• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba, ben Ocak ayının ilk haftası Ebru hocaya hymenoplasty oldum sonucumu öğrenmek içinde geçen hafta kontrole gittim. Muayene etikten sonra bana daraltmanın tuttuğunu ancak diğer dikişlerimin hala tam olarak iyileşmediğini söyledi. Düğünden 1 hafta önce kontrole gitmem gerekiyormuş. Geçici mi yapacaksınız diye sordum bana hayır sadece sonuçtan emin olmak kesinlikle görmem gerekiyor dedi. Birincisi ben Ankara dışında oturuyorum düğünden önce en erken dört gün kala işten izin alıp kaçarak gitmem gerekiyor :( ikinci olarak da benim nikahım düğünümden bir ay önce başka bir il de olacak. 1 ay nişanlımı nasıl tutacağım ben? Kızlar sizce benim dikişler tutmadı mı? Düğünden önce geçici mi yapacak? Napıcam ben?

bence tutmamış düğün ne zaman kontrole tutmayanlar için gel diyolar

Düğün temmuzun ilk haftası. Dikişlerin hala iyileşme sürecinde alttakiler tutmuş üst dikişlerinde hala iyileşmemiş dedi. Riskin olduğu için çağırıyorum dedi. Çok moralim bozuk. 80 günde nasıl iyileşmez?

Düğün temmuzun ilk haftası. Dikişlerin hala iyileşme sürecinde alttakiler tutmuş üst dikişlerinde hala iyileşmemiş dedi. Riskin olduğu için çağırıyorum dedi. Çok moralim bozuk. 80 günde nasıl iyileşmez?

canım dikkat ettinmi kendine dikkat etmeyen kişilerin dikişleri tutmadı diyorlar:26: dikişler tutmadığı zaman son kontrole çağırıyorlar adınıda emin olmalıyım koyuyorlar ne yazıkki :43::43:

Çok dikkat ettim. Hiç kabız olmadım, spor yapmadım, iş yapmadım, ağır kaldırmadım, vs. Daha ne yapabilirdim bilmiyorum. Doktor da zaten çok iyi bakmışsın dedi ayrıca tutmamış olsaydı söylerdim dedi. Mesela düğüne kadar ağda yapamayacağım. Sadece düğünden önce görmem lazım yaptığım işten emin olmalıyım diyor. Belki de ben iyileşeceğine kendimi inandırmaya çalışıyorum. Eninde sonunda gitmem gerekiyor son kontrole demek ki.. Peki son atılan dikişlerin düğünden önce patlama ihtimali olabilir mi? Malum gelinlikle masa gezeceğiz, oynayacağız.. Duş almada sıkıntı olabilir mi?

merhaba bu işlemi geçici olarak yaptıran varmı arkadaşlar benim çok az zamanım kaldı felp yöntemi sonrası çok dikkat gerektirdiği ve çalıştığım için kalıcı düşünmedim hiç. Ama geçicide emin olamıyorum. Yaklaşık 45 gün var düğünüme. Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen.

merhaba bu işlemi geçici olarak yaptıran varmı arkadaşlar benim çok az zamanım kaldı felp yöntemi sonrası çok dikkat gerektirdiği ve çalıştığım için kalıcı düşünmedim hiç. Ama geçicide emin olamıyorum. Yaklaşık 45 gün var düğünüme. Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen.

süper vakıt. geçicide yuzde yuz garanti verıyorlar. hangi şehırdesınız.

aynı zamanda yaptırmışız. 8 ocakta ben yaptırdım. ve bende gidemedim kontrole hiçşehir dışında olduğum için.. şu aralar gitmeyiplanlıyorum bakalım bana ne diyecek .. of moralım bozuldu bak sımdı... bence de tutmamıs. tutmayınca moral bozulmasın diye düğünden önce görmem gerekıyor diyolar. ama bu kesınlıkle ebru hocaya bağlı değil kişinin dokusuna bağlı arkadaşlar. bazılarına da gelme gerek yok diyor ebru hoca.. kendı ılınde geçici yapcak dr. bul bence. gitmek zor olur. araştır. para gerek tabı bunun ıcın bida.

arkadaşlar size çok canım yandığı için yazıyorum. bir yıl önce sahap bey flep yöntemi ile ameliyat oldum. aynı burada olanlar gibi kontrole çağırmadı beni ama benim düğünüm de yaklaşınca açocası merak ettim. araddım kendıisini kontrolde de ücret alıyorum dedi ve ben gidip muayene oldum bana ne dedi biliyomusun % 99 kanar %1 tutmama riski var o zaman da kanamazsa kendini kas veya tırnağınla kanat dedi. o kadar kontrol için de muayene parasını verdim ve beni bu sözlerle göndermesi sinirlendirdi. beni çok kırdı tekaar rtelefon açtım bana bağırdı ve telefonu yüzüme kapattı. Ağlayark başka bir doktora gittim o %100 kanamaz dedi. İstanbulda da bir doktora gittim YIKILDIm...Size buradan uyarıyorum...kesinlikl bu doktora inanmayın. beni çok kırdı telefonda bağırdı ve bana sahip çıkmadıç Düşünsenize kontrole çağırmadı yaaa ama çok kötüyüm şimdi ankarada yeni bir doktor arıyorum kendime...bana yardım edin...

