Volkan tayfur ıle meme buyutme amelıyatım...

merhaba sacrificee . benimki 270 cc.Olmasını istediğim ölçü buydu, vücuduma görede bu uygun oldu.Ameliyat öncesi sadece merak var,zaten hatırladığım sonrası, 1 gün hastanede kalıpertesi gün çıktım.direnler 3 gün takılıyor,onları nasıl temizleyeceğini iyiöğren.3 günden sonra hareketlerin rahat oluyor. yatar kalkarken ağrı illaki var. Burun ameliyatımda olduğu için 10 günlük rapor sonrası işe dönebildim.Sonra masajlar başlıyor.İşte ozaman ağrı sızı kalmadı.Şimdi ise artık vucudumun bir parçası.Volkan Bey'in kendine güveni ve yeteneği kaygılarımı yok etti.sen nezaman olacaksın.

Hangi hastanede oldun peki, ben anesteziden korkuyorum da:KK43: Memnun kaldın mı? Koltukaltı mı oldu yöntem olarak?

büyükten kaçının bence zaten küçüğü bile büyük ve dikkat çekici, doğallığı önemli.

Aynen katiliyorum sana ne kadar küçük olsada eski halinden büyük olacağına göre o kadar büyük olmasının bi anlamı yok :KK34: hem benim minyon bir yapım var. 280 cc koydu volkan bey ve büyüklüğü ve doğallığından çok memnunun yarın 3 hafta olacak şişler iyice azaldı masajlara başladım. Çok şükür bi sıkıntım yok artık yan yatmaya başladım. Zaten önemli olan her hangi bir komplikasyon olmaması ameliyat olmak bu işin küçük bir parçası iyileşme süreci ve sonrasında sıkıntısız bir süreç geçirmek en önemlisi tabi bu da doktorun tecrübe ve başarılı operasyonundan geçiyor. Bu konuda şanslınız kızlar :KK16:

Hangi hastanede oldun peki, ben anesteziden korkuyorum da:KK43: Memnun kaldın mı? Koltukaltı mı oldu yöntem olarak?

Yüzüncüyıl hastanesinde oldum.Özel hemşirende olacak , memnun kadım.Direnleri nasıl kullanacağını iyi öğren, refakatcin olsun. Koltuk altı kasındna konuldu.Anestezi sonrası çok fena oldum. uyanırken mutlaka tatlı tuzlu birşeyler içmelisin, ben kendime gelmekte zorlandım, hatta sabah ayağa kalkabildim.bünyeden bünyeye değişiyor tabi.Ama tek diyeceğim en kolayı ameliyat önemli olan sonraki bakımlar.

Aynen katiliyorum sana ne kadar küçük olsada eski halinden büyük olacağına göre o kadar büyük olmasının bi anlamı yok :KK34: hem benim minyon bir yapım var. 280 cc koydu volkan bey ve büyüklüğü ve doğallığından çok memnunun yarın 3 hafta olacak şişler iyice azaldı masajlara başladım. Çok şükür bi sıkıntım yok artık yan yatmaya başladım. Zaten önemli olan her hangi bir komplikasyon olmaması ameliyat olmak bu işin küçük bir parçası iyileşme süreci ve sonrasında sıkıntısız bir süreç geçirmek en önemlisi tabi bu da doktorun tecrübe ve başarılı operasyonundan geçiyor. Bu konuda şanslınız kızlar :KK16:[/

çok şükür , biz atlattık darısı yaptırmak isteyen herekeze :):nazar:

Yüzüncüyıl hastanesinde oldum.Özel hemşirende olacak , memnun kadım.Direnleri nasıl kullanacağını iyi öğren, refakatcin olsun. Koltuk altı kasındna konuldu.Anestezi sonrası çok fena oldum. uyanırken mutlaka tatlı tuzlu birşeyler içmelisin, ben kendime gelmekte zorlandım, hatta sabah ayağa kalkabildim.bünyeden bünyeye değişiyor tabi.Ama tek diyeceğim en kolayı ameliyat önemli olan sonraki bakımlar.

Anestezi veren kisi nasıldı peki memnun kaldin mi suan durumun nasıl? Ameliyattan kac gun sonra direnler çıkarildi?

Merhaba arkadşlar ben de geçtiğimiz martta Volkan Bey'e ameliyat oldum. Maksimum 4 günden sonra inanın herşey geçti. yani gerçekten hiç abartmıyorum şuana kadar almş oldgum en iyi karardı.Böyle bir şey düşünüyorsanız kesinlikle kendisiyle görüşün.Ofisi ankarada. benim ameliyatım memealtındandı 6000 lira idi. Gerçekten inanılmaz görünüyorlar çok çok memnunum.kendisine, ilgi ve alakasına,yardımcılarına çook teşekkür ediyorum.

Merhaba yagmur. Benim de doktorum volkan bey yazim ameliyat olacaktım fakat ertelemek zorunda kaldim.Ocak ayi gibi düşünüyorum ama hala cok.korkuyorum. anestezi ve silikonla yasamak nasil olur korkularim var. Yani sanki vucudunda baska birseyle yasayip onu surekli hissetmek gibi olur mu bilmiyorum. Senin surecin nasildi biraz bahseder misin

Merhaba yagmur. Benim de doktorum volkan bey yazim ameliyat olacaktım fakat ertelemek zorunda kaldim.Ocak ayi gibi düşünüyorum ama hala cok.korkuyorum. anestezi ve silikonla yasamak nasil olur korkularim var. Yani sanki vucudunda baska birseyle yasayip onu surekli hissetmek gibi olur mu bilmiyorum. Senin surecin nasildi biraz bahseder misin

Merhaba arkadşlar ben de geçtiğimiz martta Volkan Bey'e ameliyat oldum. Maksimum 4 günden sonra inanın herşey geçti. yani gerçekten hiç abartmıyorum şuana kadar almş oldgum en iyi karardı.Böyle bir şey düşünüyorsanız kesinlikle kendisiyle görüşün.Ofisi ankarada. benim ameliyatım memealtındandı 6000 lira idi. Gerçekten inanılmaz görünüyorlar çok çok memnunum.kendisine, ilgi ve alakasına,yardımcılarına çook teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsunn güle güle sorunsuz mutlu mutlu devam et hayatına artıkk.yarın sabah bende muayene için gidiyorum ilk kez çok heyecanı ve gerginim ve utanıyorum:O umarım bende senin gibi kolay ve en istediğim sonucu alırım yaaa:-/[/QUOT

Tuannan merhaba senin de doktorun Volkan Tayfur mu? Görüşmen nasıl geçti?

Merhabalar bende bu forumu yaklaşık bir yıldır takip ediyorum yeni üye oldum.Ankarada meme büyütme ameliyatı için Volkan Tayfuru düşünüyorum daha gidip görüşmedim ama.Ankarada Zühtü Demir ve Serdar Öztürkü de düşündüm.Şimdilik ilk Volkan beyle görüşeceğim.Volkan beye ameliyat olanlar bana yardımcı olursa sevinirim.Sacrificee sende Volkan beye ameliyat olacaksın değil mi. Bende 2 hafta içinde doktorla görüşüp eğer olursa Ocak gibi ameliyat olmak istiyorum. Sende bu arakar düşünüyorsun sanırım. forumu takip ediyordum ama ameliyat olmaya karar verince üye oldum.Forum kurallarını çok iyi bilmiyorum.

X