Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

mrb mell
bende bu ay sonu burun ameliayatı olmayı düşünüyorum ama hala kararsızım ünal bey ile tunç şafak arasında açıkcası ünal beyin yaptığın ameliyatları hiç görmedim sen gördünmü nasıl sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyosun kesin kararını verdinmi beni bilgilendirisen çok sevinirim

kızlar slm bi sorunum yoktu benım tamamen estetık amaclı bı operasyondu ben de cok arastırdım ve en sonunda hacettepe mezunu,almanyada bi sure kalmıs bu dru duydum ust komsumdan ve cok memnundu ve karar verdım,baktık beraberitasarladık ve super oldu once ve sonramı atmak ısterım ama buradan sor oluyo birazcıkk,

canım bayındır ve baskent hastanelerınde yapıyor galıba,ben bayındırda oldum amelıyatı 3 ay once:)

doğal bir burun mu istemiştin senin ameliyat öncesi beklentilerini tam olarak karşıladımı ameliyat sonrası süreçten anestezi şeklinden vs bahsedermisin ezoy kaç günde normal hayatına döndün vs...

xeyirli günler. .. bende burun estetiği olmayı düşünürem. anqarada orhan murat özdemir diye bir dr önerdiler? bilgisi olan var mi? çoq gararsız kalmışam.. birsürü dr adı duyuram burdan ?

kızlar GAZİ HASTANESİNDE bildiğiniz iyi bir KBB doktoru var mı? bana çok acil yardımlarınız gerekiyor.:Saruboceq: şimdiden teşekkürler

Ewet ben cok dogal istedim ole cok kucuk ve asırı hokka istemedım yanı,amelıyat oncesı de cok guven verıcıydı,anestesizt geldı,zaten testler yapılmıstı,damar yolu acıldı birazdan uyuyacaksın dedıler 10dan gerıye say dedıler 9da kaldım daha sonra cıkınca agrım olabilecegı soylendı ama benım agrım olmadı sadece gece sızlamalar oldu,agrı kesıcı bıle ıcmedım 1 hafta sonra bakıldı,daha sonra da acıldı,şişti oncelerı ama anormallık yoktu yanı,2 ay sonra da tam olarak indi ama buarada gunluk hayatımı hiç etkılemedı sadece en yakın arkadaslarım bildi,sokaktakı ınsan donup de bakmadı yanı,3 ay ıcınde şişlik filan kalmadı zaten profil resmimde de goruluyor ama sanırım 1 sene içinde tam olarak yerıne oturuyormus...AAA COK YASMISIMM :d

ezoy burnun süper olmuş...çok güzel güle güle kullanhihoyyyt
rica etsem bikaç tane daha resim koyabilirmisin...
burnuna bayıldım

meraba kızlar,4 gün önce Reha beye deviasyon ameliyatı oldum.Merak ettiğiniz bişey varsa burdan sorabilirsiniz..

reha yavuzer nasıl bir doktor.daha önce yapmış olduğu urun resimlerini gördünüzmü nasıl acaa gerçekten övüldüğü kadar olan ir doktormu .bende ameliyat olucam ama çok kararsızım fakat üçüncü ameliyatım olucak o yüzden çok korkuorum doğru doktoru ulmak çok zor

valla benim hiç böyle bir talebim olmadı daha önce yaptığınız ameliyatların resimlerini görebilir miyim diye,kendiside hiçbir şey demedi de göstermedi de,benim sadece ameliyata girmeden sağdan soldan önden resmimi çekti o kadar bilgisayarda daha önce bi şekil belirlemedik çünkü ben burnumun şeklinideğiştirmiyodum sadece ön üst kısımda hafif bi eğiklik bi deviasyon vardı o düzelecekti o yüzden ne resimlere ne de bilgisayarda bi şekile gerek yoktu benim için,çok ufak bi sorundu kendiside dedi benim için bu çok kolay bi ameliyat olcak die çünkü okadar zor burunlarla uğraşıyomuş ki,neyse reha hoca iyi bir doktor mu dersen henüz burnum alçıda sonucu bilmiyorum ama hem hastaya yaklaşımı olsun hemde ameliyat süreci olsun gayet memnunum çok sıcak kanlı,tatlı bir doktor dediğim gibi tamamen iyileşme sürecim bitince daha emin bir şekilde tavsiye edebilcem doktorumu ama henüz hiçbirşey belli olmadığı halde çok seviyorum doktorumu inşallah da pişman olmam,sana gelince çok geçmiş olsun grçekten 3. bir ameliyat çok zor olsa gerek,artık doktorunu çok iyi araştırıp doğru karar vermelisin,inşallah herşey istediğin gibi olur canım..:lepi:

umarım sonuçtan çok memnun kalırsın zaten büyük bi değişiklik olmucakmış. burnun açılınca da görüşerini yazarsan çok sevinirim

ya arkadaşilar bende olcam ankara onep te olanlar çok memnunmuş atilla bey varmış ama muayene ücretliymiş.ücretsiz günüde varmış yakalarsan.bende olcam ama acayip korkuyom ya

dün gittim doktora alçılarım alındı sonuç çok güzel tam istediğim gibi aynaya baktığımda yine eski burnumu görüyorum ama istediğim bölgedeki sorun giderilmiş ve çok güzel nefes alıyorum,acayip mutluyum ya şükürler olsun Allah'ıma:)))

merhaba 06sanem06! tili de ünal şahin'e ameliyat olmuştu. o memnun kaldığını yazmıştı yazılarında. sen de mi ona ameliyat olmayı düşünüyosun?

slm arkadaslar ben ankaradan melek kepçe kulak estetik ameliyatı olmak istiyorum,daha önce bu ameliyatı olan varsa bana bilgi verebilir mi?maliyeti ne kadar ve önerebilecegi doktor var mı?

slm
4 ay önce burun est. ameliyatı oldum, (Ankara'da) burnum süper oldu. Tam istediğim gibi çok doğal, ameliyat olduğum belli değil.Ne ağrı, ne de morluk oldu, çok hafif şişlik vardı 15 günde gitti.Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum, Doktorum Doç.Dr.Serdar Öztürk'ü kesinlikle ve tereddütsüz tavsiye ederim, Aynı zamanda Ankara Gata da doktor. Sağlığınız söz konusu, doktor tavsiyesi almadan karar vermeyin. Hastalarından gördüğüm kadarıyla diğer ameliyatlarında da çok başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…