tabi yanımızda hemsirede vardı...ama doktor hemsireden daha cok rahatlatıyor..forumda daha önce özkan beye diktirip kanaması olan arkadaslarımız var..oyuzden en iyisi antep için o diyebilirim..hatta baska sehirlerden gelen de coktu..

cnmmm peki amaleytın evlenmden ne kadr süre öce olmustu*???

allah bozmasın mutluluğunu...bikaç merak ettiğim şeyi sorayım ben ozaman.1) kızlık zarın bozulduktan nekadar sonra bu operasyonu oldun? 2)evlenmeden nekadar süre önce yaptırdın bu operasyonu?

benim anlamadığım şey, başlıkta "ankara'da hymenplasty oldum" yazıyor ama konu ile alakalı kimse bir şey yazmıyor. suni korkular ve endişelerle ilgili başka başlık açılsa da biz de rahatlasak.

burada ameliyat olanların sıkıntılarının paylaşılması ya da ankara'da bu ameliyatı olmak isteyenlerin bilgi alması gerekmez mi?

yıllar sonra arayan sevgilinin hakkını helal et demesinden kendisine bir şey yaptığını düşünen ve bu yüzden hayatı kendine zehir eden kişilerin yaptıkları, ya da doktor kendisine sorun yok dedikten sonra hala olayı büyütenlerin yaptıkları da biraz bizim sıkıntılarımız karşısında saygısızlık oluyor bence.

ameliyat olmak zorunda kalmak, o kararı vermek, o süreç zaten çok zor. kesin olmayan, hayali sorunlarla burayı doldurmayın. yeni bir başlık açılabilir. kızlık zarının bozulduğundan şüphelenenler gibi..
ben bu ameliyatı oldum ve 20. günümdeyim ve hala kanamalarım oluyor. ben bu ameliyatı yapanlarla konuşmak istiyorum. ya da onların yaşadıklarını okumak istiyorum.
rica ediyorum başlık dışına çıkılmasın.

Son düzenleme:

canım ellerine sağlık sonunda biri bunu yazdı

betametacığım teşekkürler gerçekten yazını görünce bende ela gibi en sonunda biri yazdı dedim...bende bursada operasyonu oldum ama bu başlığayazdım ....:)) bana kızmadım dimiii canımmmmm

bu arada sormak sitediğin şeyler varsa orabilirsin banada...bende operasyon olalı 18. gün geçti 18 nisan gibi kontrole gidicem o zaman tutup tutmadığı belli olacak....

bu arada doktorun kızsın dediği arkadaşlar bence kendinizi üzmeyin..yani kanamasa adam sizi doktorada götürse bu bakire der sonuçta..ben bu olay başıma gelene kadar ben kızmıyım kanar mı diye hiç şüphe etmedim aklıma bile gelmedi, ben bişey yapmamışım tabiki bakire olacağım..yani kızlık zarı muayenesine hiç birşey yapmamışken gitmek bana biraz tuhaf geldi....öyle sağdan sola atlamaylada bozulcak bişey olsa çoktan çocukken bozulurdu..madem bişey yapmadınız, niye üzülüyorsunuz ki..bide bizim durumda olsanız..o daha üzücü...yok yere canınızı sıkmayın bence

:) yok canım sana kızmadım. ama giriyorum başlığa, belki biri bir şey yazmıştır diye. konu ile alakalı hiçbir şey yok nerdeyse... benim 20. günüm. dikişlerim görünüyor siyah siyah. doktor bekle düşecek dedi. benim canıma tak dedi. kendim kesip alacağım dikişleri nerdeyse.. düğünüme iki aydan az kaldı. en çok korktuğum dikişlerin düşmemesi. kendinden eriyen dikişlerden değil sanırım. senin dikişlerin nasıl?

canım benim dikişlerin 1 yani düğüm 12 gün düştü akşamda eğilince pıt yaptı bişey sanırım dikişmi koptu ney(( bakıyorum aynayla benimde sağlı sollu koyu lacivert iplikler var..ben doktoruma akşam mail attım oda bana dikişin şekline göre zamanla düşecek hepsi aynı anda düşmez dedi...daha önceden forumda misinaya benzeyen iple dikilmişti demişlerdi...canım benim iplik misinaya benzemiyo bildiğin dikiş ipi...ve aynayla bakıyorum düğümler gözüküyo böyle 4 yerde var....beni 40 gün sonra çağırdı doktor o zaman tutup tutmadığı belli olcak dedi şimdi 40 günü bekliyorum...40 gün sonra dediğine göre canım büyük ihtimalle daha beklememiz gerekcek ama bece düğüne kadar mutlaka düşer...bide canım oramızı kuru tutamıyozya iyileşmede geç oluyo galiba

cnm sana tamamen katılıyorum artık konu dışında saçma sapan şeyler konuşulmaya başlanmıştı..ağzına sağlık..dikişlerin mutlaka düşer bence daha 2 ay varmış o sürede eski haline döner

birde benim kanam ilk gün oldu bidaja olmadı canım ağrı sızıda hissetmedim sadece kaşıntı ve batma oldu ilk hafta şuan çok rahatım..regl olduğum için sanırım batma yok...valla canım emin değilim beliyorum hala..( benim düğünde ağustosun sonunda. tutmazsa geçici yaptırmak zorunda kalcam...kara kara düşünüyorum...inşallah tutar..
bana da bu iyi hissetme rahat olma durumu batmaya başladı..acaba diyorum tutmadımı??? düğün gününe kadar bu sorulardan kurtulamayacağız..her doktorun yöntemi farklı sanırım şahap bey daha değişik yapıyor..bana flep oldu..kızlık zarının aralarına vajina dokusu dikilmiş..inşallah kaynar ve kanlanır..ama tutmazsada çok büyük hayal kırıklığıyla son ana kadar beklicem....doktorum bana çok güven verdi..sonuçta yönteme değil dokuya bağlı dedi...sende %90 lık kısım içinde yer alırsın umuyoum dedi..ama tutmazsada üzülme problem yaşamayacaksın bir şekilde çözeceğiz dedi..canım varya kanamazsa öldürmem gerekçek kendimi..ailem bi tarafta nişanlım bi tarafta.....

