• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

canım aslında eylülün başına veriyordu benim okulum 1 eylülde açılıyor o yüzden bayram tatiline getirmeyi ben istedim git görüş sana uygun bi tarih belirler reha hoca çok tatlı bi insan

inş olur ben görüşeim hemen o halde..bizim okul da 13ü gibi açılcak..saoll:Saruboceq:

Bıcırık merhaba tek Reha bey yok ya bissürü iyi doktor var özelde çalışan sende onlardan birine olabilirsin

merhaba yeni üye oldum.ben de ankarada burun ameliyatı olmak istiyorum ama doktor konusunda karar veremedim.sanırım en çok tavsiye edilen doktorlar reha bey ve ferruh bey.bu iki doktora ameliyat olanlar var mı????

esracım ben ferruh beye ameliyat oldum gedrçekten iyi biri şiddetle tavsiye ederim

slm arkadasım,
Ben Ferruh beyi tavsiye etmiyorum çünkü ona güvenemedim...bizzat konustum ama memnun kalmadım...asinem ona yaptırdı kız bin pişman oldu...burdan doktoru kötüleyemem herkesin kendi kararı kime isterse ona yaptırır ama ben kendim yaptırmam....
ki bu kadar titiz olduğum için Ankara onepi şeçtim...Ünal Şahin (Umarım güzel olur sonucum) eylülde amaliyatım.....
Reha beye gelince 2 sonucunu canlı gördüm beni tatmin etmedi sonuçları...ama kötü bir doktor degil...karar senin...ben çok arastırdım ama gene burda adı bile olmayan birine karar verdim çünkü benim doktorumu bana başka bir estetik cerrah önerdi....gittim konustum güvendim...sende kendin güvenmelisin.....

Esra bende ferruh beye ameliyat oldum, tiliye katılmıyorum, bu onun görüşü tabiiki ben gayet memnunum ona güven vermemiş olabilir, ama ben kontrole gittiğimde bir çok hastası vardı, acaip yoğun çalışan ve çok ameliyat yapan bir doktor, benim gibi memnun olan bir çok hastası vardı, mesela asyanında burnu çok güzel olmuş, doğal olarak arada beğenmeyenlerde olabilir, ama ferruh bey herhangi bir müdahale gerekirse ikinci ameliyatı hiçbir bedel almadan en uygun zamanda yapacağını söylemişti.

slm kızlar,
Burdan yazılanlar herkesin şahsi görüsü zevkler ve renkler tartışılmaz...birine çok güzel gelen başkasına çok güzel gelemeye bilir...o sebeple burdan bir doktorun aşarı övülmesi veya yerilmesi taraftarı degilim.....Mutlu olan anlatsın söylesin, begenmeyende söylesin ama ameliyat olacak kisi lütfen burdan 3-5 arkadasın(bu ben de dahil) yorumuna bakıp doktor seçmesin....gidin görüsün burdan aldığınız isimlerle görüsme yapın ama kararı gene kendiniz verin....
Birde ameliyat şans işi gerçekten çok ünlü bir doktor %90 basarılı olsada hata yapabilir ve sonuç kötü olasilir ..yada sıradan biri çok iyi işler çıkara bilir...bu işler şans ve sağ duyu işi....
Buraya bakıpta doktor seçip mutsuz olmayın derim ben.....
Bakın şubat tan beri doktor arastırıyorum adı burda olmayan birini buldum(Belki mutlu olucam belki mutsuz ama bu benim kararım olacak) tabiki yorumumu yapıcam sizlere...
bu site bana yol gösterdi ama doktoruma ben karar verdim.
Bu sepeple iyiside kötüsüde bana ve doktoruma kalmış birşey.....
Güzel vesile olmak iyi ama sebep olmak kötüdür!!!
Herkese Güzel bir Burun diliyorum.....
kimseye çok tesir etmeyin bence.....

