• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Derin2008 merhaba canım ben ferruh beye meme büyütme ameliyatı oldum, çok memnunum, burun olsam sana mail atardım, gittiğimde bende meme büyütme ameliyatı olmuş biriyle görüşebilirmiyim demiştim, kontrole zaten hastaları geliyordu, bir ikisi ile tesadüf karşılaştık ve konuştum, memnun olduklarını söylediler, bir cesaret geldi, bence ara sende ameliyat olmuş hastaları ile görüşebilirmiyim diye sor, dr mehmet keteneden isteyebilrisin bence sonuçta ameliyat olacaksın.

Derin2008 .!.:
merhaba ... burdaki sohbetinizde orhan murat beye ameliyat oldugunuzu ve çok mem nun oldugunuzu belirtmişsiniz..bende düşünüyorum..karar vermedim..mehmet ketenemi olsun veya sizin doktorunuzmu..ve ya tavsiye edebileceğiniz çevrenizde sonradan farkettiğiniz bu işi iyi yapan bir doktor varmı.lütfen öenerileriniz i bekliyorum ..tşkler

derincim bende zamanında çok araştırdım ve dr.murat beyde karar kılmıştım. Çok memnun olduğumu zaten biliyorsun. Mehmet keteneninde iyi bir doktor olduğunu biliyorum. ama bana sorarsan ben kendi doktorumu öneririm. her şeye rağmen her zaman anlayışla ve sabırla yaklaştığı için. çünkü ben ameliyattan önce neredeyse kafasının etini yedim, hemen hergün aradım, mai,l attım. hiç bir sorumu havada bırakmadı ve ameliyat öncesi ve sonrası kendimi çok güvende hissettim.
umarım herşey istediğin gibi olur.

Asyacım ben de ankaradayım siteye bugün üye oldum . Kime burun estetiği yaptırdın (mailin mayısta cünkü tahminen soruyorum) Ben Ferruh bey ve nebil özgentürk arasında kaldım var mı başka biri, yardım dersen sevinirim

espresso hoşgeldin :) ben de bu ay ameliyat olucam,elimden geldiği kadar araştırdım be reha yavuzerde karar kıldım.kendisiyle de görüştüm bana çok güven verdi.şimdiye kadar memnun olmayan birini de duymadım daha.

syl espresso
Ben Ünal şahine ameliyat olucam günümü aldım 20 eylülde ankara onepte az kaldı yanı ama açıkcası Tunç Şafakta çok iyi işler çıkarmış rely ve vanilla adlı arkadasların burunları çok güzel olmus...günüm yaklasıyor acaba Tunç Beye mi olsam diyorum ama sonra bastan bir karar verdin onu degistirme diyorum bilemiyorum arada kaldım.....ama artık bu saatten sonra fikrimi degistirmem sanırım.yani Ünal beye olucam....
sen istersen Hem Tunç Şafak ile Hemde Ünal bey ile de görüs...belki yatıkları işler hoşuna gider....

selam tili
ünal bey ameliyatını nerde ve ne kadara yapıyor sakıncası yoksa bilgilendirirmisin?

sana özel mesaj atmak istedim ama açık degil özelden yazayım fiyatını ama senin bana söyledigin fiyat vardı ya hatırlar mısın!!!o rakam....ama özelini açarsan ordan açık açık yazarım....
AFM DE OLUCAM ANKARA FITIK MERKEZİNDE SEDASYON(NÖREPLANT ANESTEZİ) İLE OLUCAM AMELİYATTAN SONRA EVİME GİDECEĞİMYANI KALMA FALAN YOK!!!!
SEN NEZAMAN OLACAKSIN?
BEN 20 EYLÜLDE OLUYORUM......

slm tili, uzun zamandır araştırma yaptığını burdaki yazılarından biliyorum. ben de neredeyse 2 senedir araştırıyorum ve hala karar veremedim. ama senin yaptığın en doğrusu, güvenmek çok önemli ve bu bir şans işi. umarım iyi olur ve korkuların boşa çıkar. ben 11 doktorla görüştüm, bunların 2si istanbuldan. Ankaradan neredeyse forumda ismi geçen herkesle görüştüm,sadece senin doktorunla görüşmedim. umarımsonuç iyiolur. birde özele yazabilirsen, kaç liraya ameliyat olacaksın? şimdiden geçmişolsun

bende inş Allah kısmet ederse sömestır tatili en uygun olduğu için 23 ocaktan sonra hemen Reha beye ameliyat olcam..

