...doktor bey; hijyen problemi olan hastalara baticon kullanın diyorum ama sen suyla bile temizlesen problem olmaz dedi...bende içim rahat değil sonuçta hem dikişli hemde wc ye gidip duruyoruz baticon kullanmak istiyorum dedim oda...o zaman gece yatarken sür minikperim dedi...ama ben her defasında sürüyorum...çok şükür mantar akıntı problemim hiç yok...baticon kokusu oluyor..ben sıksık sürdüğüm için...ama boca etmiyorum...gazlı beze döküp hafif bastırıp çekiyorum o kadar....bu arada doktorun kabızlık yaşamamak için verdiği ilaç bile bende para etmedi....stresten bağırsak düzenim bozuldu...activia falan yiyiyorum günde 2 tane sabah akşam.... ama nafile

diğer kızlar mutlu mesut çeyiz hazırlarken biz burda ne durumdayız...bi tuhafım saf saf duruyorum...mutsuzum ya...daha doğrusu mutsuzdan ziyade hani çok sevdiği bi yakını ölürde insanın ağlar ağlar 3 gün sonra böyle bi donukluk olur ya tepkisizlik aynen öyleyim uzun süreden beri.....

şunuda söyleyebilirim ki operasyondan sonra biraz daha rahatladım...İnşallah bu durumda kurtuluruz dua ediyorum hepimis için..

merhaba kızlar...sırasıyla haber alacaksınız.:) önce betateta sonra cloo sonra ağustosda ben, hemen ertesi gün yazıcam 26 ağustosda ben yazamazsam burdan tanıdığım ve çok güvendiğim canımmm arkadaşım elanur yazar size....zaten benden haber alamazsanız bilin ki ben ölmüşümdür..bu kadar net ve açık ertesi gün yaşarsam haber veririm zaten... akşam gene ayna koyup baktım..napayım ya içim rahat etmiyor...bu sefer de dikişleri göremedim...geçen gün wcde iplik geld i galiba...korkudan elimi hemen çektim ... ben anlamadan çat çat hepsi düşmüş olamaz dimi..o koca koca ipler erimişte olmaz...bu akşam gene bakçam..duramıyorum bakmadan, iyice bi aynayla incelemek istiyorum..ama solda bi parça var böyle dışarıda o sağdada vardı operasyondan önce..şimdi sağdaki yok orda..ama solda var
sol yandan dışa doğru ...orası tutmadı sanırım...ben ayın 20 sinde kontrole gidicem.... çıkışta hemen yazarım ama tutmamış olabilir diye düşünüyorum o dışarıda kalan parça sinir etti beni...yinede doktor bey ne derse söylerim size.....o gün bana doktor bey tuttu, kanar derse inanın yeniden doğmuş olacağım...dünyalar benim olur...aksini düşünmek bile istemiyorum..

betateta sende doktora sor cnm...bu kadar çok ağrı olmasını aklım almıyor..ben daha 3. gün kendimi yi hissetmiştim..hatta ben çok iyiyim diye aramıştım doktor beyi....

baticon konusuna gelince ben her wcde n sonra kullanıyorum...doktor bey; hijyen problemi olan hastalara baticon kullanın diyorum ama sen suyla bile temizlesen problem olmaz dedi...bende içim rahat değil sonuçta hem dikişli hemde wc ye gidip duruyoruz baticon kullanmak istiyorum dedim oda...o zaman gece yatarken sür minikperim dedi...ama ben her defasında sürüyorum...çok şükür mantar akıntı problemim hiç yok...baticon kokusu oluyor..ben sıksık sürdüğüm için...ama boca etmiyorum...gazlı beze döküp hafif bastırıp çekiyorum o kadar....bu arada doktorun kabızlık yaşamamak için verdiği ilaç bile bende para etmedi....stresten bağırsak düzenim bozuldu...activia falan yiyiyorum günde 2 tane sabah akşam.... ama nafile

diğer kızlar mutlu mesut çeyiz hazırlarken biz burda ne durumdayız...bi tuhafım saf saf duruyorum...mutsuzum ya...daha doğrusu mutsuzdan ziyade hani çok sevdiği bi yakını ölürde insanın ağlar ağlar 3 gün sonra böyle bi donukluk olur ya tepkisizlik aynen öyleyim uzun süreden beri.....

şunuda söyleyebilirim ki operasyondan sonra biraz daha rahatladım...İnşallah bu durumda kurtuluruz dua ediyorum hepimis için..

canım benim rabbim yardımcın olsun.. dilerim allahtan bu sıkıntıların son bulur..hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde yuvanı kurarsın ve inşallah çok mutlu olursun burda ki herkes bunu hakediyor çünkü..
allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba kızlar...sırasıyla haber alacaksınız.:) önce betateta sonra cloo sonra ağustosda ben, hemen ertesi gün yazıcam 26 ağustosda ben yazamazsam burdan tanıdığım ve çok güvendiğim canımmm arkadaşım elanur yazar size....zaten benden haber alamazsanız bilin ki ben ölmüşümdür..bu kadar net ve açık ertesi gün yaşarsam haber veririm zaten... akşam gene ayna koyup baktım..napayım ya içim rahat etmiyor...bu sefer de dikişleri göremedim...geçen gün wcde iplik geld i galiba...korkudan elimi hemen çektim ... ben anlamadan çat çat hepsi düşmüş olamaz dimi..o koca koca ipler erimişte olmaz...bu akşam gene bakçam..duramıyorum bakmadan, iyice bi aynayla incelemek istiyorum..ama solda bi parça var böyle dışarıda o sağdada vardı operasyondan önce..şimdi sağdaki yok orda..

