• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cnm sana tamamen katılıyorum artık konu dışında saçma sapan şeyler konuşulmaya başlanmıştı..ağzına sağlık..dikişlerin mutlaka düşer bence daha 2 ay varmış o sürede eski haline döner

inşallah düşer canım yaa. kimseden böyle dikişlerin göründüğünü duymamıştım. artık ağrım sızım yok üç hafta oldu çünkü. ama dikişleri gördükçe ameliyatlı olduğumu hatırlıyorum moralim bozuluyor. içeride de dışarıda da bir sürü dikiş var. kaçıncı gün düşüyor, böyle dikişi olan var mı acaba?

canım benim dikişlerin 1 yani düğüm 12 gün düştü akşamda eğilince pıt yaptı bişey sanırım dikişmi koptu ney:((( bakıyorum aynayla benimde sağlı sollu koyu lacivert iplikler var..ben doktoruma akşam mail attım oda bana dikişin şekline göre zamanla düşecek hepsi aynı anda düşmez dedi...daha önceden forumda misinaya benzeyen iple dikilmişti demişlerdi...canım benim iplik misinaya benzemiyo bildiğin dikiş ipi...ve aynayla bakıyorum düğümler gözüküyo böyle 4 yerde var....beni 40 gün sonra çağırdı doktor o zaman tutup tutmadığı belli olcak dedi şimdi 40 günü bekliyorum...40 gün sonra dediğine göre canım büyük ihtimalle daha beklememiz gerekcek ama bece düğüne kadar mutlaka düşer...bide canım oramızı kuru tutamıyozya iyileşmede geç oluyo galiba

benim de aynı. siyah iplikle dikmiş. ama bana tutmama ihtimali yok bir daha gelme dedi. nasıl bu kadar emin anlamadım. bir de ameliyatta araları doldurmadı baştan zar yaptı.

benim yaralarım zaten geç iyileşiyor. kanımda pıhtılaşma sorunu var :( 45 gün bekleyeyim ben de. inşallah o zamana geçer... düğüne 50 gün kaldı... çok önceden yaptırmak gerekiyormuş. düğün hazırlıkları arasında hiç çekilmiyor valla.

benımkısı mısına gibi incecik bir beyaz renkte mi diyim şeffafımsı mı diyim öle bi ipti. ve tuhaf bı kokusu wardı. koyun bağırsağından elde edildiği için öyle kokuyor..

tek tek cevap vermek için uğraşmayacağım. herkesin sıkıntısı kendine. başlık dışına çıkılmasın dedim. bildiğim kadarıyla çıkılmaması da gerekiyor...

ayrıca herhangi bir hastalığa yakalanan bir kişinin yanında, hastalık şüphesiyle doktora giden ve hasta değilsin cevabını alan kişinin hayıflanması nasıl hoş olmazsa bu durumlar da hoş olmuyor.
her neyse ankara'da bu ameliyatı ebru hanım dışında başkasına yaptıran var mı merak ediyorum. varsa yazarsa sevinirim..

sen kme yaprdn cnm?

benim de aynı. siyah iplikle dikmiş. ama bana tutmama ihtimali yok bir daha gelme dedi. nasıl bu kadar emin anlamadım. bir de ameliyatta araları doldurmadı baştan zar yaptı.

benim yaralarım zaten geç iyileşiyor. kanımda pıhtılaşma sorunu var :( 45 gün bekleyeyim ben de. inşallah o zamana geçer... düğüne 50 gün kaldı... çok önceden yaptırmak gerekiyormuş. düğün hazırlıkları arasında hiç çekilmiyor valla.

cnm kime oldgnu iyice merak etmeye basldım ?
bide bastan zar yapmak nasıl olyr anlmadım benn??

mutsuzum galiba üzerime alındım dediklerini...pardon:1:

Evet canım üzerine alınmışsın ama sorun deqil benim kızdıqım şey zaten buraya yazan insanlar yazdıklarını mutlulukla yazmıyo hepsinin ayrı ayrı sıkıntısı var evet belki bizim sıkıntımız sizinkisi kadar ciddi bir durumdan kaynaklanmıyor olabilir ama bizde sizin qibi anlayış ve teselli verecek sözler bekliyoruz eleştiri yada başka yere yazın qibi sözler deqil yinede dün qece bile yataqıma yattıqımda uykum kaçtı sizi düşünmekten çok zor bi durum allah yardımcınız olsun..

