- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asya benim doktorumun ismi tunç şafak tavsiye ederim hacettepede profesör. bir görüş bence. valla ben şu anda çok memnunum
arkadaşlar xxxyada mete aksoy hocalar hakkında bilgileri olan varmı acaba?
Arkadaşlar,
görüyorumda herkesin burnu ile sorunları var. benimde vardı. bende inanın çok doktor araştırdım. interneti alt üst ettim. ankarada kim varsa hepsiyle de görüştüm. bu arada benim kuzaenim leyla geçen sene Orhan Murat Özdemir'e burun estetiği olmuştu zaten. Kendisi hem çok memnun hemde hiçbir sorun yaşamadı. bence burnuda çok hoş oldu. yüzüne acayip gitti.
ben yinede içimdeki merakı gidermek için neredeyse tüm doktorlarla görüştüm. Ama bana murat beyin yaklaşımı çok etkileyici ve güven verici geldi. 2 ay öncede ameliyat oldum ve çooooook mutluyum:)))))
umarım size yardımcı olabilmişimdir.
Sana özelden Msj Atmak Istedim Ulasamadim Nasilsin Hala Memnunmusun Burnundan Hangi Teknikle Yapti...ve özel Msj Açsan Resmini Atarmisin...selamlar Kadınlar Kulübünün Güzel Kadınları,
Ankara'da Burun Ameliyatı Olmak Isteyen Cesur Hanımlar. Ben Bir Arkadaşımın Tavsiyesi üzerine Görüştüğüm Sayın Dr.ünal şahin'i Sizlere şiddetle Tavsiye Ediyorum.yaklaşık Bir Yıldır Bu Konuda Odaklanmış Olup,son Iki Ayda Seçtiğim Birkaç Dr Içinden Kendisini Tercih Ettim Ve çok Memnun Kaldım Henüz çok Yeniyim Alçım Yeni çıktı Burnum üzerinde Bant Var Yüzümde Ayrıca Başka Işlemlerde Yaptırdığımdam şişlik Ve Biraz Morluklarım Var Ama Burnumu Beğendim Inşallah Daha Iyi Olcak.ekip çok Profosyonel Ameliyata Gülerek şakalar Yaparak Giriyorsunuz.dr.onur Erol'un Ankara Ekibi Doktorumuzun Estetik Bakış Açısı Samimi Ve Açık Konuşması Beni Etkiledi.ücret Burunda Ve Yüzde Yapılacak Işlemlere Göre Değşmekle Beraber Makul Bu Yola Başvurmuş Herkes Rahatlıkla Yaptırabilir.
Başarılar Herkese Sevgiler
slm dolcissimo
az kaldı..nasıl hıssdıyorsun kendını...
Evet Bende Onepte Yaptiricegim Ama Lokal Olsun Istiyorum Cunku Biliyorsun Daha 15 Gun Once Genel Anestezi Aldim(amelyat Oldum Ya Hani...) Korkuyorum Artik Genelden...çok Heycanlanıyorum Keşke Bir An önce Olsam Diyorum Ama Bi Yandanda Tedrgn Oluyorum çunku Ilk Ameliyat,ameliyathane Bile Ilginç Geliyo Bana...:)persembe Gunu Gittik Butun Testleri De Yaptrdık Heycanım Daha Da Arttı...sen Nasılsın?atilla Beyde Kararlı Mısın?
Evet Bende Onepte Yaptiricegim Ama Lokal Olsun Istiyorum Cunku Biliyorsun Daha 15 Gun Once Genel Anestezi Aldim(amelyat Oldum Ya Hani...) Korkuyorum Artik Genelden...
Bir Burun Icin ölmek Falan Istemiyorum:)))