Tili dediklerine tamamen katılıyorum, ama şimdiye kadar dediklerinle hiç paralellik göstermiyor, sana çok güzel bir burun diliyorum, inşallah çok mutlu olursun, istediğin gibi olur, zaten herkesin amacı bu, peki istediğin gibi olmazsa bugüne kadar güvendiğin dr bir gün de çok kötü bir dr mu olacak, bu drlarda bir çok ameliyat yapıyor dediğin gibi hata yapabilir ya da sonuçlar beklentilerle uyuşmayabilir, ama ameliyat bile olmadığın kişiler hakkında kesin hüküm verip tavsiye etmen ya da etmemen diğer kızların yorumlarıyla pek bağdaşmıyor, ben buna katılmıyorum, çünkü herkes ameliyat olduğu kişiyi övebilir ya da yerebilir.

Slm Buse,
MAILIMDE DEMEK İSTEGİM SUYDU sadece bu tavsiyelerle karar veren insanlar vardır...bunu yapmasınlar çünkü sanal bir ortam kim doğruyu söylüyor yada söylemiyor bilemeyiz!!!!
Ankara doktorlarından sonucunu görmeden gidip konusmadan kimse için konusmadım buda sözlerimle parelellik gösteriyor....ama bu kadar iyi niyetli olmak sanıyorum kisilerin hosuna gitmiyor...
Ben sadece Herkes kendi aklıyla seçim yapsın diyorum...etkilenmeyin...Buda yanlış degil..
Şu ana kadar Yorum yaptığım doktorlarla hem irtibat kurdum, bizzat görüstüm veya sonucunu gördüm...Öyle havaya atmıyoruz burda yada birilerini haksız yere övmüyoruz...Olumlu yada olmsuz eleştirilerimin hepsinin bir dayanağı var..Begenen okur begenmeyen okumaz.....
Ama bu kadar iyi niyetle yazı yazan birine bu yorumu yapman hos degil...
Bu arada benim burnum nasl olur bilemem(ZATEN TARAFSIZ BİRİ OLDUĞUM BURDAN BESBELLİ) ama kötü olursa hiç merak etme onuda yazarım ....güzel olursa onu da söylerim...
Ama illa gidin yaptırın demem banane!!!! Sadece bir insan olarak iyi dileklerde buluna bilirim...Birde bazı doktorları neden birileri koruyor DURUP BİR DÜŞÜNMEK LAZIM!!!!

slm arkadasım,
Ben Ferruh beyi tavsiye etmiyorum çünkü ona güvenemedim...bizzat konustum ama memnun kalmadım...asinem ona yaptırdı kız bin pişman oldu...burdan doktoru kötüleyemem herkesin kendi kararı kime isterse ona yaptırır ama ben kendim yaptırmam....
ki bu kadar titiz olduğum için Ankara onepi şeçtim...Ünal Şahin (Umarım güzel olur sonucum) eylülde amaliyatım.....
Reha beye gelince 2 sonucunu canlı gördüm beni tatmin etmedi sonuçları...ama kötü bir doktor degil...karar senin...ben çok arastırdım ama gene burda adı bile olmayan birine karar verdim çünkü benim doktorumu bana başka bir estetik cerrah önerdi....gittim konustum güvendim...sende kendin güvenmelisin.....

tilicim ya reha beyin beğenmediğin sonuçlarını neden beğnmedin,çok mu yapmacık olmuş,ya da orantısız falan?

merhaba escape06 ben 26 eylülde ameliyat oluyorum reha hoca bu ay çok yoğunmuş o yüzden bayram tatili öncesi olayım dedim olduktan sonra sonucu sizlerle paylaşırım
ben de eylülde olucam galiba sen nasıl karar verdin reha beye?onun yapmış oduğu burunları gördün mü hiç?heralde kendisi göstermiyo resimlerini.

