sanırsam ben ebru hanıma kızlk zarı kontrlune gtcem kızlarrrr ..
o kayt falan almıyormus hem yaaa...
güveneblrm aklm kalmz ögrnlcek mi acabaa dieee???
peki ebru hanm kontrle geldgmzde ne kdr ücret alıyr bozuldysa hem yüzyze konusmus olcm hymenoplstiyi ki bozulmstr ama bugn gene bakmaya clştm baya zorladm ama o nohttn bi gıdım delgn için göremedm . karanlk ora yaaa..
görmyrm ...
ztn para brktrmeme baya var en azndan gdym bozulmusmu ondn emn olaymdie dşnyrm emn deglm gene dee
cok fazlyms 200kontrole kendi şehrınde guvenılır bı dr. un muayenesıne git.. şayet sehrındekı dr.lar olumsuz (yırtık) derlerse teyit etmek adına ebru hocaya git. hem muayene ol hem işlemi yaptr.. yok ben ebru hocaya gideceğim dersen illa sanırım 200 muayene ucreti.. öptüm canım hadi iyi geceler...... güzel günler göreceğiz, güzel güneşli günleeer..
cok fazlyms 200
burda o seklde kyt almayan doktr yok die bliorm
bende ebru hanıma kızlık zarımı tamir ettirmeyi düşünüyorum ebru hanıma 1 sene once kadar kızlık zarı kontrolu için gitmiştm . zedelenme olduğunu kanama olup olmayacğna garanti, veremem demişti o gun yıklmştmm. çok kotuydum 1 senedirde artk kızlık zarı tamırı yapotırmak istiyorum ebru hanım zedelenmmiş yere ufak mudahale yapıp kesn kanamasını sağlaayabilrz demöişti son gittiğimde rahatkadım ilk gecm de muaamma olmasınbı istemedim kanıyckmı kanamıyckmı die düşünmmöekten aileeme karşı utanç duymaktan yoruldum psikolojim bozuldu... kendimi çolk kotu hissediorm bende olucmmm ddesteğinze ihtiyacm varrve tek başıma gidicm doktora yalnz hisseidorm çok kımsede bilmiyor çok zorr yaa npcm bennn
canım ya o kadar sevindim ki senin adına...iyi olmuş barıştığınız.... ben napimm canım işte..kafayı yiyiyorum aklım oramda hayatımda hiç oramı bu kadar çok düşünmemiştimçeyğizlerimi toparlıyorum bi taraftanda mecburen yürümek zorunda kalıyorum....ben sürekli çalıştığımdan benim tutmamış olabilir diye düşünüyorum.......doktor bey; %90 flepin tutma oranı dedi..bende düşünüyorum işte bendeki bu çölde bedevi şansı varken....çookkk tutar:S
bekle bekle ruhum sıkılıyo daralıyorum ya...çevremdekilere etmediğimi bırakmadım kendi stresime...evden dışarı çeyiz harici çıkmıyorumm evde beş karış surat..bide sağolsun batikon kokusu içinde yaşayıp gidiyorum..ölcem çürücem bi köşelerde...(((
canım yazdıklarına gülsem mi ağlasam mı bilemedim. aynı şeyleri ben de yaşıyorum. benim evde de her yer baticon. ben de hiçbir zaman oramı bu kadar düşünmemiştim. dikişler desen rezil gibi ortada. gördükçe çekip yolasım geliyor. bakıyorum bakıyorum her yerde parçacıklar. ne yaptı doktor bilmiyorum. bugün 26. günüm benim de. çarşamba günü dördüncü haftam dolacak. doktora gitmiyorum. kontrole gelme dedi. başka doktora gitsem çok erken anlamaz. bir ayım kaldı. düğün hazırlıkları gelinlik provası... aynı zamanda iş güç... ne yaşadığımı anlamıyorum. kafamın içine taş doldurmuşlar gibi ağır. hiçbir şey düşünemiyorum. daha tencere takımı tabak bile yok ortada. annem baskı yapıyor. ama alışveriş yapacak kafa kalmadı bende. dikişlerim iyileşmez diye düşünüyorum. 26 günde iki dikiş düştü sadece. içim dışım dikiş. geçici yaptırmadığıma bin milyon kez pişman oldum. üç günde geçer biterdi. bir aydır deli oldum. canım yanıyor hala. arada kanamalarım oluyor. öyle bunaldım ki...
pişşttt kızlaaaaarr yapppmaaayın böyle şeylerr..
ii düşünn ii olsunnn
kızıyorum sizeee . bak dükişlern kopsa bişy olsa dha mı ii olur cnm ..
tam zamanı bnce betatetaaa
ohh bi ay sonra tam kaynar onlarr miss gbiiii
ben hep dua edyrm sizzeee..
ve artk inanıyrm olcak mutlu hebrlerle dönceksnzz bnaa..
siz bni teselli etceksnz bu sefer..
benim bi kocaa adayın oldgundaa
tabii bakalm olursa hehe
gercekten güzl düşünn güzel olsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?