diğer başlık altnda yazdım tecrübemi ordan okuyabılırsınız arkadaslar.Gazi Hastaneside Reha Yavuzere ameliyat oldum.öyle benle çok fazla bi muhabbeti olmadı tasarım filan da yapmadı benımle.ameliyattan önce fotoğraflarımı çekti belki asistanlarıyla resimler üzerinde tartışmıştır bilmiyorum.ya arkadaslar sohbetmiş tasarımmış bence ayrıntılarda boğulmayın.doktorun bikaç hastasıyla konusun az çok fikriniz olacaktır.önemli olan doktorun size GÜVEN vermesi.. ben Reha Bey doğru düzgün soru bile sormadım şöyle olsun böyle olmasın demedim bile kendisi anlattı zaten kısaca.. doğal olucak dedi.bence kendinizi çok strese sokmayın iyi bi doktor seçin ve ona güvenin.. ben çok mutluyum :)

epruh merhaba sanırım reha beye amelıyat olmusun ben de haftaya olacagım.. guwenıyorum cok ama yıne de endıselerım var.. mesajın bıraz rahatlattı ama yıne de resım gorme sansım var mı acaba

Slm Kızlar,
Büyük günüm yarın her şey güzel olur insallah....
Benim burnum açıkcası zor bir burun Küçük ama yamuk dikkat gerektiren bir burun iyi bir işle mükemmel olur yanlıs bir dokunuş berbat edebilir...
Korkuyorum biraz ama doktoruma güveniyorum...umarım her şey güzel olur...
Bu ameliyat süreci çok sıkıntılı karar vermek bir dert sonuçları ayrı bir dert bu kadar sıkıntıya umarım herkes mutlu eden sonuçlar alır...
sonuç her ne olursa olsun size yazıcağım.....
Kendinize şidilik iyi bakın 15 gün bu sayfaya giremem buyük ihtimalle.....
15-20 gün sonra görüşürüz.....

tili sana geçmiş olsun. bende 1 ay önce oldum ameliyat başlarda korkuyodum tabi ama doktorum çok iyi olduğu için o korkumu attım üzerimden babamda aynı doktora ameliyat olmuştu o da çok memnun kaldı ameliyat olmayı düşünenler varsa bence tavsiye ettiğim doktorlada görüşsünler diğer hastaları varsa onlarlada konuşabilirsiniz gazi devlet hastanesinde op.dk.gerçek ilker şiriner kbb bölümü :) bence özele gidip okadar para vermeye değmez.. genede herkesin kendi düşüncesi tabi...

