- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
merhaba ben geçen gün reha hocayla görüştüm burnumdaki eğriliğin cetvel gibi dümdüz olmayacağını belli belirsiz kalacağını ama doğal olacağını söyledi kafam çok karıştı reha hocaya ameliyat olanlardan rica ediyorum sizler memnun musunuz?teşekkürler
Merhaba bıcırık06merhaba ben geçen gün reha hocayla görüştüm burnumdaki eğriliğin cetvel gibi dümdüz olmayacağını belli belirsiz kalacağını ama doğal olacağını söyledi kafam çok karıştı reha hocaya ameliyat olanlardan rica ediyorum sizler memnun musunuz?teşekkürler
Teşekkür ederim canımmerhaba escape06 ben reha hocaya mail attım randevuyuda kendisi verdi bana bilgin olsun canım
güzelim benim bir arkadasım var burnu kemerliydi ucu da çok büyük ve aşağı doğru sarkıyordu ve nefes alma problemi vardı.ankara da gazi üniv de seyhan çenetoğlu adında bir doktor var burnunu ona yaptırdı.o kadar harika oldu ki görsen estetik olduğunu anlamazsın.arkadasımın burnu önden de sağdan da soldan da çok güzel duruyor ben bile hayran oldum valla.arkadasım önceden saçını bağlayamazdı şimdi bandana takıyor düşün o kadar yani.burun insanı çok değiştiriyor.onu gördükçe ben de yaptırmak istiyorum burnumu çünkü çok güzel ve şirin gözüküyor.inan bana peteğin burnundan daha güzel ve doğal.ben seyhan bey e ameliyat olacağım.
reha hocadan ameliyat günü aldım kendisi ikinci görüşmemde çok rahatlattı beni gerçekten çok tatlı bi insan kendisine güveniyorum artık ameliyat gününü bekliyorum inşallah istediğim gibi olur ...
Hayırlı olsun ameliyat tarihin bıcırık06.Ameliyat tarihin ne zaman?Aslında özel mesaj atacaktım ama sanırım kapalı özel mesaj kısmın.Ne kadara mal olacağını öğrenmek istiyorum mümkünse.Reha hocadan ameliyat günü aldım kendisi ikinci görüşmemde çok rahatlattı beni gerçekten çok tatlı bi insan kendisine güveniyorum artık ameliyat gününü bekliyorum inşallah istediğim gibi olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?