• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Estetik ameliyatiniz nasil gecti, iyilesme suresi, memnunmusunuz, sonucla, fiyatlar ne kadardi.
ben olmadım ama yakın çevremde olanlardan hiç bi şikeyet duymadım
daha 2 hafta önce bi akrabam yaptırdı hiç ağrısı falan olmamış, şişlikleri falan da kalmadı gibi rahat nefes alıyo!
bi arkadaşım da olalı 3 sene oluyo hiç bi şikayeti yok,korkulacak bi ameliyat değilmiş!

Hangi ameliyati oldunuz, fiyatlar ne kadardi, sonuc nasil. Ferruh beye gitmeyi dusunuyordum, cok olumsuz yazilar okudum hakkinda, vazgeciyorum biraz, iyi bir estetik cerraha gitmek istiyorum, Ankara'da, ama hangisine gidebilirim. Simdiden tesekkurler.
alkisalkisalkissenağlama:utangac::1shok::nazar:
slm arkadaşım ben ankarada bir doktorla görüştüm adı ferruh bingül harika bir doktor bu ayın 30nda ameliyatım var size bilgi yollarım....

merhaba fotograf atabılır mısın ben ankrada burun estetiği için doktor arıyorum bir türlü önce sonra fotosuna erişemedim:(

Arakadaşlar forumu okudum. Ankarada burun estetiği denince Ferruh Bingöl(ÇAĞ HAST), Reha Yavuzer (GAZı), Nebil Bozdoğan, Aycan Kayıkçıoğlu(Hacettepe), Kenan Atabay (Prof), Yücel Erk,Onur Erol ve Ünal Şahin (ikisi de hecattep) var.

Ben en favorilerimden randevu alıp, içme sinen hocaya şu şartlarda olmak istiyorum..

Bir kısmı devlet destekli ve hastane(üniversite hastanesi sanırım HACETTEPE) ortamında burnumda kemik kırığı, yamukluk ve nefes alma güçlüğü oldugu için hem KBB hem plastik cerrah ortaklı bir ameliyat istiyorum. Ödemenin 2500i geçmemesi gerek ve taksit olanağı. Sanırım bu şartları sağlamaış oparayon geçiren bir tek "arcanus" var aramızda

Ameliyat olan arkadaşların görüşlerini rica edeceğim.

onur erol ankarada ameliyat yapmıyor bir kere, ünal sahin de ankara onepte yapıyor ameliyat, kenan atabayı ben de cok istemistim ama ücreti cook fazlaymıs görüsmeye dahi gitmedim, ben reha yavuzere oldum ama benm ameliyatım 2500 ü gecti ama cok cok fazla degil, sen bir de kbb uzmanı girsin istiyorsan seninki biraz daha gecebilir cünkü hoca farkı veriyorsun ve ücretin büyük kısmı hoca farkından kaynaklanıyor, yalnız burnunda bahsettigin sorunların bir kısmını belki devlet karsılayabilir bilemiyorum, ayrıca klinikte yapan doktorlar taksit yapar mı bilemiyorum ama devlet hastanelerinde taksit yapılacagını sanmıyorum, aslında genelde taksit yapan pek duymadım ama görüsmen lazım bilemiyorum, ama en azından taksit secenegini kendi acımdan duymadım olsa düsünebilirdim belki ama ameliyat öncesi pesin aldılar parayı

arkadaşlar baştan sona neredeyse her şeyi okudum..birkaç ay öncesine kadar böyle birşey aklımın ucundan bile geçmezdi ama karar verdim olacağım diye..işte derken bir sürü doktordan randevu aldık..ilk randevu ünal şahin ile idi gittik görüştük gerçekten çok iyi bi doktor onep klinik olarak da bize güven verdi....ve karar verdik aslında gittiğimiz görüştüğümüz ilk yerde karar kılmak biraz saçma geldi başta ama dolaşıp dolaşıp aynı yere geleceğiz gibi geldi :) haftaya çarşamba günü ameliyat olacağım umarım pişman olmam hepiniz bana şans dileyin yazabilecek duruma geldikten sonra hemen buraya yazacağım çünkü önceden ameliyat olan kişilerin yazılara bana çok fazla fikir ve güç verdi

yalnız bir konuda yardım istiyorum sizce genel anestezi ile mi yoksa uyutma yöntemi ile mi olayım..aslında genelde uyutma ile olanlar sesleri durmaktan ve olanları birebir yaşamaktan rahatsız olmuşlar ama ben karar veremiyorum...:1rolleyes:

ahuuzun'a
henüz ameliyat olmadım ama olacağım sanırım yardımcı olabilirim..Ben onep te oluyorum ünal şahin e..taksit gibi bir uygulamaları yokmuş.benim için verilen fiyat 2.500 tl yi geçiyor ama seni yanıltmasın herkes için farklı fiyatlar veriliyor olabilir..umarım aradığın şartlarda en iyi doktoru ve hastaneyi bulursun :)

