sanırsam ben ebru hanıma kızlk zarı kontrlune gtcem kızlarrrr ..
o kayt falan almıyormus hem yaaa...
güveneblrm aklm kalmz ögrnlcek mi acabaa dieee???

peki ebru hanm kontrle geldgmzde ne kdr ücret alıyr bozuldysa hem yüzyze konusmus olcm hymenoplstiyi ki bozulmstr ama bugn gene bakmaya clştm baya zorladm ama o nohttn bi gıdım delgn için göremedm . karanlk ora yaaa..
görmyrm ...
ztn para brktrmeme baya var en azndan gdym bozulmusmu ondn emn olaym die dşnyrm emn deglm gene dee

kontrole kendi şehrınde guvenılır bı dr. un muayenesıne git.. şayet sehrındekı dr.lar olumsuz (yırtık) derlerse teyit etmek adına ebru hocaya git. hem muayene ol hem işlemi yaptr.. yok ben ebru hocaya gideceğim dersen illa sanırım 200 muayene ucreti.. öptüm canım hadi iyi geceler...... güzel günler göreceğiz, güzel güneşli günleeer..

cok fazlyms 200
burda o seklde kyt almayan doktr yok die bliorm

bende ebru hanıma kızlık zarımı tamir ettirmeyi düşünüyorum ebru hanıma 1 sene once kadar kızlık zarı kontrolu için gitmiştm . zedelenme olduğunu kanama olup olmayacğna garanti, veremem demişti o gun yıklmştmm. çok kotuydum 1 senedirde artk kızlık zarı tamırı yapotırmak istiyorum ebru hanım zedelenmmiş yere ufak mudahale yapıp kesn kanamasını sağlaayabilrz demöişti son gittiğimde rahatkadım ilk gecm de muaamma olmasınbı istemedim kanıyckmı kanamıyckmı die düşünmmöekten aileeme karşı utanç duymaktan yoruldum psikolojim bozuldu... kendimi çolk kotu hissediorm bende olucmmm ddesteğinze ihtiyacm varr ve tek başıma gidicm doktora yalnz hisseidorm çok kımsede bilmiyor çok zorr yaa npcm bennn

canım uzulme artk bundn snra yapman gereken dua etmen ve hep iyi seyler dusn ki oyle olsn karamsarlga kaplma senn ne snucu kzlik zarn zedelendi?

kızlar merhaba uzun zaman oldu buraya girmeyeli.. ben yaptıralı nerdeyse 4 ay olacak bir kaç kere gittim ebru hanıma gerçekten çok iyi bir doktor bundan şüpheniz olmasın.. ben felp yöndetiminin tutmadığını düşünüyorum ama kontrole gitmedin daha temmuzda düğünüm var haziran ayında gitmeyi düşünüyorum eğer tutmadıysa ebru hocamdan tekrar felp yapmasını isteyeceğim çünkü.. bir arkadaşımın başına gelenleri okudum çok içler acısı bir durum.. bizlerden bu haldeyken malesef faydalanmak isteyen insanlar var. meslegini kullanan ve zor durumda faydalanmak isteyen aciz insanlar. allah tan ki arkadaşım erkenden fark etmişsin.. ya daha sonra fark etsedin allah göstermesin.. ebru hoca senin için iyi bir secim olmuş ben çok güveniyorum kendisine %100 kanama sözü veriyor çünkü.. zaten bu sözü herkes veremez açıkcası bende kanama olmazsa kandırıldığım için yasal olan her yola başvururum. tamam kötü bir haldeyim yaptığımın savunulacak bir tarafı yok belkide ama bu durumdan faydalanmak isteyen ve beni kandıran insanlardan da hesabını sorarım dava açarım sonucta kanamaması demek benim her kesin içerisinde rezil olmama demek. haa az ha fazla ne fark eder ki.. Ama ben ebru hocaya sonsuz güveniyorum inşallah RABBİM yanıltmaz beni.. İstemeden geldiğim bu durumdan kurtarır beni.. Tek duam eğer bi günahım varsa rabbimin bunu bana en ağır şekilde sorması ama sadece onun sorması başkalarının bundan etkilenmemesi kızlar dua edin hepimiz için kurtulalım bu dertten.. Mutlu bir yuva hepimizin hakkı.. Allah yardımcımız olsun...

ggothiccc yakaladımmm senii:)))) canım kontrole gittin mi ne oldu meraklardayım..... ben hala bekliyorum dikişlerim falan düşmeni bugün 25. gün 15 gün sonra doktora kontrole gidicem ve belli olacak tutup tutmadığı......gergin bekleyişim sürüyor:S bazen yorgun düşüyorum moralm yerlkerde sürünüyor( keşke şuan yatsam ve 15 gün uyusam uyanmasam düşünmesem hiç bişeyi.....

burda azılanları okuyorum kafam karışıyor...hepimiz o kadar farklı şeyler yaşıyoruz ki...