her şey iyi olur inşallah canım. ölmüşümdür falan deme. öyle bir şey olmayacak. her şey güzel olacak. dikişleri görmüyorsan ne güzel! benimkiler olduğu gibi sarkıyor. üstelik ilk ameliyat olduğumda nerdeyse 10 gün hareket edemedim. bir ay oldu. bazen hala acıyor. yarın bir başka doktora gideceğim. bakalım ne diyecek. hepsini yazacağım. maddi olarak da manevi olarak çöktüm valla.

Herkes içi hayırlısı kızlar dua ediyorum kendim ve sizler için.. Benimde Mayıs'ta düğünüm ama geçici yaptırmaya karar verdim genede yazarım sonucu. Gönlünüzü ferah tutun ve olumlu düşünün lütfen.

roxen sonucu bildirebilir misin cnm...benim flep tutmazsa geçici olacak...doktordan biilgi aldın mı geçiciyle ilgili? neler dedi?

Aslında illa düğünden 2-3 gün önce gideceksek geçici yaptırmak daha mantıklı,aynı acıyı iki defa yaşamak daha kötü üstelik flepte tuttu mu tutmadı mı stresi acısı dikkati cabası, para önemli değil ama üstelik daha pahalı, flep yapıp tutunca kurtulsak bir daha çağırmasalar flepin bi anlamı olur, off karar vermek ne zor, bir de düğünden önce gidilememe ihtimalini düşünmek bile istemiyorum

roxen sonucu bildirebilir misin cnm...benim flep tutmazsa geçici olacak...doktordan biilgi aldın mı geçiciyle ilgili? neler dedi?

Çok detaylı bilgi almadım canım ben Ebru Hocaya gidicem zaten her türlü garanti veriyor ama benim tek korkum hareket kısıtlılığı olurmu duş almamda problem olurmu acaba? malum kına gecesi düğün derken baya bir koşuşturma olacak. Hoplaya zıplaya kendi düğünümde eğlenemiycem belkide ama napalım :( Bu ay regl dönemimden sonra arıycam duruma göre ilaç kullanırsın demişti ileri almak için. Vücut tarafından emilen ip kullanacağını söylemişti. Ama merak etme sakın kesinlikle girip yazıcam en falza düğünden 1 Hafta sonra :) Umarım herşey güzel olur.

Aslında illa düğünden 2-3 gün önce gideceksek geçici yaptırmak daha mantıklı,aynı acıyı iki defa yaşamak daha kötü üstelik flepte tuttu mu tutmadı mı stresi acısı dikkati cabası, para önemli değil ama üstelik daha pahalı, flep yapıp tutunca kurtulsak bir daha çağırmasalar flepin bi anlamı olur, off karar vermek ne zor, bir de düğünden önce gidilememe ihtimalini düşünmek bile istemiyorum

Çok haklısın karar vermek benim içinde zor oldu ama benim düğünden önce gitme şansım olacak, olmasaydı bende flep tercih ederdim. Birde Flep hem pahalı hem bakımı zor üstelik çalışan biri için daha zor.

ben flep te karar kılmıştım...insan karar veremiyo hemen....20 nisanda gidicem işte kontrole o zaman belli olacak..42 gün olacak...bugünlerin nasıl geçtiğini bir ben bilirim bi Allah..çok sıkıntılıyım endişeliyim .... deliricek gibi oluyorum bazen....ama flepten önceki halime göre daha rahatım..yaptırmasaydım içimde kalırdı...

Allah yardımcımız olsun,gerçekten çeken bilir, sonunda mutlu olacaksak hiçbiri umrumda değil ama ya hüsranla sonuçlanırsa!!! Düğünden önce kontrole gidipte kanamayan yoktur değil mi? Sonuçta son anda doktor görüp kanar dediğinde kesin kanama olur herhalde

canım doktorlar olumsuz bi sonuç yok diyorlar...olumlular foruma yazıyor...bi kaç kişi var buraya yazan..yaşadıkça görüyoruz canım açıkçası.ama doktor kanar derse gelmene gerek yok kontrole demişti doktorumun yanındaki hemşiresi...çünkü sıksık gelirim kontrole demiştim...o da gelmenize gerek yok demişti...ama geçiciye tüm doktorlar %100 garanti veriyor....benimde geççicide korkum ya iplikler yatağa düşerse..onu merak ediyorum...ama 20 sinde gidince sorucam kızlar....vardır onunda bir yöntemi...bi çok kişi geçici olduğuna göre....çünkü kimse bizim gibi dile getirmiyor...kendi işini kendi görüyor....habersiz gidiyor doktora.....biz artık sıkıntıdan çok dolu olduğumuzdan paylaşıyoruz..ve haklı olarak endişeliyiz...

Son düzenleme:
Back