Son düzenleme:
Ben 6 yıldır yaptırmayı düşünüyorum hem korkuyoryum hem de sonuçtan memnun olmazsam şimdikinden kötü olursa endişem var ama ferruh bingüle yazdım onunla görüşmeye gideceğim bir de gaziden raha yavuzere ama çok geçe randevu veriliyor demişler ne derece doğru bilemem bir de hacettepeden aycan hoca var en sonunda aycan hocaya yaptırabilirim ama bu sene yaptırmak istiyorum artık fiyat konusunu bilmiyorum ayrıca :-( forumda yazanların ameliyatlarına bakmak istedim ama sadece resimlerde burun yazınca çıkanları buldum ama hiç biri benim istediğim gibi değil kalkık ve geniş olmuş beğenmedim dar ve 90 derece açılı bir şey olsun istiyorum en korktuğum kalkık oyuk burun yapılması onun için karar veremiyorum burdakilerde resim yollamaktan bıkmış doğal olarak

Mrb ben de asla burun ameliyatı düşümüyordum. Ama dün itibarıyle artık kararımı verdm yaptrcam. Düşünmeme nedenm burnum kemerli ama çok az kemer var. Sağ profilden belli oluyo soldan pek olmuyo. Resimlerde kötü çıkıyor. Ve günah diye yaptırmayı dşünmüyodum ama nereye kadar. Mutsuzum sonuçta o eğrilik göze çarpıyo. Çoğu fotom mahvoluyo, kötü çıkıyo. Bide yaşlandıkça burun ucuda düşecekmiş. E öyle olursa yaşlanınca zaten ameliyat olmam gerekiyo. En iyisimi ben şimdiden olayım.
Ankarada düşünüyorum ama öğretmenm ve 2.döneme girmeden yaptırcağım. Off eskiden bi hocamız vardı estetik yaptırdı diye millet dalga geçerdi arkasından. Umarım o duruma düşmem.......

Bide şey sorcam Burundan nefes alma problemi ne demek? yanii hiç mi alamıyosunuz yoksa tam mı alamıyosunuz? Galiba bende de var o sorun. Sanki yeterince nefes alamıyom burnumdan. Bazen ağızdan falan alıyom. Ama öyle çok büyük bi şikayetim yok. Şimdi ben rinoplastimi olmalıyım?

gazide 800 e yapan doktor bildiğim kadarıyla yok ama reha yavuzer var gazide iyi bi cerrah düşünebilirsin..ben 2 yıl önce oldum reha hocaya gayet memnun kaldım

mrb arkadaslar kulak estetik ameliyatı olan varmı,durumundan memnun olanların hangi hastanede hangi doktora olduklarının ve ücretini öğrenebilirmiyimm... şimdiden vereceginiz cvplar için teşekkür ediyorummmmsengözlerimebaksanab

merhaba arkadaşlar ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum.mersinde oturuyorum ve ankarada okuyorum ve yurtta kalıyorum burada ameliyat olursam benim için ameliyat sonrası çok mu zor geçer.çünkü mersinde sadece bi kaç kbb uzmanı var ve onlara yaptırmak istemiyorum açıkçası.bir de reha yavuzer e yaptıranlar fotolarınızı görebilirmiyim?? bir de nekadar sürede iyileşir ona göre yaz tatiline mi bıraksam diye düşünüyorum...

evt, reha yavuzer ve ferruh beye yaptıranlar resimleriniz varsa lütfen yardımcı olun:(( karar vericem sdc bu forumdan karar vererek ankaraya gidip amleiyat olup geri dönücem, ankarada birkaç dr,da görüşecek fikir alıcak kdr vaktim yok,

nakit sıkıntısıda cabası, kredi kartına taksit yapıyorlarmı acaba, yarısını peşin veririm 2000 tl fln var ama üstü yok, üstünü karttan 2 taksit fln teklif etsem kabul ederlermiki

Back