• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Evet ben de oyle duydum ama çok iyi diyorlar yine de onep oldugu için çekincelerim var biraz...

Ankara'da sadece burun ustune cok tecrube sahibi olan doktor yok mu?Mesela İstanbul'da NAZIM ÇERKES var estetik cerrah ama en çok burun ustunde yogunlaşmış. Ankara'da yok mu boyle???
Birde bazı estetik cerrahlar uzun burun yapıyor,doğal gorunuyor diye ben uzun istemiyorum kısa kuçuk istiyorum (yuzume gidecek oranda ama) zaten doğal istesem ameliyat olmam..
Mesela İstanbul'da Yakup Bey tum burunları kuçucuk yapıyomuşş:)))ne guzelll ...
Ankara'da yasadıgım için ve burada ameliyat olacagım için sanssızım...

asya benim doktorumun ismi tunç şafak tavsiye ederim hacettepede profesör. bir görüş bence. valla ben şu anda çok memnunum

özelin kapalı san Tunç hoca hk. soru sormak istiyorum....ne kadara ameliyaüt yaptı ve nerede yaptı...kendi muyenehanesinde mi oldun!!!ne kadar sürdü kaç saat ve resmini gönderir msin!!açık teknik mi oldun kapalı mı!!!

Arkadaşlar xxx yada Mete Aksoy Hocalar hakkında bilgileri olan varmı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar xxxyada mete aksoy hocalar hakkında bilgileri olan varmı acaba?

bende xxxx yaptığı sonuçlar var baya başarılı adres verirsen atarım mailine.....sitesi var iyi bir doktor imajı var ama bilmiyorum gidip konuşmadım siteszini inceledim resim talep ettim onlarda gönderdiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,
görüyorumda herkesin burnu ile sorunları var. benimde vardı. bende inanın çok doktor araştırdım. interneti alt üst ettim. ankarada kim varsa hepsiyle de görüştüm. bu arada benim kuzaenim leyla geçen sene Orhan Murat Özdemir'e burun estetiği olmuştu zaten. Kendisi hem çok memnun hemde hiçbir sorun yaşamadı. bence burnuda çok hoş oldu. yüzüne acayip gitti.
ben yinede içimdeki merakı gidermek için neredeyse tüm doktorlarla görüştüm. Ama bana murat beyin yaklaşımı çok etkileyici ve güven verici geldi. 2 ay öncede ameliyat oldum ve çooooook mutluyum:)))))
umarım size yardımcı olabilmişimdir.

Arkadaşlar,
görüyorumda herkesin burnu ile sorunları var. benimde vardı. bende inanın çok doktor araştırdım. interneti alt üst ettim. ankarada kim varsa hepsiyle de görüştüm. bu arada benim kuzaenim leyla geçen sene Orhan Murat Özdemir'e burun estetiği olmuştu zaten. Kendisi hem çok memnun hemde hiçbir sorun yaşamadı. bence burnuda çok hoş oldu. yüzüne acayip gitti.
ben yinede içimdeki merakı gidermek için neredeyse tüm doktorlarla görüştüm. Ama bana murat beyin yaklaşımı çok etkileyici ve güven verici geldi. 2 ay öncede ameliyat oldum ve çooooook mutluyum:)))))
umarım size yardımcı olabilmişimdir.

Ben Geçenlerde gitmiştim ama bana hiç güven verici gelmedi.
Hatta ben normalde 2 operasyon yaparım dedi ikincisi local olur ve rutuş olur dedi :(
Diğer doktorlara bunu diyince onlar çok kızdı bu ne saçmalık diye.
Tamam bir sorun olursa elbet düzeltme yapılabilir denildi ama %10 larda felan bu olasılık dendi.
Murat bey bana ben %90 2. ameliyatı ön görüyorum hatta sizin burnunuzu düzeltir 2. ameliyattada burun kanatlarınızı düzeltirim dedi.
Bende hemen kalktım zaten :)
Böyle saçma bişeyi ilk defa ondan duydum.
Zaten kampanya yapışından belliydi :)
Hastane 500 ytl indirim yapmışmış felan diye mesaj gelmişti.
Ben önce kendisine güvenen bir doktora ameliyat olmak isterim.
Bu yüzden en güven vericiler benim için nebil Bey ve Mete Bey di.
Ben Mete beyi tercih ettim.
Tabi bu görüştüğüm dr lar arasında.

slm adasu,
kime karar verdin canım mete beye mi...Atilla bey ile de görüs derim...mete bey ne kadar ücret istedi....ve hangi teknikle yapıyormus....nerede yapıyormus...