slm Arkadaslar,
Bıldıgınız gıbı Ankara Onep plastık cerrahıde doktor Ünal Şahin e amelıyat oldum bugun amelıyat olalı 13 gun oluyor...herseyı anlkatmak ıstıyorum
oncelıkle bu 13 gunde yazmak ıstemedım cunku sonucu gorup yazmak ıstedım,
Amelıyatım nötreplant anestezı ıle oldu benım tercıh ettıgım bır tıp merkezınde doktorum Ünal Bey yardımcısı ve Anestezı doktoru vardı...
amelıyata gırdıgımde asırı heyecanlıydım sagolsun doktorum ve anestezı doktoru cok sıcak kanlıydılar doktorum benı cok guzel sakınlestırdı amelıyatım yaklasık 2 saat surdu yarı uykulku yarı uyanıktım ama hıc bır acı ve kaygı hıssetmıyorsun cok guvenlı bır ortamdı ...
once benı masaya yatırdılar,gozumu kapattılar ,vucuduma bazı seyler yapıstırdılar benı monıtorden sureklı ızlıyordu anestezi doktoru, elımın uzerınden bır damar buldular cesaret ıgnesı gıbı bır sey yaptılar....
bu arada doktorum sureklı benım le konusuyordu...sonra bır baktım bıtmıs:)))
ınanamadım bu kadarmıydı esım ve ablam bekleme odasında beklıyorlardı benı gorduklerınde ılk tepkılerı aa morluk yok gıbı dedıler.....
doktorum ılk 48 saat sureklı buz koymamaı ıstedı zaten ılk buz takvıyesını de kendılerı yaptılar amelıyattan yarım saat sonra evıme goturdu esım...ben kapalı rinoplastı oldum.....
amelıyattan 2 gun sonra ılk ıkı tamponum alındı..amelıyatın en zor kısmı o ıkı gun nefes alamıyorsunuz:)))
2 gun sonra ılk ıkı tampon cıktı ama hala ıcerde bazı gerı tamponlar vardı ve alcım vardı neyse yaklasık 10 gun sonrada onlar cıktı yanı toplamda 13 gunde her sey bıttı ama bu arada sık sık doktorum cagırdı gıttım yok bantlarım yok alcılarım derken sureklı benı kontrolu altında tuttu ve her seferınde cok ılgılıydı daha burnumu gormeden onep ekıbındekı tum kısılere calısanlar ve doktorum cok guler yuzlu ve ılgılıydıler.....tesekkur edıyorum....
burnumda alcıdan sonra bant yapıstırmıslardı tabıı ben sureklı gezıyorum bu arada zaten bayram alıs verısı olayları ankaradakı hemen hemen tum alıs verıs merkezlerıne gırıp ıktım her gırdıgım yerde doktorumu sordular bu bende acıkcası heyecan yaptı daha bantlıyken bu kadar begenmelerı garıp geldı ınsanların...meger ne kadar dertlı ınsan varmıs burnundan:)))
ama ben temkınlıydım hep bantlar cıksın yorum yapamıyorum falan dıyodum.....
bugun nıhayet bantlarımda cıktı ve sonuc cokkkkkkkkkkkkkkkkk guzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
petek dıncoz gıbı oldum:)))
ınanmıyorum esım aılem arkadaslarım cok begendı kuzenım 22 yasında oda unal beye amelıyat olucak...cok begendı....
burdan kımseyı etkılemek ıstemem ama gecen subattan berı arastırma yapıyorum ankarada gırıp cıkmadıgım estetık cerrah merkaz kalmadı sonunda onepte oldum ve ıyıkıde onep te olmusum ıykıde unal beye olmusum...pısman degılım ılerde bır sorun cıkarsa emınım doktorum onuda duzeltır ama su an oyle bır sey olucaga benzemıyor......
umarım hep boyle guzel olur burnum bu arada bende sıslıkte cok olmadı.....
her sey ıcın tesekkur ederım unal bey.....
amelıyat zor degıl korkmayın arkadaslar.....

Tili sana çok geçmiş olsun. Yeni burnunu güle güle kullan fotolarını bekliyorum. Çok sevindim istediğin gibi olmasına görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar! kadınlar kulübüne 2 hafta önce üye oldum. ben de ankarada rinoplasti ameliyatı yaptıracağım iyi bir doktor araştırıyorum. keşke daha önce üye olup yazdıklarınızı okumuş olsaydım. keşke diyorum çünkü 7-8 ay önce burun ameliyatı oldum ve sonuç malesef hayal kırıklığı. ameliyatımı illa bir profesör yapsın istemiştim. doktorumun daha önceki ameliyat sonuçlarına bile bakmadım, bana yaptığı çizimi bile ameliyattan sonra gösterdi doktorum. ameliyat öncesinde gösterseydi ameliyat olmazdım zaten. burnumda deviasyon da vardı. hep şöyle düşündüm: ameliyat olucam, daha rahat nefes alıcam, daha da güzelleşicem. ne yazık ki sonuç düşündüğüm gibi olmadı. ameliyat olduğuma çok ama çok pişman oldum. ameliyattan 4 ay sonra başka bir doktora daha gittim. ameliyat öncesi resimlerime baktı. burnunun yeniden yapılması lazım. çok yazık olmuş dedi. bana yapabileceği şeyleri söyledi. revizyon ameliyatı için 1 yıl beklemene gerek yok, çünkü kıkırdakların yeri değişecek zaten, yeniden bir burun yapılacak beklemene gerek yok istediğin zaman ameliyat olabilirsin dedi. açıkçası eskisi kadar cesaretim yok, tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. ne yapıcam, hangi doktora ameliyat olucam çok kararsızım :(

arkadaslar su bılgısaya aktarma olyını becerdıgım gun sıze resım atıcam....ama tabı yuzumu kapatır burnumu koyarım haftaya falan olur anca.....

ewt canım çok iyi düşün ve çok iyi araştır bu sefer.peki sen burnunun şeklinimi beğenmiyosun yoksa ameliyat hatasımı var yani önceden nasıldı şimdi nasıl oldu biraz daha açıklarmısın...bu arada etrafındakilerin yorumları ne ?

Merhaba Tili
çok geçmiş olsun,sonucun seni mutlu etmesine çok sevindim,darısı benim başıma.Yeni burnunu iyi günlerde kullan

Back