- 21 Ekim 2015
- 60
- 34
- 88
- Konu Sahibi butterflyeffect87
Açıkçası çok gezemedim fırsatım olmadı,sadece and çarşısına gidebildim ordada sadece bir mağazada gördüğüm model hoşuma gitti,daha gezicem ama istediğimi bulamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden boyle soylediniz? Ben de gelinlikci bakiyorum, aynur moda icime sinen yerlerden olmustu, aydinlatirsaniz sevinirim...Kesinlikle Aynur Gelinlik değil..
Neden boyle soylediniz? Ben de gelinlikci bakiyorum, aynur moda icime sinen yerlerden olmustu, aydinlatirsaniz sevinirim...
Naptınız gelinlik işini?Neden boyle soylediniz? Ben de gelinlikci bakiyorum, aynur moda icime sinen yerlerden olmustu, aydinlatirsaniz sevinirim...
Bir cok gelinlikciye bakip bunalip biraz erteledim. Onumuzdeki gunlerde tekrar bakacagim. Kafamda bir seyler oluştu tabi ki, devamli resimlere bakiyorum, arastiriyorum.Naptınız gelinlik işini?
YaBir cok gelinlikciye bakip bunalip biraz erteledim. Onumuzdeki gunlerde tekrar bakacagim. Kafamda bir seyler oluştu tabi ki, devamli resimlere bakiyorum, arastiriyorum.
Hande gelinlik :) Tekrar karşılaştığıma çok sevindim.Kızlar biz baya kalabalık aileyiz üstelik Ankara dışından.Gelinimizin gelinliğini orada yaptırdık.Annem , kardeşlerim , gelinin yakın çevresi ( kalabalık aile :) bizim abiyelerimiz için de baya dolaştık ama Birsen Hanım'a geri döndük , açıkçası istediğimiz modeli gösterip birebir dikildiğini görünce tereddüt etmedik sağolsunlar hepimizi özel günümüze hazırladılar ama en güzeli hizmetleriydi hem uygun,hem zamanında ve her provada müthiş keyifli zaman geçirdik :) Gelinliğim için de yine orada olacağım inşallah.Herkese selamlar.
Dogru tespit canimAsli kirdar moda evi hakkinda duyumlari olan var mi?
Hande gelinlikten reklam kokusu aldim su an.
Ben duymadım Aslı Kırdarı , o nerede ?Dogru tespit canim
Bugün gittim Elma Gelinliğe yorumlara aldanıp..yüzüme bile bakmadılar. Orada bir bayan vardı yerinden kalkma tenezzülünde bile bulunmadı. Ki baksaydı ilgilenseydi belki de anlaşacaktım. Ama her şerde bir hayır vardır.merhabalar şunu söylıyeyım gelınlık için çok ilgili bir mağaza buldum and çarşısında elma gelınlık fıyatlarlada,ilgiyle de beni çok memnun bıraktılar ilgilenenlere duyrulur
Merhaba, Provalarınız nasıl geçti. Bende anlaşmayı düşünüyorum ama karar veremedim daha önerir misiniz?Bende bugün Büyük Çarşıyı dolaştım,And çarşısından daha çok yüzümü güldürdü açıkçası.En azından denenmeye değer modeller var bir kaç yerde.Pierre cardin ve aysiraya baktım işte bu diyeceğim bir model yoktu.Meltem Gelinlikte bir gelinlik beğendim denedim ve kararımı verdim.Anlaşmamızı yaptık nisan ayında provalara başlıycam inşallah hayal kırıklığı yaşamam :) Darısı gelinlik arayanların başına :)
Provalarim cok guzel gecti,temmuzda teslim alacagim gelinligimi,neyi nasil istediysem aynen yaptilar sagolsunlar,benim kararsizligima ragmen sabırla dinleyip secenek sundular,icime sindi cok şükür:) tavsiye ediyorum,pozitiflik guler yuzluluk cok onemli,ayni yeri tercih etmeseniz bile bunlara dikkat edin derim,provalarim sirf bu yuzden cok samimi eglenceli gecti :)Merhaba, Provalarınız nasıl geçti. Bende anlaşmayı düşünüyorum ama karar veremedim daha önerir misiniz?
Kolay gelsin umarım gönlüne göre bir yer bulursun fakat merakımdan soruyorum elma gelinlikde patron -işçi ilişkisi derken ne demek istedin???
Aslında tam aksine ben de samimi bulduğum için elma gelinliğe diktirmeye karar verdim aslında ben çok kıl biriyim ama samimi buldum içim ısınsı prova aşamalarımda sıkıntı yok güzel yolunda herşey umarım seninde içine sinen bir yer bulursun
Bende elma gelinlikle uzun gezmemden sonra aradığm cevapları aldığım için anlaştım.Orada ki satışdaki bayan önce beni dinledi sonra çizimle daha sonrada giydirip nedenleri ile olmazları ve olurları anlattı sağolsun çok ilgiliydi ve bende inanılmaz samimi buldum ve herkeze önerebiliceğim bir mağaza olduğunu garanti ederim.haftaya provalarım başlıcak ama ben şimdiden çok rahatladım TEŞEKKÜRLER ELMA GELİNLİK.....