arkadaşlar size çok canım yandığı için yazıyorum. bir yıl önce sahap bey flep yöntemi ile ameliyat oldum. aynı burada olanlar gibi kontrole çağırmadı beni ama benim düğünüm de yaklaşınca açocası merak ettim. araddım kendıisini kontrolde de ücret alıyorum dedi ve ben gidip muayene oldum bana ne dedi biliyomusun % 99 kanar %1 tutmama riski var o zaman da kanamazsa kendini kas veya tırnağınla kanat dedi. o kadar kontrol için de muayene parasını verdim ve beni bu sözlerle göndermesi sinirlendirdi. beni çok kırdı tekaar rtelefon açtım bana bağırdı ve telefonu yüzüme kapattı. Ağlayark başka bir doktora gittim o %100 kanamaz dedi. İstanbulda da bir doktora gittim YIKILDIm...Size buradan uyarıyorum...kesinlikl bu doktora inanmayın. beni çok kırdı telefonda bağırdı ve bana sahip çıkmadıç Düşünsenize kontrole çağırmadı yaaa ama çok kötüyüm şimdi ankarada yeni bir doktor arıyorum kendime...bana yardım edin...

sedaa çok üzüldümmmm.... zatenn bellıydı böyle birşey olacağı... kendıne o aşırı guvenı kontrole çağırmaması... vardı bırsey yani.... ebru hocaya git hemen. ebru zülfikaroğlu.

süper vakıt. geçicide yuzde yuz garanti verıyorlar. hangi şehırdesınız.

Cevap için tşk ederim kimyahatun. Ankaradayım ben Ebru hanıma muayene oldum 1 ay önce hangisini istersen onu yaparız dedi ve yüzde 1500 garanti verdi. Düğünden 3 gün önce gitmeyi düşünüyorum ama hareket kısıtlılığı ve duş problemi düşündürüyo açıkcası.:(

Cevap için tşk ederim kimyahatun. Ankaradayım ben Ebru hanıma muayene oldum 1 ay önce hangisini istersen onu yaparız dedi ve yüzde 1500 garanti verdi. Düğünden 3 gün önce gitmeyi düşünüyorum ama hareket kısıtlılığı ve duş problemi düşündürüyo açıkcası.:(

e bu daha harıka! baksana ankaradasın ve ebru hanıma gitmişsin... önce Allaha son Ebru hocaya güven ve bu işi olmuş bil! geçici yaptırabilirsin duş felan problem değil diye biliyorum geçici de... ama şunuda düşünebilirsin (nasıl olsa ankaradasın), flep yaptır. eğer tutarsa ne ala.. ki flepteki başarı genelde düğüne 2 3 ay kala yaptıranlarda oluyor.. eğer ki tutmazsa o zaman geçici yapar. 2 alternatifi de kullanmıs olursun o zaman. hem ebru hoca ücrette almıyor ne kontrolden ne diğer işlemlerden.

Son düzenleme:
e bu daha harıka! baksana ankaradasın ve ebru hanıma gitmişsin... önce Allaha son Ebru hocaya güven ve bu işi olmuş bil! geçici yaptırabilirsin duş felan problem değil diye biliyorum geçici de... ama şunuda düşünebilirsin (nasıl olsa ankaradasın), flep yaptır. eğer tutarsa ne ala.. ki flepteki başarı genelde düğüne 2 3 ay kala yaptıranlarda oluyor.. eğer ki tutmazsa o zaman geçici yapar. 2 alternatifi de kullanmıs olursun o zaman. hem ebru hoca ücrette almıyor ne kontrolden ne diğer işlemlerden.

başta öyle düşünüyodum ama flep te çok dikkat edebileceğimi sanmıyorum hareketli bi işim var çünkü ve dinlenme şansım olmaz kesinlikle. Geçiciye hem zaman ayırabilirim hemde gitmem kolay olur. Ama işte anlaşılırmı diye tereddütlerim var. Geçici yaptıranda hiç rastlamadım forumda ilk ben olcam sanırım :)

yine aynı olay kalıcı görünümlü geçici..bencede tutmamış arkadaşım..vaktin varsa başka doktora kalıcı yaptır..

