İyi olur inş. Tili bence çok heyecan yapmamaya çalış,umarım sonuçdan mutlu olursun.Daha önce bir tarih senmi istemedin? hani karar verdikden sonra çok beklememek lazım gibi düşünüyorum.Ben heran vazgeçiyorumda:)arkadaslar bende Eylululun 20 sınde ameliyet oluyorum...çok heycanlıyım ya su ankı halımden daha kötü olursa...uff hiç bu kadar heycanlı degildim gittikçe heycan yaptım....
Anladım canım 15 güne iyileşirsin benceben çalısıyorum ve rapor almak istemiyorum bu sebeple seker bayramından bir hafta önce olucam 9 gün yıllık izinimden 3 günde bayramla birleştiricem...böylece izin almadan ameliyat olmus olacağım:)))
umarım 15 gün içinde harsey bitmis olur.....
Ya evet pişman olmayız inş. ben zaten endişelerim yüzünden dr.dan randevu bile alamadım daha,o yüzden sana heyecan yapma sakin kal demek zor biraz.Umarım herkes istediği burna sağlıkla kavuşur.evet iyileşirim iyleşmesine ama umarım bizde melenda gibi pişman olmayız....uf ya....heycan yaptım ben:)))
reha hocayı mı düşünüyosun
harika bi hekim güven mutlu olursun
slm melenda,
senin burnu yapın nasıldı ameliyat olmadan önce büyük,küçük v.s simdi nasıl ve nerede hata var...çok üzldüm umarım iyi bir doktor bulursun Ben ankara onep e yaptıracağım Ünal Şahın git görüs istersen....ama bilemem nasıl yapar sonucta daha ben yaptırmadım.....
Merhaba sosyal güvencenin ne olduğunu bilmiyorum ama eskiden anlaşmalı olan bazı yerler vardı film mr gibi şeyleri dışarda ya fark vermeden veya çok az bir farkla çektirebiliyorduk istersen bir araştır.Reha hoca ameliyat için hemen tarih verebiliyormu pekimerhaba kızlar bugün reha beye randevum vardı ilk defa gidicektim neyse gittim çok tatlı bi doktor gayet ii bi şekilde ilgilendi önce bi burnunun filmini çektirelim ondan sonra neler yapabiliriz bi bakalım dedi bu arada benim sorunum burnumun tamamen şekli değil üst taraftaki eğiklik yani deviasyon ufak bi operasyon yani dedi ama film için randevu almaya gittiğimde taa şubat ayına randevu verdiler ama ben okuyorum tatilde halletmem lazım bu işi Reha hocaya mail attım ama bu konuda ne yapmam gerekiyor kızlar ne önerirsiniz???acil yardım lütfen
Merhaba sosyal güvencenin ne olduğunu bilmiyorum ama eskiden anlaşmalı olan bazı yerler vardı film mr gibi şeyleri dışarda ya fark vermeden veya çok az bir farkla çektirebiliyorduk istersen bir araştır.Reha hoca ameliyat için hemen tarih verebiliyormu peki
hayır reha hoca çok yoğun ancak eylül ayında randevu verebiliyor en erken bu ay çok yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?