merhaba escape06 ben 26 eylülde ameliyat oluyorum reha hoca bu ay çok yoğunmuş o yüzden bayram tatili öncesi olayım dedim olduktan sonra sonucu sizlerle paylaşırım
26sından önce tarih veremio mu uff gene yattı benim ameliyat işi bu sene o zmn senağlama
canım aslında eylülün başına veriyordu benim okulum 1 eylülde açılıyor o yüzden bayram tatiline getirmeyi ben istedim git görüş sana uygun bi tarih belirler reha hoca çok tatlı bi insan
slm arkadasım,
Ben Ferruh beyi tavsiye etmiyorum çünkü ona güvenemedim...bizzat konustum ama memnun kalmadım...asinem ona yaptırdı kız bin pişman oldu...burdan doktoru kötüleyemem herkesin kendi kararı kime isterse ona yaptırır ama ben kendim yaptırmam....
ki bu kadar titiz olduğum için Ankara onepi şeçtim...Ünal Şahin (Umarım güzel olur sonucum) eylülde amaliyatım.....
Reha beye gelince 2 sonucunu canlı gördüm beni tatmin etmedi sonuçları...ama kötü bir doktor degil...karar senin...ben çok arastırdım ama gene burda adı bile olmayan birine karar verdim çünkü benim doktorumu bana başka bir estetik cerrah önerdi....gittim konustum güvendim...sende kendin güvenmelisin.....
canım ya ameliyat sonrası nasıldı,tampon kullanmıyo galiba?ben de reha beye ameliyat olmaya karar verdim ama yaptığı burunların naıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.ben de reha hocaya oldum iyi bir hekim gerek hastaya yaklaşımı gerekse tıbbi beceri olarak mükemmel
ben de eylülde olucam galiba sen nasıl karar verdin reha beye?onun yapmış oduğu burunları gördün mü hiç?heralde kendisi göstermiyo resimlerini.merhaba escape06 ben 26 eylülde ameliyat oluyorum reha hoca bu ay çok yoğunmuş o yüzden bayram tatili öncesi olayım dedim olduktan sonra sonucu sizlerle paylaşırım
merhaba arkadaşlar, ben ankarada oldum ameliyat. en yakın arkadaışmda oldu. biz memnun kaldık. doktorum yeri GOP ta, uğur mumcu cad. de migros var ya, onun yanında sarı bi bina var. orda muanehanesi. doktorun adı Mehmet Ketene. ECM (Estetik Cerrahi Merkezi) muaynehanenin adı. iyi ve rahat bi adam. doğal hali insanı rahatlatıyo. sanki burun amelyatına değilde ziyarete çay içmeye gitmişiniz rahatlığı verio insana. hani doğal bişey gibi girip çıkıosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?