• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

ben 100.Yıl Hastanesinde Plastik cerrah Onurkan İDACI'ya burun ameliyatı oldum.Burnumda nefes alma problemim de vardı.Hem doktorumdan,hem de ameliyatın sonucundan çok memnun kaldım.
burnum o kadar güzel olduki.. ve çok doğal.

cnm ben estenik zühtü demir e olmuştum memnunum. bu da fotografım.

$IMG_0198.JPG

Burnum hala çok şiş, epey inecek daha, yine de resim koydum :)

picture.php

canım ben burun ameliyatı olalı 3 seneyi gecti zühtü demire oldum ve profilimde fotolarım var bakabilirsin belki yardımcı olur sana ben cok memnun kaldım darısı sana olsun ekliyorum seni

2 kasıma amelyat randevusu planladık yaptığı tasarım üçüme çok sinmedi aslında .. Ben fatmagül fakının burnuna bayılıyomm uff napsamm

kesinlikle Doç.Dr.Muhitdin ESKİ 1 HAFTADA ameliyata dair iz morarma kalmadı. sanki hep benimle varolan yüzüme yakışan burnum var.sırada başka ameliyat?

2 kasıma amelyat randevusu planladık yaptığı tasarım üçüme çok sinmedi aslında .. Ben fatmagül fakının burnuna bayılıyomm uff napsamm.. Burnunuzun resmini göreblr miyimm

Ankara'da burun estetiği olacaksanız ilk tavsiyem Diren Çelik'dir. Fiyatlari cok uygun sayilmaz ama bu ameliyat bir kere olunur. Iyi dusunun pisman olmayin..

Canım Prof.Dr.Zühtü DEMİR'i öneririm ben burun dahil birkaç ameliyat oldum.Sıcakkanlı,ilgili biri.Fiyat konusunda da yardımcı oluyor.Kuzenim de ameliyat oldu,benden sonra tavsiye ettiklerim de ameliyat oldu.Muayene ücretsiz,tasarım da yapıyor.

selam bayanlar,
estetik ameliyat olacağım fakat yakın zamanlarda ameliyat olmuş arkadaşlar varsa birkaç tavsiye veya yorum alabilir miyim onlardan?

Canım ben Zühtü Bey'e oldum,çok memnunum harika bir insan ve doktor elleri öyle sihirli ki hiç acı duymadım.Görüşmeni tavsiye ederim.

zühtü demiri düşünüyorum. yorumu olan var mı bu doktor hakkında?

Hehehe yanlışlıkla başkasına cevap yazmışım.Canım şiddetle tavsiye ederim Zühtü Bey'i,ona ameliyat oldum ben.Çok memnunum çok güzel bir burnuşum var sayesinde.Param boşa gitmedi.

Arkadaşlar Ankarada Ünal Şahine ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi acaba ayrıca Onep için düşünceleriniz nelerdir yardım rica ediyorum:44::44:

Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..:46:

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza

bana doktor ismi verebilirmisin.:44:

Ben ameliyat olalı 22 gün geçti. Dikişlerin ipleri dökülmeye başladı. Dudak üstü uyuşukluğum geçti. Burnumdaki o şişliklerin çoğu geçti. Herşey yolunda. Çok iyi nefes alıyorum şu anda. Ki tam iyileşmememe rağmen eski halimden çok daha iyiyim. Benim solunum sıkıntım vardı. Kanalımda eğrilik ve kemik büyümesi vardı. Bunları yaptırırken estetikte oldum. Burnumun ucu patates gibiydi. Şimdi aynalarda burnumu seyrediyorum. Kimsenin gözü korkmasın. Tek sıkıntı tamponun çıkartıldığı gün. Onun dışında aman aman korkulacak bir durum yok. Korkmayın ve karar verdiyseniz bitirin bu işi. Cidden değiyor. Çünkü simanız değişiyor..

Back