Gelinlik Modelleri ANKARA' da Gelinlik

Aman ha uzak durun Işıltı'dan!.. Biz gittik, sipariş esnasında "şu kalitede ürün kullanacaz, şöyle yapacaz, hiç merak etmeyin" deyip not almalarına rağmen hem dediklerinden daha düşük kalitede ürün kullandılar, hem de aynı şeyleri defalarca uyarmamıza rağmen farklı şekilde yaptılar. Tavsiye edebileceğim bir yer yok ama Işıltı'dan uzak durmanızı söyleyebilirim. Bizim gibi sizler de sorun yaşamayın en mutlu gününüzde. Selamlar...

ben de yarın ankarada gelinlikçi gezicem kızlar, burda olumsuz yorum gördüğüm yerlere gitmicem...

ben de yarın ankarada gelinlikçi gezicem kızlar, burda olumsuz yorum gördüğüm yerlere gitmicem...
ulus ta ANAFARTALAR ÇARŞISI BURÇ gelinlik var sakın ha uzak dur oradan da benim güya gelinliğin dikiliyordu palavra. ellerinde ne varsa onu vermeye çalışıyorlar. paranın yarısını kaparo alıyorlar ve buna güvenerek seninle ilgilenmiyorlar. düğünüme 3 gün kalana kadar hala gelinliğim ortada yoktu. paramı kavga dövüş geri aldım. ordan çıktım mecbur gezdim. aynı yerde CİHAN MODA var. orası da zor durumumdan faydalandı bir sürü paraya saçma sapan gelinlik sattı. mecburen aldım. iki düğünüm olacaktı benim ikincisi için küçük bir tadilat istedim . işleri bitti ya benle verdikleri sözleri tutmayıp tadilat yapmadılar. bence ulus gelinlikçilerine asla güvenme.

Bugun and carsisini gezdim. Elma Gelinlik nasil kizlar bi fikriniz var mi

Ulusu hic dusunmedim zaten sagol canim... Pariltiya girmedim burdaki sikayetlerden dolayi

and da olur büyük çarşı da olur. üzerine diktireceksen orayı tercih et ama vücut yapın hazıra da uygunsa hazır da alabilirsin o zaman tunalı taraflarına bak isim bilmiyorum ama gelinlikçilerini çok övüyorlar. benim başıma gelen olaydan sonra öğrendim bunları baştan bilsem ULUS a hiç gitmezdim

Bugun and carsisini gezdim. Elma Gelinlik nasil kizlar bi fikriniz var mi
uzunnn bir gezmeden sonra bende elma gelinlik moda evi ile anlaşma sağladım.acayip ikna oldum herşeyin cevabını aldım çok keyifli bir moda evi ve rakamda ıyı 1850 ilk provam oldu çok heyecanlıyım bu işi biliyorlar diğer aşamalarıda paylaşırım ama şimdilik herşey çokk içime sindi...

Merhaba öncelikle ben çok pipiriklii bir yapıdayım and çarşısında o kadar çok yer gezdim ki nerdeyse 10gündür ama son kararımı cumartesi verdim evet eminim elma gelinlik hakkikatten bu işi biliyor.dantelimi seçtim modelimi burcu hanımla belirledik veeee mutlu son...
ben çok rahatladım tabi burdaki yorumlarda bana epey faydalı oldu kararım elma gelinlik kesinlikle...

Hayırlı olsun çok doğru karar vermişsin umarım herşey gönlünce olur

Arkadaşlar merhaba mayısta evleniyorum, gelinlikçileri gezmeye başladım. tunalıda fiyat aralığı 2.750-3.500 arası benim için çok fazla. Diva gelinlik, Zeynep ekin gelinlik güzel, Aynur gelinliği bi çok arkadaşım övdü ama nedense hiç ilgili davranmadılar. hastanedeki hemsireler olursa aynı onun gibi kız otomatiğe bağlamış.
sheda moda gelinliği çok merak ediyorum. bugün iş çıkışı görüşmek için gideceğim.

Ayrıca And çarşıdaki Elma gelinlik kafamda az buçuk belirşenen bir gelinliği çizim üzerinde geliştirdi. çok güzel bi fikir verdiler. ama Elma gelinlikte patron-işçi ilişki olması biraz beni düşündürdü. Büyükçarşıda Gamze Modaevi gelinlik hanım teyze annem gibi sevimli, hoş. kızıyla birlikte çalışıyorlarmış. orası aklında kaldı. benim önerilerim şimdilik bunlar
Haa bide dreamon çok ilgili. ama gelinlik üzerinde büyük değişiklik yapamıyorlar, örneğin tamamen dantel değişimi falan. kol sırt güpür falan eklenebiliyor ama.

Kolay gelsin umarım gönlüne göre bir yer bulursun fakat merakımdan soruyorum elma gelinlikde patron -işçi ilişkisi derken ne demek istedin???

Aslında bende merak ettim ...benim provalarım süper gidiyor ne konuşmuşsak formda ne çizmişsek ne eksik ne fazla 3.provamda artık herşey netleşti işini layığıyla yapan bir firma ben bunu net söyliyeyim 2kişi daha götürdüm ki aynı fikirdeyiz bence firma süper

Kolay gelsin umarım gönlüne göre bir yer bulursun fakat merakımdan soruyorum elma gelinlikde patron -işçi ilişkisi derken ne demek istedin???

Tesekkur ederim insallah bulurum. Bugun sheda modaya gittim gercekten gormedigim iki model denedim aklima yatti bakalim iki hafta icinde kesinlestiricem artik. Patron-isci iliskisi soyle, tam anlamiyla samimiyet bulamadim oyle diyeyim daha dogru olur. Olaya ticari gozle batiklarini daha cok hissettiriyorlar bundan rahatsiz oluyorum.

Merhaba umarim bende sikintisiz hallederim gelinligimi ? siz nerde diktiriyorsunuz gelinliginizi? Memnun oldugunuz yer neresi .

Aslında tam aksine ben de samimi bulduğum için elma gelinliğe diktirmeye karar verdim aslında ben çok kıl biriyim ama samimi buldum içim ısınsı prova aşamalarımda sıkıntı yok güzel yolunda herşey umarım seninde içine sinen bir yer bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…