sevgili arkadaşlar ben ankaradan asya ankarada burun estetik ameliyatı olan arkadaşlardan yardım ve bilgi istiyorum....tatlicadiarzu
bendeeee...acil hemdee fiyatlarıyla birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili arkadaşlar ben ankaradan asya ankarada burun estetik ameliyatı olan arkadaşlardan yardım ve bilgi istiyorum....tatlicadiarzu
Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..
Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..
Yok deviasyon yoktu. Ama benim arkaya doğru büyüyen bir kemiğim vardı, hem onu aldı hem de hem de kanalım eğriydi onu düzeltti. Burun ucum patates gibiydi:)) Yani uç kısmı çok kıkırdaklıydı. Estetikte yapılınca şimdi aynalara bakıp duruyorum:))Eren Hoca Ankara Hastanesinde çalışıyor. Benim 2 arkadaşımı Eren Hoca ameliyat etmişti. Onların referansıyla bulmuştum Hocamı. Ben de çok memnun kaldım.
muayene ve randevu için çok bekliyor muyuz peki
muayene ve randevu için çok bekliyor muyuz peki
canım ben oldum adı ferruh bingül çok ii bi doktor
http://www.kadinlarkulubu.com/burnum-nasil-olmus-siz-karar-verin-t54013/index.html resimlerim burda bence düşün
iyi yapan kim var ucuz ve kaliteli?
Ben de Zühtü Demiri düşünüyorum ama maalesef yaptigi burunlari gorme sansim olmadi. Dogal bir burun istiyorum. tavsiye edeceginiz baska doktor ya da zuhtu bey hakkinda bildikleriniz varsa yardimci olursaniz sevinirim
Kesinlikle Fulya Şahin Fındıkçıoğlu bana fıstık gibi yaptı burnumu özel 29 mayıs hastanesinde kendisi dikmen de. 19 aralıkta ameliyat oldum doğumumu da orda yapmıştım herşeyinden ilgilerinden doktordan ekibinden çok çok memnun kaldım arkadaşım burda dr tavsiye edenler neden fiyat vermiyor onu da anlamış değilim ben hem estetik, yamukluk vardı onu düzeltti birde et vardı onu yaktı şuan aldığım nefesimi doğduğumdan beri ilk defa beynime kadar işlediğini hissediyorum o derece memnunum :) Ha bu arada ameliyat olacak olanlar asla asla korkmayın ben hiç ağrı sızı çekmedim tampon rica ettim silikon tampon takmayın noooluuuuur diye :) Fulya hanım da o işi bana bırakın yapışıklık riskiniz olmazsa söz takmıcam dedi ve şükür takmadı :) Uyandığımda ameliyat olmamış gibiydim müthiş bi operasyon geçirdim Allah razı olsun ondan ameliyatım 2000 tl oda ücreti 180 tl ödedim :) Sağlıcakla arkadaşlar
ae_ebru bende dikmende oturuyorum burnuma estetik yaptırıcam.fulya hocayı araştırıyorum sence iyimi ameliyattan önce bana yakışacak burun şekillerii gösteriyormu ha buarada benim sağlıksal olarak hiçbir problemim yok ama burnum büyük bu yüzden estetik düşünüyorum.ameliyattan sonra ağrın oldumu benim 2.5 yaşında bir oğlum var sence ameliyat sonrası zorlanırmıyım?
Dr Eren TAŞTAN....Öneririm..
ojfıvhreuvbfhbv rnvjrbvbjnrvnjv
Merhaba Ben de Eren Bey'i düşünüyorum. resminiz var mı çok merak ediyorum hastalarını nette de resim bulamadım. yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. bir de kendisine nasıl ulaşırım ve fiyat sormak istiyorum ama aşağı yukarı tahmini bir şey.