Derin2008 .!.:merhaba ... burdaki sohbetinizde orhan murat beye ameliyat oldugunuzu ve çok mem nun oldugunuzu belirtmişsiniz..bende düşünüyorum..karar vermedim..mehmet ketenemi olsun veya sizin doktorunuzmu..ve ya tavsiye edebileceğiniz çevrenizde sonradan farkettiğiniz bu işi iyi yapan bir doktor varmı.lütfen öenerileriniz i bekliyorum ..tşkler
selam tili
ünal bey ameliyatını nerde ve ne kadara yapıyor sakıncası yoksa bilgilendirirmisin?
diğer başlık altnda yazdım tecrübemi ordan okuyabılırsınız arkadaslar.Gazi Hastaneside Reha Yavuzere ameliyat oldum.öyle benle çok fazla bi muhabbeti olmadı tasarım filan da yapmadı benımle.ameliyattan önce fotoğraflarımı çekti belki asistanlarıyla resimler üzerinde tartışmıştır bilmiyorum.ya arkadaslar sohbetmiş tasarımmış bence ayrıntılarda boğulmayın.doktorun bikaç hastasıyla konusun az çok fikriniz olacaktır.önemli olan doktorun size GÜVEN vermesi.. ben Reha Bey doğru düzgün soru bile sormadım şöyle olsun böyle olmasın demedim bile kendisi anlattı zaten kısaca.. doğal olucak dedi.bence kendinizi çok strese sokmayın iyi bi doktor seçin ve ona güvenin.. ben çok mutluyum :)
Tili sana çok geçmiş olsun. Yeni burnunu güle güle kullan fotolarını bekliyorum. Çok sevindim istediğin gibi olmasına görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?