3 sene oluyo heralde burayı takip edeli....hala kafam karma karışık..tek bi doğrusu yok bu işin..kendi kanaatim flepin tutma oranının çok yükseklerde olduğuna inanmıyorum...forumdan yola çıkarak bi oran yapsam %50 - %50 oluyor.....kabus dolu günler bitsin gitsin artıkkkkkk:'((( düğün zamanı yakşaşıreknde zor oluyor..ağustosada ama çeyizlerimi düzenlemeye çalışıyoruz annemle kaç gündür..kafayı sıyırıcam oraya koştur buraya koştur onu sil bunu yıka. eğil kalk...taşı....( 25 gündür aklım oramda tuttumu tutmadımı derdindeyim...bi tuhaf oldum ya..vücudum zaten kasmaktan kendimş kaskatı kesildi...bütün olarak ağrıyo....bu sıkıntı bitmiyor..evlendiğimiz güne kadar sürecek oh be diyemeyeceğiz:84:

Son düzenleme:
minkperim canm benm ankaraya eğitime gittim. ankaradydm ve randevu aldım kapıdan dondum cesaretmi toplayıp gidemedim birtülü birde kendim bakıorum orası çizikler var yırtık belli dedim onu duymaya cesaret edemedim(

birde bunu yaşadığım erkek arkşmla baarıştık o hayatta bırakmam seni dior onada güvendm biraz onunda rahatlıgıyla kaldı anlıcan:)))))))
siz neler yaptınız bensiz

ya bide kızlar ebru hanımı aradım randevularmz dolu dedi şehr dışndan gelcem deynce kabul etti ama sesi çok kotydü yorgundu galiba o an cesartmi toplayamadım. acaba banamı ole davrandı

canım ya o kadar sevindim ki senin adına...iyi olmuş barıştığınız.... ben napimm canım işte..kafayı yiyiyorum aklım oramda hayatımda hiç oramı bu kadar çok düşünmemiştim çeyğizlerimi toparlıyorum bi taraftanda mecburen yürümek zorunda kalıyorum....ben sürekli çalıştığımdan benim tutmamış olabilir diye düşünüyorum.......doktor bey; %90 flepin tutma oranı dedi..bende düşünüyorum işte bendeki bu çölde bedevi şansı varken....çookkk tutar:S

bekle bekle ruhum sıkılıyo daralıyorum ya...çevremdekilere etmediğimi bırakmadım kendi stresime...evden dışarı çeyiz harici çıkmıyorumm evde beş karış surat..bide sağolsun batikon kokusu içinde yaşayıp gidiyorum..ölcem çürücem bi köşelerde...(((

bide canım benim orda bariz belirgin dişkişler duruyor böyle koyu lacivert iplikli...birde mesela dikilen yerlere bakıyorum düz konturlu değil. solda tırtık var...bi çıkıntı gibi kopmuşmu diye baktım ama alttan birleştirilmiş o ne acaba...senin kaç gün sonra düştü...benim 12 günde bi düğüüm düştü geride kalanlar yerinde duruyo

Son düzenleme:
canm bak doktor %90 garanti vermş. inş tutacak. en kötüsüde dugun hazırlarında bu konuyu düşünmek strese girmek. zaten hersey stres.

ben bilerelk muayene olmadım birazda. erkek arkşmla barışmanın rahatlığıyla olmadım o stresi çekmeym die. ama bilmiorum ankaraya gitmek benm için sorun değil 1 buçuk saatlk yol bu forumda cesartmı topluorum. ankrda tek başımaydım toplayamadım cesartmi

düğün hazrlıkları neguzel canm ya darısı başımıza ama sakın koyup gitme bizi burlarda

etrafıma bakıorum herkes evlenior hepsi bakıremi diorum kendimi ezik gibi hissediorum. ama insanlar bi şeklde evlenior bakıre yada değil bizimde hakkımız bizim onlardan neyimz eksikki

canım yazdıklarına gülsem mi ağlasam mı bilemedim. aynı şeyleri ben de yaşıyorum. benim evde de her yer baticon. ben de hiçbir zaman oramı bu kadar düşünmemiştim. dikişler desen rezil gibi ortada. gördükçe çekip yolasım geliyor. bakıyorum bakıyorum her yerde parçacıklar. ne yaptı doktor bilmiyorum. bugün 26. günüm benim de. çarşamba günü dördüncü haftam dolacak. doktora gitmiyorum. kontrole gelme dedi. başka doktora gitsem çok erken anlamaz. bir ayım kaldı. düğün hazırlıkları gelinlik provası... aynı zamanda iş güç... ne yaşadığımı anlamıyorum. kafamın içine taş doldurmuşlar gibi ağır. hiçbir şey düşünemiyorum. daha tencere takımı tabak bile yok ortada. annem baskı yapıyor. ama alışveriş yapacak kafa kalmadı bende. dikişlerim iyileşmez diye düşünüyorum. 26 günde iki dikiş düştü sadece. içim dışım dikiş. geçici yaptırmadığıma bin milyon kez pişman oldum. üç günde geçer biterdi. bir aydır deli oldum. canım yanıyor hala. arada kanamalarım oluyor. öyle bunaldım ki...

pişşttt kızlaaaaarr yapppmaaayın böyle şeylerr..
ii düşünn ii olsunnn
kızıyorum sizeee . bak dükişlern kopsa bişy olsa dha mı ii olur cnm ..
tam zamanı bnce betatetaaa
ohh bi ay sonra tam kaynar onlarr miss gbiiii
ben hep dua edyrm sizzeee..
ve artk inanıyrm olcak mutlu hebrlerle dönceksnzz bnaa..
siz bni teselli etceksnz bu sefer..
benim bi kocaa adayın oldgundaa
tabii bakalm olursa hehe
gercekten güzl düşünn güzel olsnn

çok yoruldum valla... biri enerji ve umut depolasa bana.. damardan enjekte etseler de kaldığım yerden hayata devam edebilsem. bi anlık hatanın bedelini yıllardır ödüyorum. bir ay sonra biter umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…