• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

Arkadaşlar Yüzüncü Yıl Hastanhesindeki plastik cerrah Onurkan İdacı hakkında bilgileriniz var ise yardımcı olur musunuz.Teşekkürler.

O aşama daha önemli ben de bir kaç doktora gideceğim daha araştırmalarımın başındayım. bi ara Serdar Öztürk'e bi bakacağım. şimdilik böyle sen de durum ne?

Ben de diğer beş arkadaşımla birlikte prof. Dr. serdar Öztürk e ameliyat olduk. İki arkadasımız son bir ay içinde benim ve kuzenimin burnunu beğenerek ameliyat oldular. Hepimiz çok memnunuz. Bir arkadaşımizinki düzeltme ameliyati idi. O da çok mutlu. Kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim. Hastalarına karşı çok ilgili, o kadar çok hastaya nasil bu kadar yakın ilgi gösterebildiğini anlayabilmiş değilim. Muayenehanesinde her gittiğinizde mutlaka başka burun hastaları ile de karşılaşırsınız. Ben görüşmenizi tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim ilginiz için. Tamam görüşeceğim 1-2 doktor vardı hemen Serdar Beyi de ekleyeyim.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık üç hafta önce Prof. Taşkın Yücel'e ameliyat oldum. Forumda konuşulan bir çok doktorla da görüştükten sonra en çok içime sinen Taşkın Bey oldu. İyi ki de ona olmuşum diyorum, beni anladı ve istediğim gibi bir burun yaptı:)) Şimdi çok mutluyum hepinize öneririm:)

hacettepe plastik cerrahi de 1 nisanda ameliyat oldum..haldun beyi de burda buldum..randevu aldım gittim..cok panik pinpirikli birisiyim yıllardır gezmediğim doktor kalmadı ankarada istanbulda samsuna kadar gittim.. kapalı burun ameliyatı olmaktı amacım ve öyle oldu.. ameliyattan ve istediği buruna kavusamamaktan korkanlar varsa ben gibi kesinlikle haldun hoca derim.. ilk muayanem bile 1.5 saat surdü ve tüm sorularıma içtenlikle sabırla güvenle cevap verdi.. en cok etkilendiğim sözü ise burun estetiği 1 kez yapılır ve en dogalı olmalı yuzunuze yakışmasıyla birllikte..ki bende bunu istiyordum..en yakın zamana ameliyat günümü verdi benim ki sanstı ilk boş gunu 1 nisanda gittim..ameliyat korkumla panik atagım birleşince neredeyse vazgececektim ta ki haldun hocayı ameliyathanede görene kadar..direk sakinleşip teslim oluyorsunuz hocaya :) ameliyatımda istediğim şarkıyla uyumaya gectim..esprili,anlayışlı ekibi de kendisi gibi..uyandıgınızda buzunuz gözlerinizde oluyor ve gece boyu buz yerleştiriyorlar bu sayede şişmeve morluklar en kısa sürede azalıyor..ameliyat günü ve ertesi gün sizi görmeden çıkmıyor hastaneden... özel hastanede gibi hissettiriyor kendinizi..zaten cep telefonunu ilk muayanede veriyor size ve aklınıza takılan herseyi sorabiliyorsunuz 7gun 24 saat acık danısma hattı gibi :):) hatta ben bu pazartesi vurdugumu düşündüm agrılardan dolayı hemen gelin bakalım dedi gittim bişi yok sakin oldun don't panic dedi:D cok eglenceli geçiyor muayanelerde..en ufak bi sorunda aramanız yeterli oluyor.açamazsa bile geri dönüş yapıyor.. 2 gün önce tamponlarım çıktı zaten slikon tampon kullanıyor ki rahat nefes alın yapışma vs olmasın diye.... okuduğum ve ameliyat olan arkadaşlarımın hepsi igrenc çok acıyor kanama oluyor vs demişti tabi ben bu yuzden yine korkulu paniktim :):):) ama hemen sakinleştirmeye baslıyor sizi ve siz nasıl oldugunu anlamadan tamponlarınız çıkmış oluyor..ben ankarada böyle ilgili doktor görmedim henüz..6 tane gezdim prof asistan kbb docent özel klinikler vs..ama kimsede bu kadar ılgı yoktu..ücreti de gayet makul bu kadar ilgi ve rahat iyileşme süreci için..ilk muayanede belli ediyor kendisi zaten doktorun iyi olup olmadıgı... tüm sorularınıza cevap verecek ve en önemlisi ameliyat sonrası bakımda da sizinle olacak bir doktor kendisi... herkese şiddetle tavsiye ediyoruumm...

Merhaba arkadaşlar öncelikle ameliyat olmaya karar aşamasında doktorunuzun KBB Prof. Doktor olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim bir yıl önce doktor tanıdığımın tavsiyesiyle tanıştım Taşkın hocamla ameliyattan ve sonrasında tampondan çok korkmama rağmen doktorumun verdiği güvenle ameliyat olmaya bir kaç gün içinde karar verdim ameliyat olduğum gün hastaneden taburcu oldum ve Taşkın hocam tampon kullanmamıştı. Bir hafta içinde işime döndüm 3. Hafta da yurtdışına seyehat ettim. Yurt dışında yaşıyorum Türkiye'ye geldiğimde Taşkın hocama kontrole gidiyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Artık rahat nefes aldığım doğal güzellikte bir burnum var. Fotoğraf eklemek isterdim fakat nasıl eklendiğini bilmiyorum görmek isterseniz özelden mesaj gönderebilirsiniz.

arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?

