SLM kızlar. uzun zamandır bu forumun takıpcısı olarak sonunda bende gogus büyütme ıcın karar vermıs bulunuyorum.haftasonu ankaraya gıdıcem dr tavsıyelerınızı bekliyorum.Ankarada sılıkon amelıyatı olan arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevınırım.ramazandan sonra amelıyat olmak ıstıyorum kısmetse. bu amelıyatı olup yenı goguslere kavuşan butun bayanlara cok gecmısolsun umarım bızde kavuşuruz hayalımıze :)
cnm tesekkur ederim bilgilendrme icin.yeni goguslerin hayirki oksun senindeben volkan tayfurun asistaniyla gorustum. 6000 den basladigni soyledi.koltukalti yontemi ike olursa 9000 dedi.acikcasi butcemi asar en fazla 5000 ayarlayabilirim ben.bakalim digerleriylede gorusucem.
casper cnm cok saol.tunc safak ozeldemi calisiyor.onunlada gorusucem insl.ferruh bingolde 6000 fiyat verdi:-( bakalim arastirmaya devqm..
evt cbm 6000 dedi asistani.damla silikon icn koltukalti daha pahaliymis.ben ii bi dr oksun ozel devket farketmez.senin resimleri gorebikirmiyim eklermisn benide.tunc safagnda nosunu verirsen ii olur tabi cnm.ararim mutlaka.kas zari alti yontemini uyguluyirmu kendisi bilgn varmi cnm?
tunç şafak 5ooo'e yapıyor sanırım ben ona oldm ama özel durumumdan dolayı benim fiyat biraz farklı idi muyane ücreti 25o lira alıyor mentor marka kullanıyor sadece..canım ben de ankarada olmaya karar verdim doktor aşamasındayım. volkan tayfurun sitesini incelediğimde benim çok içime sinmişti asında ama benim de ayırabileceğim bütçe 5000tl civarı. bu haftaiçi ankaraya gelip nebil bozdoğan ve hacettepe ömer ekinle görüşmeyi düşünüyorum randevu ayarlayabilirsem sen de tunç beyle konuşunca buraya yazar mısın istediği miktarı, kullandığı protez markasını vs. umarım istediğimiz gibi olur her şeyy :)
canım ben de tam sana yazmak üzereydim mentor dışında başka bir markayla çalışıyor mu acaba bilgin var mı diye çok teşekkür ederim bilgilendirme içintunç şafak 5ooo'e yapıyor sanırım ben ona oldm ama özel durumumdan dolayı benim fiyat biraz farklı idi muyane ücreti 25o lira alıyor mentor marka kullanıyor sadece..
canım ben de tam sana yazmak üzereydim mentor dışında başka bir markayla çalışıyor mu acaba bilgin var mı diye çok teşekkür ederim bilgilendirme için
ferruh bingül 4.5oo - nebil bozdoğan 5ooo - volkan beyde 9000 o yüzden söyledim 4500-9000 arası diye.. Tunç Şafakla görüşebilirsin ben halinden tavrından çıkan sonuçtan ilgiden alakadan çok memnunum.. ferruh beyde volkan beyde biraz burnu yukarda kendini beğenmiş olursa olur tarzda insanlarmış.. Tunç hoca halden anlıyor çok yardımcı oluyor .. çok sağ ol canım,darısı tüm isteyenlerin başına
Ben ferruh beyle iki kez görüştüm 2 ay önce kendisinde başka bir ameliyat olmama rağmen meme altı kesisiyle yuvarlak silikon için 5.500 tl fiyat verdi. Size 4.500 tl demesine çok şaşırdım. Yaptığı hiç etik değil.
Ankara icin elimizde fazla secenek olmasada bol sans dilerim cnm sanada.omer ekinle gorusmeyi bende dusunuyorum cnm.sen gittin zamn burdan bilgilendirirsen cok sevinirim.sen hangi yontemle olmqyi istiyosun.gogus dokun varmi.ben cok korkuyorum acikcasi hakkimizda hayirlisi olsun
ben de sana bol şans dilerim canım umarım bir an önce oluruz çünkü bu doktor karar verme aşaması daha stresliymiş araştırdıkça kafam karışıyor :) benim göğüs dokum var yöntemi doktora bırakmayı düşünyorum ama kaszarı altı daha çok içime siniyor sanki bilemiyorum.sen ne durumdasın ne düşünyorsun?bir de mentor istemiyorum ben natrelle istiyordum bugüne kadar ama araştırdığıma göre natrelle baya pahalıymış.nagor da gayet yumuşakmış ve natrellenin yarısı kadarmış fiyatı.gizist arkadışımızdan ömer ekinin iletişim bilgilerini istedim atarsa arar aramaz burdan bilgilendiririm seni de merak etme. bu arada nebil bozdoğan pazartesiye kadar yurtdışındaymış haberin olsun ön görüşme için de ücret almıyoruz dedi biraz önce tekrar aradım.
tunç hocaya ameliyat olmadan önce ömer beyle görüşmek için numarasını hacettepeden almıştım telefonla ufak bi konuşmamızda oldu numarası hala var bende özelden yazıyorum canm