- 15 Kasım 2015
- 107
- 28
- 13
- 37
- Konu Sahibi butterflyeffect87
-
Kızlar ne zormuş gelinlik seçimi ya2 gündür 8 gelinlikçi gezdim en az 30 gelinlik denemişimdir rahat. Bir Yada iki tanesini beğendim üç desen yok. Haftaya yine 8 gelinlikçiden randevu alıcam. Diva ve beyaz butikten randevu aldım; aynur gelinlik, akay gelinlik, henna düşünüyorum bi de. Başka önerini vArmı? Aysira, mis Defne, Oleg Cassini, dremon, pier cardin, coco gelinlik, Zeynep Ekin, Dai gezdiklerim.
Ne kadara diktiriyorsunuzRica ederim inşallah içine siner çok güzel olur:). Bu arada seçtiğin model hangisi?? Benimki agena ama biraz değiştirdik:)
Canım merhaba kaç yıl geçmiş ama forumda gezerken gördüm gelinliğinizi büyük çarşıda meltem gelinliğe diktirmişsiniz. nasıldı memnun kaldınız mı bend oraya dıktırıcem yarın ılk provaya gıdıcem ilgi alaka güzel onda sıkıntım yok dikimi nasıl acaba? :)büyük çarşıda meltem gelinliğide tavsiye ediyorum oraya da bak bence ben oraya diktiriyorm
bugun ilk provama gittim hatta
Ayy burayı okuyunca çok heyecan yaptım düğünüm temmuz 17 ve ortada bi gelinlik yok hala kilo vermeye çalışıyorum ama stresten kilo veremeyip alan nadir cinslerdenimneyse ya anlaşılan gelinliğe bakmanın zamanı gelmiş, bi arkadaşım da and çarşısında Firdevs moda evine yaptryomus çok ilgili ve sevecen olduklarından bahsetmişti oraya bakmayı düşünüyorum bilgisi olan var mı ? :/
Kızlar ne zormuş gelinlik seçimi ya2 gündür 8 gelinlikçi gezdim en az 30 gelinlik denemişimdir rahat. Bir Yada iki tanesini beğendim üç desen yok. Haftaya yine 8 gelinlikçiden randevu alıcam. Diva ve beyaz butikten randevu aldım; aynur gelinlik, akay gelinlik, henna düşünüyorum bi de. Başka önerini vArmı? Aysira, mis Defne, Oleg Cassini, dremon, pier cardin, coco gelinlik, Zeynep Ekin, Dai gezdiklerim.
Merhabalar
Ben de geçen ay bu telaşı yaşıyordum. Oleg Cassini'de aradığımı buldum, hatta ilk baktığım yer burasıydı. Çok fazla ve çok şık model olduğunu düşünüyorum. Gülüzar hanım çok yardımcı olmuştu. Bence buraya tekrar bir şans verin :)
benimde gelinlik telaşım başladı,düğünüm temmuz sonu,yarın gelinlikçileri dolaşıcam izlenimlerimi paylaşırım kızlar
aysira da tam istediğim işte bu dediğim ufak bir iki değişiklik yapılacak gelinlik modeli var pazar günü gidip deniycem inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?