- Konu Sahibi butterflyeffect87
-
Fiyat olarak ne kadara diktirdiniz?Biraz önce yine bir arkadaşa tavsiyede bulundum, kız kardeşim tunalıda diler kale gelinlikte diktirdi ve memnunda kaldı www.dilerkalegelinlik.com güzel ve kendilerine özgü gelinlik modelleri var. kesinlikle bakın derim
ben de yarın ankarada gelinlikçi gezicem kızlar, burda olumsuz yorum gördüğüm yerlere gitmicem...
ulus ta ANAFARTALAR ÇARŞISI BURÇ gelinlik var sakın ha uzak dur oradan da benim güya gelinliğin dikiliyordu palavra. ellerinde ne varsa onu vermeye çalışıyorlar. paranın yarısını kaparo alıyorlar ve buna güvenerek seninle ilgilenmiyorlar. düğünüme 3 gün kalana kadar hala gelinliğim ortada yoktu. paramı kavga dövüş geri aldım. ordan çıktım mecbur gezdim. aynı yerde CİHAN MODA var. orası da zor durumumdan faydalandı bir sürü paraya saçma sapan gelinlik sattı. mecburen aldım. iki düğünüm olacaktı benim ikincisi için küçük bir tadilat istedim . işleri bitti ya benle verdikleri sözleri tutmayıp tadilat yapmadılar. bence ulus gelinlikçilerine asla güvenme.ben de yarın ankarada gelinlikçi gezicem kızlar, burda olumsuz yorum gördüğüm yerlere gitmicem...
uzunnn bir gezmeden sonra bende elma gelinlik moda evi ile anlaşma sağladım.acayip ikna oldum herşeyin cevabını aldım çok keyifli bir moda evi ve rakamda ıyı 1850 ilk provam oldu çok heyecanlıyım bu işi biliyorlar diğer aşamalarıda paylaşırım ama şimdilik herşey çokk içime sindi...Bugun and carsisini gezdim. Elma Gelinlik nasil kizlar bi fikriniz var mi
uzunnn bir gezmeden sonra bende elma gelinlik moda evi ile anlaşma sağladım.acayip ikna oldum herşeyin cevabını aldım çok keyifli bir moda evi ve rakamda ıyı 1850 ilk provam oldu çok heyecanlıyım bu işi biliyorlar diğer aşamalarıda paylaşırım ama şimdilik herşey çokk içime sindi...
Hayırlı olsun çok doğru karar vermişsin umarım herşey gönlünce olurMerhaba öncelikle ben çok pipiriklii bir yapıdayım and çarşısında o kadar çok yer gezdim ki nerdeyse 10gündür ama son kararımı cumartesi verdim evet eminim elma gelinlik hakkikatten bu işi biliyor.dantelimi seçtim modelimi burcu hanımla belirledik veeee mutlu son...
ben çok rahatladım tabi burdaki yorumlarda bana epey faydalı oldu kararım elma gelinlik kesinlikle...
Kolay gelsin umarım gönlüne göre bir yer bulursun fakat merakımdan soruyorum elma gelinlikde patron -işçi ilişkisi derken ne demek istedin???
Kolay gelsin umarım gönlüne göre bir yer bulursun fakat merakımdan soruyorum elma gelinlikde patron -işçi ilişkisi derken ne demek istedin???
Aslında bende merak ettim ...benim provalarım süper gidiyor ne konuşmuşsak formda ne çizmişsek ne eksik ne fazla 3.provamda artık herşey netleşti işini layığıyla yapan bir firma ben bunu net söyliyeyim 2kişi daha götürdüm ki aynı fikirdeyiz bence firma süper
Merhaba umarim bende sikintisiz hallederim gelinligimi ? siz nerde diktiriyorsunuz gelinliginizi? Memnun oldugunuz yer neresi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?