aynen bende bilgi edinmek istiyorum
Ünal şahin. Kendisi Ankara Onep'te.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende bilgi edinmek istiyorum
O aşama daha önemli ben de bir kaç doktora gideceğim daha araştırmalarımın başındayım. bi ara Serdar Öztürk'e bi bakacağım. şimdilik böyle sen de durum ne?
arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
Yaptırdıgın fiyati yazabilir misin cnmMerhaba arkadaşlar, yaklaşık üç hafta önce Prof. Taşkın Yücel'e ameliyat oldum. Forumda konuşulan bir çok doktorla da görüştükten sonra en çok içime sinen Taşkın Bey oldu. İyi ki de ona olmuşum diyorum, beni anladı ve istediğim gibi bir burun yaptı:)) Şimdi çok mutluyum hepinize öneririm:)
Yaptırdıgın fiyati yazabilir misin cnm
reha yavuzerden şikayet var . benim bi arkadaşım yaptırdı 2 sene oldu hem burun şekli çok kötü oldu hem nefes problemi yaşıyo. burun deliklerini bozmuşcanım ben ankarada olursam reha yavuzer veya tunç şafak ı düşünüyorum sende bi araştır istersen ...
Dml cagla var bi geriye gel sayfanin gorursun bi kac kisi biliyrm ben yardimci olabilirimArkadaslar.haldun.kamburoglunu duyan bilen ameliyat olanlar varsa lutfen biraz aydinlatsinlar beni
canım onla konuştum sagolsun yardımcı olduda ben farklı hastalardanda duymak ıstıyorum. kasımın 11ınde ıns. olucam. sen amelıyat olduysan dusuncelerını almak ısterımDml cagla var bi geriye gel sayfanin gorursun bi kac kisi biliyrm ben yardimci olabilirim
Be cacanım onla konuştum sagolsun yardımcı olduda ben farklı hastalardanda duymak ıstıyorum. kasımın 11ınde ıns. olucam. sen amelıyat olduysan dusuncelerını almak ısterım
Revizyom mu allah yardimcin olsun ya en.korktugum.sey. sen onceden nerde olmustun ameliyatini sen neden haldun beyi dusunmuyosunYok
Be ca
Yok be canim benim 3.olacak revizuon zor oluyi dr.emre ilhan var yada eren tastan ama maddi yonum zayif hem korkuyrm
İstanbul da çok iyi bir doktor var tavsiye ederim.arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
esteline fikret ileriye ameliyat mı oldun acaba? fikret ileri yi düşünüyordum. yorumlarını biraz daha açabilir misin?fikret ileri kbb ci. ve ben nefes problemini bile düzelttiğini sanmıyoruum.kesinlikle düşünmeyin derim.