33 yaşındayım senelerdir bir deviasyon problemim vardı. doktor taşkın yücel 'e eşimde ameliyat olmuştu ve bir sürü arkadaşınıda yönlendirmişti. Her gönderdiğimiz kişi teşekkür için telefon açtığından kesin ona ameliyat olmak istedim. allahtan gitmişim , 25 gün oldu ameliyat olalı ve rahat nefes almanın önemini anladım. Bu arada daha şişlerimin ve burnumun tam oturmasına 2 - 3 ay en az varmış ama ben şimdiden çok memnunum.
Benim kıkırdağımda eğriydi ve eskiden burnumun ucu biraz aşağıya bakıyordu. Kendisine bu durumun beni rahatsız ettiğini söyledim. Fotograflar çektik, bilgisayarda sağdan soldan , önden neler yapabiliriz konuştuk. Aşağı yukarı çizimler yaptık, nerelere ne miktarda müdahale edecek tek tek anlattı. Bunu çoğu doktor bırakın fotograflarla konuşmayı , anlatmıyorlar bile. sonra da insanlar üzülüyor. burnumu gören tüm estetikli arkadaşlarım yeni burnuma bayıldı. e tabi insanlar güzel tepki verince de mutlulugum biraz daha arttı. önemli olan ilgi, alaka ve ne istediğimi bilmesi . Sadece bir estetikçi değil Taşkın Yücel, KBB ci olduğundan burun olayına daha vakıf ve inanılmaz bir güven veriyor. Benim için ameliyattan sonrasıda çok önemliydi. 2 güne bir çağırıp incelemesi, devamlı takipte olması, tamponsuz ameliyat etmesi, elinin hafif olması benim için daha önemli. sonuna kadar tavsiye ederim. :nazar:

Son düzenleme:
arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?

33 yaşındayım senelerdir bir deviasyon problemim vardı. doktor taşkın yücel 'e eşimde ameliyat olmuştu 2 yıl önce ve bir sürü arkadaşınıda yönlendirmişti. Her gönderdiğimiz kişi teşekkür için telefon açtığından kesin ona ameliyat olmak istedim. allahtan gitmişim , 25 gün oldu ameliyat olalı ve rahat nefes almanın önemini anladım. Bu arada daha şişlerimin ve burnumun tam oturmasına 2 - 3 ay en az varmış ama ben şimdiden çok memnunum.
Benim kıkırdağımda eğriydi ve eskiden burnumun ucu biraz aşağıya bakıyordu. Kendisine bu durumun beni rahatsız ettiğini söyledim. Fotograflar çektik, bilgisayarda sağdan soldan , önden neler yapabiliriz konuştuk. Aşağı yukarı çizimler yaptık, nerelere ne miktarda müdahale edecek tek tek anlattı. Bunu çoğu doktor bırakın fotograflarla konuşmayı , anlatmıyorlar bile. sonra da insanlar üzülüyor. burnumu gören tüm estetikli arkadaşlarım yeni burnuma bayıldı. e tabi insanlar güzel tepki verince de mutlulugum biraz daha arttı. önemli olan ilgi, alaka ve ne istediğimi bilmesi . Sadece bir estetikçi değil Taşkın Yücel, KBB ci olduğundan bu olaya daha vakıf ve inanılmaz bir güven veriyor. Benim için ameliyattan sonrasıda çok önemliydi. 2 güne bir çağırıp incelemesi, devamlı takipte olması, tamponsuz ameliyat etmesi, elinin hafif olması benim için daha önemli. sonuna kadar tavsiye ederim.:nazar:

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık üç hafta önce Prof. Taşkın Yücel'e ameliyat oldum. Forumda konuşulan bir çok doktorla da görüştükten sonra en çok içime sinen Taşkın Bey oldu. İyi ki de ona olmuşum diyorum, beni anladı ve istediğim gibi bir burun yaptı:)) Şimdi çok mutluyum hepinize öneririm:)
Yaptırdıgın fiyati yazabilir misin cnm :3:

canım ben ankarada olursam reha yavuzer veya tunç şafak ı düşünüyorum sende bi araştır istersen ...
reha yavuzerden şikayet var . benim bi arkadaşım yaptırdı 2 sene oldu hem burun şekli çok kötü oldu hem nefes problemi yaşıyo. burun deliklerini bozmuş

Yok
canım onla konuştum sagolsun yardımcı olduda ben farklı hastalardanda duymak ıstıyorum. kasımın 11ınde ıns. olucam. sen amelıyat olduysan dusuncelerını almak ısterım
Be ca

Yok be canim benim 3.olacak revizuon zor oluyi dr.emre ilhan var yada eren tastan ama maddi yonum zayif hem korkuyrm

İstanbul da çok iyi bir doktor var tavsiye ederim.

konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan estetik cerrah İsmail Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz. Estetik ile ilgili her konuda açık ve net cevaplar alabilirsiniz. Ben hem göğüs dikleştirme hemde karın gerdirme ameliyatı oldum 2008 senesinde. memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim Dr.Muhitdin ESKİ ye ameliyat oldu. 4500TL verdi. sonuç mükemmel.iyieşme çok hızlı.

Back