başta öyle düşünüyodum ama flep te çok dikkat edebileceğimi sanmıyorum hareketli bi işim var çünkü ve dinlenme şansım olmaz kesinlikle. Geçiciye hem zaman ayırabilirim hemde gitmem kolay olur. Ama işte anlaşılırmı diye tereddütlerim var. Geçici yaptıranda hiç rastlamadım forumda ilk ben olcam sanırım :)

hımm o zaman hiç risk alma düğünden önce git ve geçici ol.. sonra da prenseslerrr gibi gelin ol.. kocişinin koynuna rahatçaa gir :17: bizleri de haberdar et..:16:

hımm o zaman hiç risk alma düğünden önce git ve geçici ol.. sonra da prenseslerrr gibi gelin ol.. kocişinin koynuna rahatçaa gir :17: bizleri de haberdar et..:16:

Umarım herşey yolunda gider. Uzun zamandır okuyorum burayı takip ediyorum herkesin sıkıntısı var, bi şekilde dertelerine çare bulmaya çalışıyorlar ve moral son derece önemli.. Desteklerinizi eksik etmeyin nolur.. Ve kesinlikle haberdar ederim sizleri..

Bence Ebru Hanıma git, ben gerçekten güveniyorum kendisine, flep tutar tutmaz zamanın az kalmış geçici yaptır ve kurtul. Genelde kişinin doku yapısına göre oluyor tutup tutmaması ama Ebru hanım her koşulda hastasını yalnız bırakmıyor. Benim şu an içinde olduğum durumu biliyor ve bana hiç merak etme seni asla zor durumda bırakmam dedi bir şekilde geçici ile de çözecek sadece şehir dışından o telaşta gelmem zor olacak ama mecburum yapacağım. Ankara'da yaşıyorsan çok daha şanslısın üstelik.

inanamıyorum şoktayım şuan resmen :18: nasıl böyle bir şey yapar hayati bi mesele bu nasıl riske atar :41:

off ya offf hangi doktorun ne dediği belli değil ya kızlar..delircem ya..bazen diyorum olumsuz olanlar yazmıyor..ama niye yazsınlarki ya intihar etmişlerdir ya öldürülmüşlerdir..olmuştur bişeyler...bakalım benim flep sonucu ne olacak..ben doktoruma çok güveniyorum...tutmadıysa kesinlikle iş hayatı yüzünden tutmamıştır benim..13 saat te taş bile dayanmaz:( mesela benim doktorum mesafeli ve ciddiydi...canımlı cicimli konuşup boş vaatlerle kandırmadı beni....apaçık söyledi flep te %10 luk bi tutmama oranı var..dedi...kimse garanti veremez hiç bi doktor böyle bir risk alamaz dedi...tutmazsada geçici yaparız dedi...kesinlikle kokmamamı ve çözeceğimizi söyledi...burda doktor yorumlarını okudukça şükürler olsun diiyorum iyiki oralara gitmemişim.....temennim şu dertten hepimiz kurtulalım ama...resmen umut tacirliği yapıyor bazı doktorlar...olumsuzlukları duydukça o kadar üzülüyorumk ki..kızlar Allah yardımcımız olsun ne diyeyim....

benim flep yapılırken kızlık zarı arasına vajinadan doku kaldırılıp dikildi birleştirildi. kızlık zarını çıkarıp atmadı doktor...sebebide...zar direkt dikilirse gerginli k olur dedi...biraz daha rahatlatıyoruz ve doku ilavesi yapıyoruz orasının kanlanmsını bekliyoruz dedi.... bana eksileriyle artılarıyla herşeyi söyledi %100 geçicide kanar dedi...benim bayramdan sonra düğünüm zaman problemim vardı onuda hallederiz dedi. bu..işte bana söylenenler bunlar.....o kadar sıkıntılıyım ki her Allah ın günü ağlıyorum....böyle kötü haberlerle alt üst oluyorum resmen..yazık değil mi yaaa:''''((((

valla inşallah bana böyle yapmaz. böyle yaptığına da inanamıyorum. şimdiye kadar ıvır zıvır bir sürü şey için aradım gayet iyi cevap verdi. son 3 gün gel dedi. gideceğim bakalım ne diyecek. ama kesinlikle herkese şunu tavsiye ediyorum. şimdiki aklım olsaydı mutlaka geçici yaptırırdım. bu kadar uzun süreli acı çekmeye ve iyileşme sürecini beklemeye gerek yok. hem de fiyatı daha uygun. tutmama ihtimali oluyor çoğu zaman. o zaman da geçici yapıyorlar. kalıcı olsa bile tekrar gidiliyor. öyle pişmanım ki geçici yaptırmadığım için. son üç gün hallet bitsin gitsin. bundan sonra kanama olmazsa da uğraşamam. çok da umursayacağını sanmıyorum. istersen doktora götür derim artık ne yapar bilemem.

yeni zar konusunda hiçbir fikrim yok. sadece zarımı kesip almıştı onu biliyorum.

sonucu mutlaka yazacağım. şahap beye son gidişimi de yazacağım. bakalım bana nasıl davranacak. tabi arkadaşın yazdıkları doğru mu onu bilemem ama doğru olduğunu varsayarsak ayıp etmiş cidden.

Son düzenleme:
Back