• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr yapay kızlık zarı takıldı gözüme almanların yaptgı bılgınız veya kullanan varmı aranzda

gothiicc canım yazmışsın ınan daha sımdı bakabıldım 2 gundur. gidemedim ben doktora daha. ayın 8 i gelse 90 gun oldum. ama orası nohut kadar açık. buradaki arkadaşlar elbette acık olucakkı adet kanı gelsın dıyorlar ama o açıklık ne kdr olmalı onu bılmıyorumişte..
dediğiniz gibi kızlarkafa hep orda. 2 gündür temızlık yapıyorum.. eğil kalk acaba gitti mi tutmadı mı.. sızlıyor benımkısı ara ara batar batıyor felan.. sinyal verıyor :) umarım iyiye işarettir. fena yorgunum dinlenmeye ıhtıyacım var... akşam görüşürüzzzzzzz kızlar.

Kızlar dua edin bana, cumartesi günü Burcu Hanıma gidicem,sadece kontrole ama tamamen yırtılmış mı yoksa sadece zedelenmiş mi bakalım ne diyecek, belki de işleme gerek yok kanar der,çok dua ettim hayırlı haber almk için.. Bakiresin demesini öyle çok isterdim ki!!

kimyahatıun canm sendede dikşler gözükuormu estetk dikiş olmuormu ya gözukmesi çok kotu. beta beta arkşnki hangi ara iyilesecek bir ay sonra düğünü varmş. olmadı geçiçi yaptırırı artık:(

kimyahatıun canm sendede dikşler gözükuormu estetk dikiş olmuormu ya gözukmesi çok kotu. beta beta arkşnki hangi ara iyilesecek bir ay sonra düğünü varmş. olmadı geçiçi yaptırırı artık:(

ben dikiş felan görmüyorum iç dudakları açınca mı görüyosunuz. yoksa deliğin orda mı içinde mi nerde bu dikiş.

Kızlarrr yapay kızlık zarı takıldı gözüme almanların yaptgı bılgınız veya kullanan varmı aranzda[/QUO
ben haberlerde görmüştüm.kaçak yolla tr ye sokulmak istenen yapay kızlık zarları vardı. ilişkiden önce oraya yerleştiriyorsun akıntı ile birlikte etrafındaki zar eriyip kana benzer bir akıntı geliyormuş sanki ilk ilişlkideki gibi. ama yerine tam olarak koyamazsan tam bir rezillik olur sanırım. kullanan varsa ve sonuc aldıysa paylasırsa sevınırım ama merak ettım ben de.2 tanesi 75 liraymıs ve 1 si deneme amaclı 2. ıse kullanmak ıcınmıs ınternette bu sekılde bir bilgi vardı.

Kızlarrr yapay kızlık zarı takıldı gözüme almanların yaptgı bılgınız veya kullanan varmı aranzda[/QUO
ben haberlerde görmüştüm.kaçak yolla tr ye sokulmak istenen yapay kızlık zarları vardı. ilişkiden önce oraya yerleştiriyorsun akıntı ile birlikte etrafındaki zar eriyip kana benzer bir akıntı geliyormuş sanki ilk ilişlkideki gibi. ama yerine tam olarak koyamazsan tam bir rezillik olur sanırım. kullanan varsa ve sonuc aldıysa paylasırsa sevınırım ama merak ettım ben de.2 tanesi 75 liraymıs ve 1 si deneme amaclı 2. ıse kullanmak ıcınmıs ınternette bu sekılde bir bilgi vardı.

bna pek güvenlr gelmdi bnde okumstm nette .

