Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

epruh merhaba sanırım reha beye amelıyat olmusun ben de haftaya olacagım.. guwenıyorum cok ama yıne de endıselerım var.. mesajın bıraz rahatlattı ama yıne de resım gorme sansım var mı acaba
Merhaba anatema
Reha hocaya ameliyat oldunmu?Nasıl geçti?

merhabalar kızlar
yazdıklarınızın hepsin okudum.dört doktora yoğunlaştığınızı gördüm.
1.nebil bey
2.re ha yavuzer
3.ferruh bingöl
4.tunç şafak
bu doktorların isimlerini aldım.ameliyat olanların resimlerini çok merak ediyorum rica etsem benimle iletişim kurarmısınız.
birde okuduğum kadarıyla tili çok araştırmış ünal şahin diye bir dr.a ameliyat olmuş vede çok memnun olduğunu yazıyor.tili rica etsem bana fotoğrafını yollarmısın birdr kızlar kıyas açısından fiyatlarıda yazalım.bizlere yol göstermesi açısında

slm sevil ve redoş,
slm sevil özelime mail atarsan resmimi atarım...
redos canım slm,
mail adresini kaybettim bana gmailime mail atarmısın resmimi atayım sanada..ayrıca iltifatın için tesekkur ederim çok sagol canım...
sevilcim Ünal beyi yogun arastırmalar sonucu buldum...o kadar memnunum ki güzeldim ama şimdi çoook güzel oldum yanı insanlar öyle diyor en azından....(megolomanlık olmasın ama öyle diyorlar)
siddettle tavsiye ederim...benim estetik doktorum her konudabundan sonra Ünal Bey....
TESEKKUR EDERİM HER SEY İÇİN ONA.....BANA GÜZEL BİR BURUNYAPTI:)))

ilgin için teşekkür ederim tili
sana mail adresimi yolladım ve resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum
arkadaşlar diğer kızlarında msjlarını sabırsızlıkla bekliyorum üste yazdığım doktorlara ameliyat olanlar lütven benimle iletişime geçsin

Öncelikle herkeze merhaba..bende burun estetiği olmayı düşünüyorum.Burayı keşvetmemle bu konu hakkında çok bilgi sahibi oldum.bu olay hakikaten biraz şans birazda kişilerin beyenilerine baglı bir durum,her ne kadar ameliyatta anestezi oldugundan hissetmesenizde yaşanan olay ciddi ve insanın cesarete ihtiyacı var:)ben tüm yazıları okumaya calısıyorum ama ister istemez yoruluyorsunuz.arada kacırmıs olabılırım.tili cok geçmiş olsun ve senın adına cok memnun oldum sonucdan memnun kalmana.her nekadar burunun durumuna göre fıyatta degişme oldugu söylensede ben ünal beye ne kadar odedıgını merak ettım.kısmet olursa aralık ocak bilemedın subat aylarında yanı bu üç ay içinde amelıyat olmak istıyorum.paylaşırsan memnun kalıcam

özelden mail atarsan fiyatı yazabilirim..
birde resim hafta sonu atabilecegim sewill sağolsun is yerinden gönderimiyorum barı baska bir çara bulayım....

slm arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum dr.reha bey için iyi dyolar lütfen reha beye ameliayt olanlar memnunmusunuz ne tavsiye edersiniz çok ihitiyacm var ocak sonu gibi bende olmak istiyorum ama hala çok karasızım

mrb tili bende burun ameliaytı lmak isityorum ama hala çok karasızım acaba sen memnunmusun tecrübelerini aylaşırsan çok sevinirm bide fotonu koyarsan çok memnun olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar onep'te hıfzı bey çok tuzlu diyorlar ünal bey dışında onepte başka bir doktora ameliyat olan varsa bana özelden yazabilirmi... reha yavuzer'e ameliyat olanlarlada görüşmek istiyorum.... sakıncası yoksa reha bey ve onepteki hocalara ameliyat olanlar öncesi ve sonrası fotolarıı yollayabilirmi..

canım bende hıfzı beyin ameliyatlarını çok merak ediyorum
türkiyenin on en iyi plastik cerrahları arsında
forumda dolcissimo diye biri var o hıfzı beye ameliyat olmuş
iletişim kurmak için özel msj attım ama cevap yazmadı
burnunun fotosunu koymuş belki sana fikir verir

yarın ünal beyle randevum var bakalım=) hafta içide reha beyle görüşcem.... hıfzı bey çok başarılı fakat fiyatlar çok tuzlu yani ona ameliyat olmam için 6-7 ay daha birikm yapmm lazım eğer ünal bey yada reha beyden biri içime sinerse şubat gibi yaptırcam.... evet özel mesajlara cewap alamadım bende çoğu kişiden....

slm kızlar dolcissimo hıfzı beye amelıyat olmadı gene onep doktoru olan Atılla beye amelıyat oldu......
bende Unal Beye oldum...bı ton kısısye de ozelden msj attım resım gonderdım ama acıkcası bende yoruldum her gun bırıne resım atmaktan...ve artık resım falan atmıyorum......
neyse...bahsettıgım doktorlar ıyıdır... ama benım favorım kendı doktorum:)))) yanı Ünal Şahın.......

=) tahmin edebiliyorum bunaldığını hergün bir sürü mesaj geliyordur=) ama sonucu merak edior herkes=) sewillcim ünal beyle görüştüm çok sıcakkanlı bir doktor tasarım yaptık zaten abartılı bir burunyapmıcanı yüzüme uyumlu bir burun yapacağını söyledi.... benim içime sindi acıkcası... hıfzı beylede görüşsemmi acaba diyorum ama bakalım hafta içide reha yavuzerle görüşeceğim... iksinden birine olucam..... tili sen ameliyatı oneptemi oldun yoksa kliniği kendinmi belirledn...

slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum yazdıklarınızı başından sonuna okudum bende ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum reha bey ve tunç hoca arasında kararsızım bide tilinin doktoru ünal şafak var artık aklımda.. tili reha beyin sonuçlarının seni pek tatmin etmediğini yazmışsın önceki sayfalarda nedenini yazarsan çok sevinirim çünki neden bilmiyorum ama reha beye ameliyat konusunda daha sıcak yakşalıyorum

Arkadaşlar ben de Ankarada Necdet Uçar'a burun amelıyatı oldum,çok memnunujm,sorusu olan varsa bana yhhazabilr:)

Arkadaşlar ben de Ankarada Necdet Uçar'a burun amelıyatı oldum,çok memnunujm,sorusu olan varsa bana yhhazabilr:)

slm ezoy. Özelden yazmaya çalıştım ama özelin kapalı sanırım. Geçmiş olsun.
Necdet Uçar ismini hiç duymadım. Hangi hastanede. Ayrıca sorunun neydi? Ayrıntılı anlatırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…