• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..:46:

Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..:46:

hangi hastanede çalışıyor?

ameliyat süresi için genelde 2-2,5 saat deniyor senin amaliyat süren biraz uzun olmuş, deviasyon da varmıydı?

Yok deviasyon yoktu. Ama benim arkaya doğru büyüyen bir kemiğim vardı, hem onu aldı hem de hem de kanalım eğriydi onu düzeltti. Burun ucum patates gibiydi:)) Yani uç kısmı çok kıkırdaklıydı. Estetikte yapılınca şimdi aynalara bakıp duruyorum:))Eren Hoca Ankara Hastanesinde çalışıyor. Benim 2 arkadaşımı Eren Hoca ameliyat etmişti. Onların referansıyla bulmuştum Hocamı. Ben de çok memnun kaldım.

Yok deviasyon yoktu. Ama benim arkaya doğru büyüyen bir kemiğim vardı, hem onu aldı hem de hem de kanalım eğriydi onu düzeltti. Burun ucum patates gibiydi:)) Yani uç kısmı çok kıkırdaklıydı. Estetikte yapılınca şimdi aynalara bakıp duruyorum:))Eren Hoca Ankara Hastanesinde çalışıyor. Benim 2 arkadaşımı Eren Hoca ameliyat etmişti. Onların referansıyla bulmuştum Hocamı. Ben de çok memnun kaldım.

muayene ve randevu için çok bekliyor muyuz peki

Arkadaşlar ben 25 aralıkta özel tdv 29 mayıs hastanesinde ameliyat olucam nasipse, hem estetik hem et var onu yakıcak doktorumun kendisiyle ilgili bi yazı okumadım nette inşallah iyidir dua edin lütfen çok korkuyorum bu arada ameliyat ücretim 2000 tl doktorumun adı Fulya Şahin Fındıkçıoğlu..

Gögüs ve şaç ekimi dediğimizde ankara'da bir numara diyebilceğim bi doktor ferruh bingül.. Kesinlikle bi görüşmenizi tavsiye ederim ihtiyacınız olursa ve ayrıca burun estetiği ve ben aldırmada da gayet başarılı. Bi çok hastam orda gögüslerini küçülttürdü ve şuan ameliyat izleri çok çok hafif ve gögüslerin durumu çok iyi.

Ayrıca ankara üni. Tıp fakültesinde de dr. Kutlu sevin var oda araştırmaya ve dinlemeye değer bir doktorumuz bence.

iyi yapan kim var ucuz ve kaliteli?

Kesinlikle Fulya Şahin Fındıkçıoğlu bana fıstık gibi yaptı burnumu özel 29 mayıs hastanesinde kendisi dikmen de. 19 aralıkta ameliyat oldum doğumumu da orda yapmıştım herşeyinden ilgilerinden doktordan ekibinden çok çok memnun kaldım arkadaşım burda dr tavsiye edenler neden fiyat vermiyor onu da anlamış değilim ben hem estetik, yamukluk vardı onu düzeltti birde et vardı onu yaktı şuan aldığım nefesimi doğduğumdan beri ilk defa beynime kadar işlediğini hissediyorum o derece memnunum :) Ha bu arada ameliyat olacak olanlar asla asla korkmayın ben hiç ağrı sızı çekmedim tampon rica ettim silikon tampon takmayın noooluuuuur diye :) Fulya hanım da o işi bana bırakın yapışıklık riskiniz olmazsa söz takmıcam dedi ve şükür takmadı :) Uyandığımda ameliyat olmamış gibiydim müthiş bi operasyon geçirdim Allah razı olsun ondan ameliyatım 2000 tl oda ücreti 180 tl ödedim :) Sağlıcakla arkadaşlar

Ben de Zühtü Demiri düşünüyorum ama maalesef yaptigi burunlari gorme sansim olmadi. Dogal bir burun istiyorum. tavsiye edeceginiz baska doktor ya da zuhtu bey hakkinda bildikleriniz varsa yardimci olursaniz sevinirim

Insallah ona yaptirmamissindir.
Ben 2009 da revizyon oldum zuhtu demire. Burnum suan okadar berbat ki. Aglicam gercekten ve deli givi doktor ariyorum. Ayrica cok kaba cok bilmis basina buyruk bi doktordu. Annem daha bir ay gecmisti burnumdaki egriligi cukurlugu fark etmisti. O hep gecistirdi sorun yok dedi. Simdi burnum tamamen oturdu sisler indi 4 yil geçti sonucta. Ve cok kotu. Ucuncu ameliyatimi olcam. Suan osman latifoglunu dusunuyorum ama bakalim artik