ben de bilmiyorum hangi ara iyileşeceğini... iplikler sarkıyor lacivert lacivert... uzun zamandır içeride durmaktan uzadılar sanırım. gittikçe daha da görünür bir hal aldılar. ve içim tamamen simsiyah dikiş dolu. en iyisi bütün dikişleri aldırmak sonra geçici yaptırmak. tabi bunun için param da yok. ne olacak bilmiyorum. çok çok az zamanım kaldı. :(

betabeta dr un ne diyor bu duruma? ipliklerinin sarkmasına falan? umarım geçicidir ve sen kuruntu yapıyorsundur. ben de labioplasti operasyonu geçirdim daha önce dikişlerim düşene kadar şişliklerim inene kadar ne pişmanlıklar yaşadım psıkolojım bozulmustu.ben de nisanlıydım ustelık ya hep boyle kalırsa dıye.fakat 2.aydan sonra her sey normale dondu. yani dr ların 15 gun sonra ıyılesır 20 gun sonra dıkıs duser laflarına pek bakma.bekle öyle kalacagına ınanmıyorum.düzelecektır.geçmiş olsun

betabeta dr un ne diyor bu duruma? ipliklerinin sarkmasına falan? umarım geçicidir ve sen kuruntu yapıyorsundur. ben de labioplasti operasyonu geçirdim daha önce dikişlerim düşene kadar şişliklerim inene kadar ne pişmanlıklar yaşadım psıkolojım bozulmustu.ben de nisanlıydım ustelık ya hep boyle kalırsa dıye.fakat 2.aydan sonra her sey normale dondu. yani dr ların 15 gun sonra ıyılesır 20 gun sonra dıkıs duser laflarına pek bakma.bekle öyle kalacagına ınanmıyorum.düzelecektır.geçmiş olsun

sağol pdam... doktor 45 gün sonra düşecek dedi. 30 gün oldu sayılır. iki haftam daha var... doktorum rahat pek umurunda değil. kontrole gelme diyor. benimse vaktim yok. bir ayım var düğünüme. hala dikişlerim acıyor. tutup tutmadığını da bilmiyorum :( iyileşmezse ilk gece kanamam çok fazla da olabilirmiş. başka bir doktor böyle söylemişti. hastaneye kaldırılırsın için parçalanır dedi. ondan da korkuyorum. her güne bir çentik atıyorum. düğün günümü sayacağıma dikişlerimin düşeceği günü sayıyorum. :(

sen evlendin mi?

hayır ben temmuzda evleneceğim nişanlıyım suanda.ocak ayında lapioplasti oldum dugunume 6 ayım vardı ve dr operasyon ıcın en ıdeal zamanı sectıgımı soyledı.6 ayda tamamen seklını alırmıs dusunebılıyor musun 6 ay? oysa operasyondan once her sey cok basıtmıs gıbı anlatılıyor hastaya.kotu bır psıkolojı gercekten.hymentoplasti daha da zor olsa gerek cunku dısarıdan ıyılesmesı kadar kanama olacak mı o da ayrı bir stres.

hayır ben temmuzda evleneceğim nişanlıyım suanda.ocak ayında lapioplasti oldum dugunume 6 ayım vardı ve dr operasyon ıcın en ıdeal zamanı sectıgımı soyledı.6 ayda tamamen seklını alırmıs dusunebılıyor musun 6 ay? oysa operasyondan once her sey cok basıtmıs gıbı anlatılıyor hastaya.kotu bır psıkolojı gercekten.hymentoplasti daha da zor olsa gerek cunku dısarıdan ıyılesmesı kadar kanama olacak mı o da ayrı bir stres.

valla ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. stres yapacak çok şey var. düzelir umarım her şey... bir ay sonra tatilde olmak istiyorum ve her şeyi unutmak istiyorum. allah mesut etsin şimdiden iyi dileklerde bulunayım :)

valla ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. stres yapacak çok şey var. düzelir umarım her şey... bir ay sonra tatilde olmak istiyorum ve her şeyi unutmak istiyorum. allah mesut etsin şimdiden iyi dileklerde bulunayım :)

inşallah canımmm hepimiz mutlu oluruz inşallahh.