Selam kizlar uzun zamandir yazamamistim ben nisan ayinda ameliyat oldum cokta memnunum cok iyi bir secim yaptigimi dusunuyorum bende Ankarada bir kac doktorla gorusmustum kesinlikle bana hic guven vermemislerdi arastirmalarim sonucunda Dr.Bahadir Baykal'i buldum ve kendisi yapti ameliyatimi inanin muthis bir doktor halen ilgileniyor bir sorun cikarsa hemen hallederiz sen hic merak etme diyor.Kendisine guveniyorum ve sizlerede tavsiye ediyorum.Kendisine http://www.kbb-estetikburun.com/ adresinden ulasabilirsiniz.

slm tili
neden sinirlendin anlamadım, burda herkesin amacı deneyimlerini birbirine aktarmak ve mutlu olmak, sana güzel bir burun diliyorum, tüm iyi niyetimle, benim kimseyi koruduğum yok, ama ameliyat olup memnun olduğum biri hakkındaki görüşlerimi söyledim, sende ameliyat bile olmadığın bir kişi hakkındaki görüşlerini söyledin, saygı duyuyorum, sadece dediğim bir doktor iyi kalanların hepsi kötü böyle kesin bir hüküm vermen. Bazı drları birileri neden kötülüyor, onuda durup düşünmek lazım. Tüm kalbimle iyi haberlerini bekliyoruz. Selamlar...

slm Buse,
Tesekkur ederim.Bende bu aralar iyice korkmaya basladım ameliyat olan çogu kisi mutsuz baksana tecrubeler bölümüne...ya bende mutsuz olursam ya şimdiki burnumu ararsam ya daha kötü olursam diye çok korkuyorum...Bu halımle eşim beni çok güzel buluyor ya ameliyattan sonra yüzümün harmonisi bozulursa!!!Ya saçma sapan bir tip olursam ? acayıp korkuyorum..aylar önce korkmuyordum gün yaklastıkça korkularım arttı....Ama genede daha düzgün bir burnum olsun istiyorum (Bu çelişkili ruh hali çok yıpratıcı)...
Kimse benim yaşadıklarımı yaşadımı bilmiyorum çünkü benim burnum zaten küçük iyice küçülsün yada büyüsün istemiyorum yamukluk düzelsin istiyorum ...Benim burnum hata kaldırmaz mış!!! uf ya vallahı bu burun olayından bıtkınlık geldi...bitsede kurtulsam.....
Burun olayı sans işi birazda...umarım benimde sansım düzgün gider mutsuz olmam!!!

Tili tekrar selam

Canım ameliyat olacaksın hemde yüzünün en belli olan yerinden korkman gayet normal bende çok korkmuştum, ama güzelleşmek içinde gerekli. O kadar da fazla üstünde durma ameliyat günü yaklaştıkça stresin dahada artacak, çok güzel bir burun diliyorum, inşallah herşey istediğin gibi olur, biraz sabır ve ceserat.

merhaba arkadaşlar, ben ankarada oldum ameliyat. en yakın arkadaışmda oldu. biz memnun kaldık. doktorum yeri GOP ta, uğur mumcu cad. de migros var ya, onun yanında sarı bi bina var. orda muanehanesi. doktorun adı Mehmet Ketene. ECM (Estetik Cerrahi Merkezi) muaynehanenin adı. iyi ve rahat bi adam. doğal hali insanı rahatlatıyo. sanki burun amelyatına değilde ziyarete çay içmeye gitmişiniz rahatlığı verio insana. hani doğal bişey gibi girip çıkıosunuz.

merhaba.. ben burda yeniyim... estetik konusunda konusmalarınız dikatimi çekti..bende doktor arıyorum.. ferruh bingöl ve mehmet ketene ile görüştüm..ama mehmet ketenenin daha önce yapmış oldugu operasyonları göremedeim göstermedi.. merak ediyorum.. düşünüyorumda açıkçası. mail adresime veya nasıl olur bilmiyorum bir resminizi görmem mumkunmu acaba:) şimdiden tşk ler.

Back