Kesinlikle Fulya Şahin Fındıkçıoğlu bana fıstık gibi yaptı burnumu özel 29 mayıs hastanesinde kendisi dikmen de. 19 aralıkta ameliyat oldum doğumumu da orda yapmıştım herşeyinden ilgilerinden doktordan ekibinden çok çok memnun kaldım arkadaşım burda dr tavsiye edenler neden fiyat vermiyor onu da anlamış değilim ben hem estetik, yamukluk vardı onu düzeltti birde et vardı onu yaktı şuan aldığım nefesimi doğduğumdan beri ilk defa beynime kadar işlediğini hissediyorum o derece memnunum :) Ha bu arada ameliyat olacak olanlar asla asla korkmayın ben hiç ağrı sızı çekmedim tampon rica ettim silikon tampon takmayın noooluuuuur diye :) Fulya hanım da o işi bana bırakın yapışıklık riskiniz olmazsa söz takmıcam dedi ve şükür takmadı :) Uyandığımda ameliyat olmamış gibiydim müthiş bi operasyon geçirdim Allah razı olsun ondan ameliyatım 2000 tl oda ücreti 180 tl ödedim :) Sağlıcakla arkadaşlar

ae_ebru bende dikmende oturuyorum burnuma estetik yaptırıcam.fulya hocayı araştırıyorum sence iyimi ameliyattan önce bana yakışacak burun şekillerii gösteriyormu ha buarada benim sağlıksal olarak hiçbir problemim yok ama burnum büyük bu yüzden estetik düşünüyorum.ameliyattan sonra ağrın oldumu benim 2.5 yaşında bir oğlum var sence ameliyat sonrası zorlanırmıyım?

ae_ebru bende dikmende oturuyorum burnuma estetik yaptırıcam.fulya hocayı araştırıyorum sence iyimi ameliyattan önce bana yakışacak burun şekillerii gösteriyormu ha buarada benim sağlıksal olarak hiçbir problemim yok ama burnum büyük bu yüzden estetik düşünüyorum.ameliyattan sonra ağrın oldumu benim 2.5 yaşında bir oğlum var sence ameliyat sonrası zorlanırmıyım?

Fulya hanım hastanenin vermiş olduğu teknoloji imkanıyla idare ediyor şimdilik :) Ameliyata girmeden önce fotoğrafınızı çekir sanırım 1 ay sonra da ameliyattan sonra ki durumunuzu çekiyor ben İzmir'deyim dönmek mecburiyetinde kaldım sanırım çekicekti ama 3 ay sonra gelicem dedim mutlaka uğra yanıma dedi.. Fulya hocayı ben internetten çok araştırmak istedim ama adına yazılmış ne iyi ne de kötü bi yazı yoktu hep tereddütteydim o hastanenin başhekimiyle görüştüm Ayça hanım, Ben prof dr'da olsm nasıl olur acaba diye bana asla önermedi onunda ameliyatını Fulya hanımın da ameliyatlarını biliyorum ben Fulya hocayı tavsiye edrim dedi içim rahatladı gidip ameiyatımı oldum asla bi ağrı sızı yok daha önce orda sezeryan oldum o tip bi ağrı bekliyordum yüzümde, ve hiç ağrım yoktu ameliyat oldum mu ben dedim :) evet oldunuz çok güzel de oldu dediler :) Hiççç ağrım olmadı sadece 4,5 gün nefes alamadım burnumda ee o kadar da olsun değil mi:) geldi geçti çok şükür bugün tam 1 ay oldu :) Benim de çocuğum var 3 yaşında kesinlikle darbe gelmicek gerçi bizim ki bi kaç sefer çarptı ama şükür bişey olmadı ilk 1 ay dikkatli olun sonra zaten dikkatli olmaya adapte oluyorsunuz hiç birşey yok kesinlikle ertelemeyin bir an önce olun Geçmiş olsun şimdiden ..

Dr Eren TAŞTAN....Öneririm..

Merhaba Ben de Eren Bey'i düşünüyorum. resminiz var mı çok merak ediyorum hastalarını nette de resim bulamadım. yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. bir de kendisine nasıl ulaşırım ve fiyat sormak istiyorum ama aşağı yukarı tahmini bir şey.

Merhaba Ben de Eren Bey'i düşünüyorum. resminiz var mı çok merak ediyorum hastalarını nette de resim bulamadım. yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. bir de kendisine nasıl ulaşırım ve fiyat sormak istiyorum ama aşağı yukarı tahmini bir şey.

Resim paylaşmıyorum arkadaşlar.. Ama hocanın numarasını werebilirim 0533 344 92 58. Eğer ilk ameliyatsa fiyat 5000 tl civarı

Back