canım çok çok sağol yine hızır gibi yetiştin valla 2 oldu bu :))
glommsunday cnm ben de kas zari alti yontemiyke yaptirnak istiyorum bu yontemi uygulayan bi dr ariyorum oyuzden.bende yumusak bi protez ve damla istiyorum insl muayeneler sonucuda istedigimiz gibi olurnebil bozdogani dusunmuyorum acikcasi genelde koltukalti ve kasalti yontemini uygun goren bi dr ama sen muayene olursan paylasirsan bizle iyi olur cnm.hayirlisi bakalim arastirmaya devam ramazan sonuna kadar
Ömer Ekinle görüşebildiniz mi? benim cumartesi randevum var kendisiyle.
cnm ben ramazan sonu yapıcam butun gorusmelerımı ANKARAYA gelerek.sen gorustugun zaman kas zarı altı teknıgını uygulayıp uygulamadıgınıda sorabılırmısın acaba?
kızlarrr ben ömer ekinle görüşmeye gittim öncelikle çok sıcakkanlı,güleryüzlü bir doktor olduğunu söyleyebilirm meme dokum oldğu için dual plan yapmayı uygun gördü natrelle kullanacak tetkiklerim yapıldı dün ama daha son görüşmemizi yapmadık boyut konusunda 225cc dedi çünkü bana küçük geldi açıkçası bakalım bugünlerde son haberleşmemizi yapıp eğer boyut konusunda da uzlaşabilirsek en ısa zamanda yaptıracağım,gelişmeleri yazayım dedim :)
cnm hadı hayırlı olsun kararın:) damlamı takılacdak. neden 225 cc onerdı gogus kafesın darmı senınde. kas zarı altı da yapıyomu gelısmelerı paylaş bızlede. nezaman olmayı dusunuyosun amelıyatı? umarım gönlünce olur hersey:)
canım çok sağol inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız evet damla takılacak göğüs kafesim dar sayılır minyon bir yapıdayım omuzlarım fln da geniş değil eğer çabuk karar verebilirsem çarşamba ya da cuma ameliyat tarihim :)
kızlarrr ben ömer ekinle görüşmeye gittim öncelikle çok sıcakkanlı,güleryüzlü bir doktor olduğunu söyleyebilirm meme dokum oldğu için dual plan yapmayı uygun gördü natrelle kullanacak tetkiklerim yapıldı dün ama daha son görüşmemizi yapmadık boyut konusunda 225cc dedi çünkü bana küçük geldi açıkçası bakalım bugünlerde son haberleşmemizi yapıp eğer boyut konusunda da uzlaşabilirsek en ısa zamanda yaptıracağım,gelişmeleri yazayım dedim :)
boyutu gerçekten küçük canım 3oo cc altında taktırma gibi bir şey demeyeceğim ben ama göğüs kafesinin kaldırdığı en maksimum boyut olsun doktora bunu söyle zaten genelde küçük takıyorlar birde şuanda 5o günlük süreçteyim ilk haftaya göre 2 cm azalma oldu.. yüksek profil olmasını belirt "küçük oldu bunlar" dememek için..
canım çok sağol inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız evet damla takılacak göğüs kafesim dar sayılır minyon bir yapıdayım omuzlarım fln da geniş değil eğer çabuk karar verebilirsem çarşamba ya da cuma ameliyat tarihim :)
yok canim dual plan farkli.kas zari altinda kasi kesmeden zarini ayirarak onun altina konuluyor silikon.:)) eger gogus dokun cok azsa buyuk silikon da cok gerilir dqha sert olur diye dusunuyorum.ben sadece gogsum olsun yeter diyorum.mesela gizist arkadasimizda oner ekine oldu damla ve onun boyutu 255 mis cok ideal bence bende oyle istiyorum.tercih meselesi tabi.en yakisani dr ayarlar zten hayirlisi olsun cnm amliyt yakinmis burdan paylas bizlede :)
yok canim dual plan farkli.kas zari altinda kasi kesmeden zarini ayirarak onun altina konuluyor silikon.:)) eger gogus dokun cok azsa buyuk silikon da cok gerilir dqha sert olur diye dusunuyorum.ben sadece gogsum olsun yeter diyorum.mesela gizist arkadasimizda Ömer Ekin'e oldu damla ve onun boyutu 255 mis cok ideal bence bende oyle istiyorum.tercih meselesi tabi.en yakisani dr ayarlar zten hayirlisi olsun cnm amliyt yakinmis burdan paylas bizlede :)
anladım canım ben ikisini aynı sanıyordum sen söyledikten sonra araştırdım dualde silikonun altı kasüstüne konulup üstü kasaltına gizleniyormuş benimki dual plan olacak diye konuştuk meme dokumun olduğunu söyledi doktor ondan bunu tercih etti. estetik olunca herkesin isteği farklı oluyor işte ben biraz daha büyük istediğimi fark ettim baktıkça 300den aşağısı memnun etmez beni.tabi gelişmeleri adım adım paylaşırım burda yaptırmak isteyenler,ameliyat aşamasında olanlar veya yaptıranların desteği daha çok rahatlatıyor insan :) sen neler yaptın araştırmalara devam mı?
Kas zarı altı yapıyor diye biliyorum ama hiç memen yoksa kas altını önerir, pinksade'a senin göğüsün var zaten o yüzden kas üstü yaparız üstleri doldurmak için yuvarlak koyarız demiş bana direk kas altı damla olacak demişti.. gloomy 'e de dual plan demiş o da göğüsüm var zaten diyor. yani gidip bi görünsen daha iyi olur bütün teknikleri yapıyorlar ama sana uygunu hangisi onu ögrenmek lazım..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?