ayy herkes birbirine girmiş cok ayıp yaa..burda bu sorunu yasayan ya da yasamayan herkesin birbirine destek olması gerekirken..yok o kız niye yazıyor yok benim derdim var baskası yazmasın tartışmasına girilmiş..bakın bilmeden yorum yapmayın..ben kendi adıma burda yaklaşık 3 kez başlık acmayı denedim ama kabul edilmedi...oyuzden buraya yazmak zorunda kaldım..iyiki de yazmışım..elanur gibi melek bir arkadasımla tanıstım..melek diyorum çünkü bana yol gösterdi destek oldu cesaret verdi..eger o olmasaydı ben o doktora gidemez ,sorularla beynimi yerdim..şimdi rahatmıyım hayır değilim çünkü korkuyorum..elimde değil korkuyorum..ama elanur için aklıma geldikçe dua ediyorum..sıkıntılı olmak için ille de dikim yaptırmak mı gerek anlamadım..bu korkuyu yasamak yetmez mi..
sen dikim yaptırdın yaz,sen yaptırmadın yazma kavgasına girmeden tavsiyem birbirinize destek olup dua edin.

minikperi sen yazdıklarınla zaten örnek oldun, güzel bir anlatımla dile getirdin,bizi rahatlattın..sana ayrıca tesekkür ediyorum..

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için benim için dua eden birisi varmış gözlerim doldu inşallah dualarımız kabul olur :16: senin evlenmene az kaldı canım ve bakiresin korkma herşey çok güzel olucak senin için :ssz:

betameta cnm benimde dikişler belli ortadan geçen iplikler var...sana ne güzel yeni zar oluşturulmuş..benim kızlık zarının araasına eklendi sanırım ...doktor bey o şekilde anlattı...canım benim bu işi çözmem lazım...geçiciye kalmak istemiyorum..kalırsamda yaptırıcam bi fırsatını bulup..doktorum merak etme çözeriz problemi dedi...güveniyorum ona...hergün dua ediyorum tutsun diye... canım seninde dikişler düşer merak etme...45 günde iyileşme olur bence. benim kanda trombosit yüksek kanamamın olmamasını ona bağladım ben...kan pıhtılaşıyo hemen. benim her yerde dikiş var bellide oluyor...canım 3 gün ara var ikimizinde bu operasyonu geçirmemiz arasında....benim dikişler ilk gün gözükmüyodu...sonradan gözükmeye başladı....canım bekliyorum işte....kontrol gününü iple çekiyorum.

betameta cnm benimde dikişler belli ortadan geçen iplikler var...sana ne güzel yeni zar oluşturulmuş..benim kızlık zarının araasına eklendi sanırım ...doktor bey o şekilde anlattı...canım benim bu işi çözmem lazım...geçiciye kalmak istemiyorum..kalırsamda yaptırıcam bi fırsatını bulup..doktorum merak etme çözeriz problemi dedi...güveniyorum ona...hergün dua ediyorum tutsun diye... canım seninde dikişler düşer merak etme...45 günde iyileşme olur bence. benim kanda trombosit yüksek kanamamın olmamasını ona bağladım ben...kan pıhtılaşıyo hemen. benim her yerde dikiş var bellide oluyor...canım 3 gün ara var ikimizinde bu operasyonu geçirmemiz arasında....benim dikişler ilk gün gözükmüyodu...sonradan gözükmeye başladı....canım bekliyorum işte....kontrol gününü iple çekiyorum.

zar yaptrmak nasıl oluy sana yapılan nasl oluyr cnm ya biriii buna cvp vereblr mii:(

benim kızlık zarının yıırtılmış yerlerine vajina duvarından kaldırılan parçalar dikilmiş olabilir...bana anlatmıştı ben öyle anladım yada...tam olarak bilmiyorum:S

benim ilk günden itibaren görünüyordu. kanamam da 10 gün sürdü. şimdi adet oldum. bugün tam üç hafta oldu. yarıladım iyileşme sürecini.

ben inşallah tutar dikişler dedim, doktor "nasıl yani" dedi. tutmazsa geçici mi yapacaksınız dedim. tutması derken ne demek istiyorsun, tutup tutmama gibi bir durum yok dedi. ne demek istediğini evlenince anlayacağım.

