Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

..........................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende burun konusunda sorunluyum ve estetik olmak istiorum.ANTALYADA iyi bi doktor arıyorum.yaptıran veya bilen warsa yardımcı olabilir mi?lütfen

Merhaba bıcırık06
daha önceki forumlarda reha hocayla ilgili yazılar bulabilirsin.Ben reha hocadan nasıl randevu aldığını merak ettim,hastanedekiler hocanın dolu olduğunu söyleyip randevu vermiyor.

güzelim benim bir arkadasım var burnu kemerliydi ucu da çok büyük ve aşağı doğru sarkıyordu ve nefes alma problemi vardı.ankara da gazi üniv de seyhan çenetoğlu adında bir doktor var burnunu ona yaptırdı.o kadar harika oldu ki görsen estetik olduğunu anlamazsın.arkadasımın burnu önden de sağdan da soldan da çok güzel duruyor ben bile hayran oldum valla.arkadasım önceden saçını bağlayamazdı şimdi bandana takıyor düşün o kadar yani.burun insanı çok değiştiriyor.onu gördükçe ben de yaptırmak istiyorum burnumu çünkü çok güzel ve şirin gözüküyor.inan bana peteğin burnundan daha güzel ve doğal.ben seyhan bey e ameliyat olacağım.

ne kadara yaptı ??? bildigim kadarıyla proflar hastanede ameliyat yapamıyor...hastanede mi yaptı baska yerde mi...tasarım yapmıs mı....

Reha hocadan ameliyat günü aldım kendisi ikinci görüşmemde çok rahatlattı beni gerçekten çok tatlı bi insan kendisine güveniyorum artık ameliyat gününü bekliyorum inşallah istediğim gibi olur ...

reha hocadan ameliyat günü aldım kendisi ikinci görüşmemde çok rahatlattı beni gerçekten çok tatlı bi insan kendisine güveniyorum artık ameliyat gününü bekliyorum inşallah istediğim gibi olur ...

reha hoca gerçekten mükemmel alaninda bir numara süper harika fevkalade bi hekim
sonsuza kadar güvenin mutlu olursunuz.gerek kişilik olarak gerekse cerrahi alanda gerçekten harika bi hekim..........

slm kızlar,
Benim de ameliyatım eylül ayında az kaldı tabı bu sebeple bende heycan basladı...ameliyat olmus arkadaslar alçı çıktıktan sonra taktıkları ince bank kaç gün süratımızda kalıyor!!!
birde umarım hiç birimiz pişman olmayız....
benim gibi ÜNAL ŞAHINE AMELİYAT OLACAK VARSA BANA ULASSIN LÜTFEN YADA AMELİYAT OLMUS OLAN KİSİLER VARSA TECRUBESİNİ YAZARSA SEVİNİRİM....

reha hocanın vizite ücreti ne kadar arkadaşlar? ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum bu kadar methini duyduktan sonra..

Reha hocadan ameliyat günü aldım kendisi ikinci görüşmemde çok rahatlattı beni gerçekten çok tatlı bi insan kendisine güveniyorum artık ameliyat gününü bekliyorum inşallah istediğim gibi olur ...
Hayırlı olsun ameliyat tarihin bıcırık06.Ameliyat tarihin ne zaman?Aslında özel mesaj atacaktım ama sanırım kapalı özel mesaj kısmın.Ne kadara mal olacağını öğrenmek istiyorum mümkünse.

arkadaslar bende Eylululun 20 sınde ameliyet oluyorum...çok heycanlıyım ya su ankı halımden daha kötü olursa...uff hiç bu kadar heycanlı degildim gittikçe heycan yaptım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…