selamlar Kadınlar Kulübünün Güzel Kadınları,

Ankara'da Burun Ameliyatı Olmak Isteyen Cesur Hanımlar. Ben Bir Arkadaşımın Tavsiyesi üzerine Görüştüğüm Sayın Dr.ünal şahin'i Sizlere şiddetle Tavsiye Ediyorum.yaklaşık Bir Yıldır Bu Konuda Odaklanmış Olup,son Iki Ayda Seçtiğim Birkaç Dr Içinden Kendisini Tercih Ettim Ve çok Memnun Kaldım Henüz çok Yeniyim Alçım Yeni çıktı Burnum üzerinde Bant Var Yüzümde Ayrıca Başka Işlemlerde Yaptırdığımdam şişlik Ve Biraz Morluklarım Var Ama Burnumu Beğendim Inşallah Daha Iyi Olcak.ekip çok Profosyonel Ameliyata Gülerek şakalar Yaparak Giriyorsunuz.dr.onur Erol'un Ankara Ekibi Doktorumuzun Estetik Bakış Açısı Samimi Ve Açık Konuşması Beni Etkiledi.ücret Burunda Ve Yüzde Yapılacak Işlemlere Göre Değşmekle Beraber Makul Bu Yola Başvurmuş Herkes Rahatlıkla Yaptırabilir.
Başarılar Herkese Sevgiler
Sana özelden Msj Atmak Istedim Ulasamadim Nasilsin Hala Memnunmusun Burnundan Hangi Teknikle Yapti...ve özel Msj Açsan Resmini Atarmisin...

kızlar,
özellikle adasunun ne dediğini anlamadım.
bende Dr.Orhan Murat Özdemir'e ameliyat oldum ve acayip mutluyum.
Murat Bey'in söylediklerini sanırım yanlış anlamışsın. Çünkü 2. ameliyat konusu senin söylediğin gibi değil. Eğer burun kanatların geride ise veya burnun eğri ise ilk ameliyatta müdahale etmem diyor. Bu problem ilk ameliyatla kendiliğinden düzelebilir diyor. O nedenle de müdahale etmiyor. Aynısını banada söylemişti.
Ben her hastaya 2. ameliyatı yapıyorum diye bir şey olamaz.
Sanki Murat Beyin avukatı gibi oldum. ama maalesef doktorumun yanlış anlaşılmasına izin veremem. kurusa bakma.
Benim ameliyat olduğum dönemde kontrollerim sırasında 4-5 yeni burun ameliyatı olmuş hasta daha vardı ve neredeyse hiçbirinin morluğu bile yoktu. Murat bey dokulara saygılı olmaktan sürekli bahseder. karşısındaki insana ne olursa olsun acayip güven verir. buda biraz elektrik meselesi. sen memnun kalmamış olabilirsin ama bengerçekten memnun kalmasam bunları yazmak içinde zaman ayırmazdım.
bana özel mesajlardan da ulaşabilirsiniz.

Ben de Haziran sonunda ameliyat olcam inş. Ankara'da 4 doktorla gorustum.Ankara Onep'te ameliyat olmaya karar verdim...Sonuçta Onep'in adı var,kliniğe kötü doktor almazlar diye dusunuyorum...İnşallah hepimizin gonlunce olur...:teytey:

slm dolcissimo
az kaldı..nasıl hıssdıyorsun kendını...

çok heycanlanıyorum keşke bir an önce olsam diyorum ama bi yandanda tedrgn oluyorum çunku ilk ameliyat,ameliyathane bile ilginç geliyo bana...:)persembe gunu gittik butun testleri de yaptrdık heycanım daha da arttı...sen nasılsın?atilla beyde kararlı mısın?

merhaba
ne kadar zor işmiş doktora karar verebilmek:uhm:
prof. dr fikret ileri için istanbuldan ankaraya gitmeyi dusunuyorum. aranizda fikret beyin hastasi var mi acaba??

çok Heycanlanıyorum Keşke Bir An önce Olsam Diyorum Ama Bi Yandanda Tedrgn Oluyorum çunku Ilk Ameliyat,ameliyathane Bile Ilginç Geliyo Bana...:)persembe Gunu Gittik Butun Testleri De Yaptrdık Heycanım Daha Da Arttı...sen Nasılsın?atilla Beyde Kararlı Mısın?
Evet Bende Onepte Yaptiricegim Ama Lokal Olsun Istiyorum Cunku Biliyorsun Daha 15 Gun Once Genel Anestezi Aldim(amelyat Oldum Ya Hani...) Korkuyorum Artik Genelden...
Bir Burun Icin ölmek Falan Istemiyorum:)))

Evet Bende Onepte Yaptiricegim Ama Lokal Olsun Istiyorum Cunku Biliyorsun Daha 15 Gun Once Genel Anestezi Aldim(amelyat Oldum Ya Hani...) Korkuyorum Artik Genelden...
Bir Burun Icin ölmek Falan Istemiyorum:)))

tekrar geçmiş olsun iyisin degil mi şimdi?zaman yaklaştıkça çok heycanlıyım ben de...

merhaba bayanlar.ben 3 gün önce ferruh beye ameliyat oldum.geçen pazartesi görüşmeye gittim.o cuma ameliyat oldum.bugün kontrolüm vardı.inşallah bir hafta sonra alçı çıkacak.ayy umarım inşallah güzel olmuştur.

merhaba ben geçen gün reha hocayla görüştüm burnumdaki eğriliğin cetvel gibi dümdüz olmayacağını belli belirsiz kalacağını ama doğal olacağını söyledi kafam çok karıştı reha hocaya ameliyat olanlardan rica ediyorum sizler memnun musunuz?teşekkürler

Back