Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

arkadaslar bende Eylululun 20 sınde ameliyet oluyorum...çok heycanlıyım ya su ankı halımden daha kötü olursa...uff hiç bu kadar heycanlı degildim gittikçe heycan yaptım....
İyi olur inş. Tili bence çok heyecan yapmamaya çalış,umarım sonuçdan mutlu olursun.Daha önce bir tarih senmi istemedin? hani karar verdikden sonra çok beklememek lazım gibi düşünüyorum.Ben heran vazgeçiyorumda:)

ben çalısıyorum ve rapor almak istemiyorum bu sebeple seker bayramından bir hafta önce olucam 9 gün yıllık izinimden 3 günde bayramla birleştiricem...böylece izin almadan ameliyat olmus olacağım:)))
umarım 15 gün içinde harsey bitmis olur.....

merhaba arkadaşlar estetik ameliyat yaptıracaksanız bence 2 kere düşünün ben oldum ve doktorum Ankaranın tanınmış doktorlarından biriydi ama malesefki sonuç çok kötü bana revizyon ameliyatı olmam gerektiğini söyledi yani 2.burun ameliyatı şimdi doktoruma güvenim yıkıldığı için onunla çalışmak istemiyorum bana iyi bir doktor önerirseniz sevinirim.Mehmet ketene hariç lütfen.

Akadaşlar aranızda 2.burun amaeliyatı yaptıranlarınız varsa lütfen bana yazsın.Ameliyat sonrası dönem gerçekten çok kötü hele birde doktorunuz iyi bilinipte kötü çıkmışsa bu daha feci.revizyon için önerilerinizi yazmanız beni mutlu eder.sevgiyle kalın

slm melenda,
senin burnu yapın nasıldı ameliyat olmadan önce büyük,küçük v.s simdi nasıl ve nerede hata var...çok üzldüm umarım iyi bir doktor bulursun Ben ankara onep e yaptıracağım Ünal Şahın git görüs istersen....ama bilemem nasıl yapar sonucta daha ben yaptırmadım.....

Anladım canım 15 güne iyileşirsin bence

evet iyileşirim iyleşmesine ama umarım bizde melenda gibi pişman olmayız....uf ya....heycan yaptım ben:)))

evet iyileşirim iyleşmesine ama umarım bizde melenda gibi pişman olmayız....uf ya....heycan yaptım ben:)))
Ya evet pişman olmayız inş. ben zaten endişelerim yüzünden dr.dan randevu bile alamadım daha,o yüzden sana heyecan yapma sakin kal demek zor biraz.Umarım herkes istediği burna sağlıkla kavuşur.

harika bi hekim güven mutlu olursun

ben de öyle düşünüyorum, yani birebir görüşmedim henüz ama eminim ne kdr iyi bi doktor olduğuna. inşallah bizim fakülte açılmadan hallederim bi an önce annem biraz mızmızlanıo çok masraf yapıorum die ama olcak gibiyim :)

Merhaba melenda, öncelikle gecmis olsun diliyorum.Ilk ameliyatini Ankara'daki bir doktora mi yaptirdin acaba?
merhaba lotisnino teşekür edrim bende ameliyatımı Ankarada oldum.Mehmet KETENEYE ama malesefki sonuç kötü.O nedenle çok üzgünüm maneviyatım çökmüş durumda

slm tili ilgilendiğin için teşekürler benim burnum uzun ve ucu büyüktü ayrıca eğrilik olduğu için nefes alma problemim vardı.şimdi ameliyatan 6 ay geçti eski burnumdan bir fark yok üstelik eki halini arar durumdayım ne nefes alamda düzelme var ne dış grünüşünde yani sonuç hiçlik sanırsam sende ameliyat olmuşsun.Geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.umarım istediğin gibi olmuştur.sevgiler

merhaba kızlar bugün reha beye randevum vardı ilk defa gidicektim neyse gittim çok tatlı bi doktor gayet ii bi şekilde ilgilendi önce bi burnunun filmini çektirelim ondan sonra neler yapabiliriz bi bakalım dedi bu arada benim sorunum burnumun tamamen şekli değil üst taraftaki eğiklik yani deviasyon ufak bi operasyon yani dedi ama film için randevu almaya gittiğimde taa şubat ayına randevu verdiler ama ben okuyorum tatilde halletmem lazım bu işi Reha hocaya mail attım ama bu konuda ne yapmam gerekiyor kızlar ne önerirsiniz???acil yardım lütfen

Merhaba sosyal güvencenin ne olduğunu bilmiyorum ama eskiden anlaşmalı olan bazı yerler vardı film mr gibi şeyleri dışarda ya fark vermeden veya çok az bir farkla çektirebiliyorduk istersen bir araştır.Reha hoca ameliyat için hemen tarih verebiliyormu peki

tam da ben aynısnı sorucaktım hemen tarih vermesi gerek bana da..diğer doktorlar hemen ameliyat günü verio , muhtemelen reha bey de veriodur..:1rolleyes:

bilmiyorum inanın henüz onları konuşmadık benim bu hafta finallerim var onları atlattıktan sonra filmi çektirip gitcem Reha hocanın yanına ondan sonra inş yakın bi tarihe gün verirde olup kurtulurum şu ameliyatı çünkü hem okul açılıyor hem de ramazan geliyor...

merhaba escape06 ben 26 eylülde ameliyat oluyorum reha hoca bu ay çok yoğunmuş o yüzden bayram tatili öncesi olayım dedim olduktan sonra sonucu sizlerle paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…