bir de yeni zarı nasıl yaptı anlamadım. eski zar elindeydi, bana gösterdi onu biliyorum. yaptığı zarı da gösterdi. minicik, daracık bir şey olmuş. daraltma da yaptı. ayrıca ırsi bir genişliğim varmış, onu da düzeltmiş. şu 45 gün geçse...

benim ilk günden itibaren görünüyordu. kanamam da 10 gün sürdü. şimdi adet oldum. bugün tam üç hafta oldu. yarıladım iyileşme sürecini.

ben inşallah tutar dikişler dedim, doktor "nasıl yani" dedi. tutmazsa geçici mi yapacaksınız dedim. tutması derken ne demek istiyorsun, tutup tutmama gibi bir durum yok dedi. ne demek istediğini evlenince anlayacağım.

bir de yeni zarı nasıl yaptı anlamadım. eski zar elindeydi, bana gösterdi onu biliyorum. yaptığı zarı da gösterdi. minicik, daracık bir şey olmuş. daraltma da yaptı. ayrıca ırsi bir genişliğim varmış, onu da düzeltmiş. şu 45 gün geçse...

betate doktor nasıl kendine bu kadar güveniyor..eğer dediği doğruysa yani bu kadar güveniyorsa bende şahap beyi düşünebilirim..tutup tutmama riskin yok demek yüzde yüz garanti vermektir..inş doktorun dedikleri doğrudur..senden iyi haberi beklicem..inş mutlu haberini paylaşırsın

Son düzenleme:
betate doktor nasıl kendine bu kadar güveniyor..eğer dediği doğruysa yani bu kadar güveniyorsa bende şahap beyi düşünebilirim..tutup tutmama riskin yok demek yüzde yüz garanti vermektir..inş doktorun dedikleri doğrudur..senden iyi haberi beklicem..inş mutlu haberini paylaşırsın

az kaldı... ilk fırsatta mutlaka haber vereceğim. şu an dikişler yok olsun istiyorum sadece. hasta gibi hissediyorum hep. doktor bu işi herkes yapamaz dedi. kendine güvenmekte haklı mı zaman gösterecek.

canım ben anlamadım ya nasıl eskı zar elındeydı de yensını yaptı,nasıl ıs bu ya:S
ben ebru hanıma yaptrmıstım ancak dustugum ıcın tutmadı tekrar flep yaptı ancak bastan soyledı zor tutar cunku dıkecek zar kalıntısı kalmamıs dedı.....bu nedenle de gecıcı yapacak heralde ....ama sımdı sen yenı zar yaptı deyınce kafam karıstı..bır acıklayabılır mısın?

betaa cım bende ankarda yaptrcm bu işlemi ebru hnmla sahap bey var aklımda ..
Kızlar bnce yöntmler farklı sahap bey zarı aldgna göre zar yapmıs . artk nasl yaptgnı anlamadm ama yöntemler farklı bunu anladım ..
cnkü fleb yöntemnde tutup tutmama olasılgı var kişinin doku yapısına baglı olarak ..
o zmn sahap bey doku yapısına baglı bişey yapmamış ki .
öle demş .. ..
bakalm beta sonucunu mutlakaa sölee yaa ..
ceshmeee sen nerdesn ne zmn yaptrcksn ..
anldgm kadryla ankarada yaptrcn sende irtibat kuraılm:):)
bugün hepimize dua ettm kızlar..
her gün ediyrm ...
ben inanıyrm artık ... mutlu olcgmza neden se artk umtluymm

Kızlar merhaba, ben Ocak ayının ilk haftası Ebru hocaya hymenoplasty oldum sonucumu öğrenmek içinde geçen hafta kontrole gittim. Muayene etikten sonra bana daraltmanın tuttuğunu ancak diğer dikişlerimin hala tam olarak iyileşmediğini söyledi. Düğünden 1 hafta önce kontrole gitmem gerekiyormuş. Geçici mi yapacaksınız diye sordum bana hayır sadece sonuçtan emin olmak kesinlikle görmem gerekiyor dedi. Birincisi ben Ankara dışında oturuyorum düğünden önce en erken dört gün kala işten izin alıp kaçarak gitmem gerekiyor :( ikinci olarak da benim nikahım düğünümden bir ay önce başka bir il de olacak. 1 ay nişanlımı nasıl tutacağım ben? Kızlar sizce benim dikişler tutmadı mı? Düğünden önce geçici mi yapacak? Napıcam ben?

Back