Son düzenleme:

Canım ne kadar mantıklı şeyler yazmışsın vede sonuna kadar haklısın ama bizde derdimizi yazacak bi yer bulamadık bunun yanında saçma sapan tutarsız eleştirelere maruz kalmamak adınada kimse konu açmıyor ben bi defa bu sorunla ilqili konu açtım ama kapatıldı malesef evet bizim qibi takıntılı insanlara söylenebilecek en qüzel şeyleri kırıcı olmadan söylemişsin allah razı olsun dediqin gibi tam anlamıyla ilşki yaşanmadı sonuçta paniklemeye qerek yok saqol canım

inş hayırlısıyla atlatırsın bu sıkıntını

betateta erkek arkadaşı yıllar sonra aramışta helallik istemiş bu yüzden kendine hayatı zehir eden insan demişsin yazmasınlar buraya demişsin.sende yaşadıklarını anlatmışsın yukarda olduğu gibi.neden küçümseyip böyle konuştuğunu anlamadım.sadece iyi bir niyetle burdaki arkadaşlar bana bir fikir verebilir doktor konusunda falan diye bu başlığa yazdım.eğer kontrolden sonra hymenoplasti yaptırmam gerekirse ozaman birşeyler söyleme hakkını bulurum kendimde.özür dilerim...keşke biraz daha yumşak bir dille söylesen küçümsemeden.allah yardımcınız olsun

madem rahatsız oluyorsun rahatsızlıqını uyqun bir dille söylemektense direk sert eleştiride bulunuyorsun sen bir başlık açta orda sor soracaklarını buraya yazan tek kişi sen deqilsin olmayacaksında burda herkes birbirinden fikir alma özqürlüqüne sahip sende kısmen haklısın ama minikperinin yaptıqı qibi uyqun bir dille söylemeni yeqlerdim..çünkü zaten sıkıntısı olan insanların sıkıntısına sıkıntı katmak demek olur bu..kimse kimseyi eleştirme hakkına sahip deqil..

ben hiç kimseyi eleştirmedim eleştirme hakkımda yok tabiki.ben sadece betatetanın böyle demesine üzüldüm okadar.minikperinin dediği gibi söylese kesinlikle birşey demezdim bile.ben burdaki herkese hergün dua ediyorum.herkes için en iyisi olsun diye.zaten konuyu dağıttığım için de özür diledim.tartışma yeri değil oyüzden susuyorum ve gereksiz konular açtığım için tekrar özr diliyorum rahatsız olanlardan...

mutsuzum galiba üzerime alındım dediklerini...pardon

sahap bey hangi yöntemle yapıyormus sanırsam minkperm bahsetti de öle bişey hc bsey anlamdımm..
off dhaa param yok birktrcem brktrcem diorm hep bseyler cıkııo bu drmda snrmi bozmaktaaa:/(

ayy herkes birbirine girmiş cok ayıp yaa..burda bu sorunu yasayan ya da yasamayan herkesin birbirine destek olması gerekirken..yok o kız niye yazıyor yok benim derdim var baskası yazmasın tartışmasına girilmiş..bakın bilmeden yorum yapmayın..ben kendi adıma burda yaklaşık 3 kez başlık acmayı denedim ama kabul edilmedi...oyuzden buraya yazmak zorunda kaldım..iyiki de yazmışım..elanur gibi melek bir arkadasımla tanıstım..melek diyorum çünkü bana yol gösterdi destek oldu cesaret verdi..eger o olmasaydı ben o doktora gidemez ,sorularla beynimi yerdim..şimdi rahatmıyım hayır değilim çünkü korkuyorum..elimde değil korkuyorum..ama elanur için aklıma geldikçe dua ediyorum..sıkıntılı olmak için ille de dikim yaptırmak mı gerek anlamadım..bu korkuyu yasamak yetmez mi..
sen dikim yaptırdın yaz,sen yaptırmadın yazma kavgasına girmeden tavsiyem birbirinize destek olup dua edin.

minikperi sen yazdıklarınla zaten örnek oldun, güzel bir anlatımla dile getirdin,bizi rahatlattın..sana ayrıca tesekkür ediyorum..

tek tek cevap vermek için uğraşmayacağım. herkesin sıkıntısı kendine. başlık dışına çıkılmasın dedim. bildiğim kadarıyla çıkılmaması da gerekiyor...

ayrıca herhangi bir hastalığa yakalanan bir kişinin yanında, hastalık şüphesiyle doktora giden ve hasta değilsin cevabını alan kişinin hayıflanması nasıl hoş olmazsa bu durumlar da hoş olmuyor.
her neyse ankara'da bu ameliyatı ebru hanım dışında başkasına yaptıran var mı merak ediyorum. varsa yazarsa sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…