erkek arkdaşım var hayatım da onu seviyorum ve bi şeyler yaşadık yanlış anlamayın lütfen ilişkiye girmedik orama temasta olmadı onun için içim çok rahattı..sadece boşaldı ama göğsüme o rahatlasın diyye yaptım sonra sildim iyice göğsümü.2 gün sonra duşa girdim ben ordan vajinama sperm gitmiş olmasından korkuyorum gece gündüz bunu düşünüyorum psikolojim bozuldu.günüm bayadır geçti ve ben adet olamıyorum.psikolojik mi bilmiyorum ama hamilelik belirtileri var çok .böyle bi şeyden ben hamile kaldıysam ne yaparımm off böyle bi şeye ihtimal vermedim ama hala hasta olamadım..farlutal içtim 9.gün hala yok ben sanırım yolun sonuna geldim :43:

ilahi korkma
öyle akıp da yolunu bulmaz spermler göğsünden
hamile değilsin
orası kesin
ama şu varki nasıl 2 gün banyo yapmadan durdun
ne kadar silersen sil
neticede pis bi şey yapış yapış
bunuda geçtim
ya abdest almadan nasıl kaldın
ölüm var kalım var
arkadaşım
hamile kalmaktan korktuğun kadar
bide neyse yazmıyorum herkesin tercihi galiba banyo yapmakla aranız hoş değil

daha önce dikişlerin yeri sorulmuştu sab-nırım kızlar benim dikişler oramdaki yuvarlak açıklığın sağında solunda ve altında...bildiğini z parçalar birleştirilmiş. o şekilde ...artık saldım gitti çokda bakmıcam...nolduysa oldu artık...

daha önce dikişlerin yeri sorulmuştu sab-nırım kızlar benim dikişler oramdaki yuvarlak açıklığın sağında solunda ve altında...bildiğini z parçalar birleştirilmiş. o şekilde ...artık saldım gitti çokda bakmıcam...nolduysa oldu artık...

minikperimm sen buraya yazmayı bırakma. bana destek oluyorsun. :)

:) yazayım canım yazmayı bırakmıcam..çünkü herkes yaptırıp çıkıyor...bende deli gibi merak ediyordum ama doğru düzgün bilgi alamamıştım...başıma gelince daha çokm anladım:S inşallah tutar...baticonsuz bi hayat istiyorum:) babam ev hastaneye çevrildi diye bağırıyor, ne biçim temizleyici diye anneme kızıyor...annem kızım sen niye baticon kullanıyosun minikperi titizlik hastasımı olsun deiyp duruyor:((( sürüp sürüp durma şunu diyo...gazlı beze bir sürü para veriyorum zaten maeliyat sarstı beni....sefilleri oynuyorum....dert bir değil bin tane.....inşallah tutmuştur ....krizlere giriyorum düşündükçe

:) yazayım canım yazmayı bırakmıcam..çünkü herkes yaptırıp çıkıyor...bende deli gibi merak ediyordum ama doğru düzgün bilgi alamamıştım...başıma gelince daha çokm anladım:S inşallah tutar...baticonsuz bi hayat istiyorum:) babam ev hastaneye çevrildi diye bağırıyor, ne biçim temizleyici diye anneme kızıyor...annem kızım sen niye baticon kullanıyosun minikperi titizlik hastasımı olsun deiyp duruyor:((( sürüp sürüp durma şunu diyo...gazlı beze bir sürü para veriyorum zaten maeliyat sarstı beni....sefilleri oynuyorum....dert bir değil bin tane.....inşallah tutmuştur ....krizlere giriyorum düşündükçe

ben de düğünden sonra yazmayı bırakmayacağım..
valla gazlı bezin bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. baticon desen ikinci şişeyi bitircem yakında. cuma doktora gideceğim. kanamalarım hala devam ediyor. bir ay oldu. bi sorun var sanırım bende. doktor ne diyecek bakalım. kasıklarıma karnıma ağrılar giriyor. içim iltihaplandı sanırım :( bu gidişle düşünmekten beynim de iltihaplanacak..

ben amelyt olsm batikonla falan gezemem evde eyalan söyleyemem ki :9 saklarım bi de o varrr:2::5:
baklm kızlarr evet unutmayn bizii yazın hep buralaraa a...mutlu haberlerle dönen bnaa:21:

Back