• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza

bende olmayı düşünüyorum doktoru kliniğin adresini verirseniz sevinirim

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza

bende olmayı düşünüyorum doktoru kliniğin adresini verirseniz sevinirim

acaba kıme amelıyat oldunuz bıde ne kadara oldunuz bıraz acarmısınız bu konuyu sımdıden tesekkurler tatlım :D:D

merhabalar bende yorumlardan dr serdar öztürk,dr tevfik sözen vedr zühtü demir arasında kaldım .doğal bir görüntü olsun isti,yorum hangisi dogru tercih olur sizce .

Ben Ankara'da burun etimi yaktırıp kemiklerimi aldırcam nefes alma zorluğu yaşıyorum bunun yanında estetikte olucam, 29 mayıs hastanesinde plastik cerrah olan Fulya Şahin Fındıkçıoğluyla görüştüm 25 kasım'a gün aldım ameliyat olucam inşallah kendisiyle ilgili hiç bi yazıya rastlamadım internette ne iyi ne kötü acaba bu dr'a görünen veya ameliyat olan varmı? Ameliyat fiyatım 2000 tl bu arada..:2:

merhabalar bende yorumlardan dr serdar öztürk,dr tevfik sözen vedr zühtü demir arasında kaldım .doğal bir görüntü olsun isti,yorum hangisi dogru tercih olur sizce .

doğal bi görüntü istiyorsan zühtü demir derim.kendisi zaten doğalıktan yana bir doktordur.ve teknik olarakta kapalı ameliyat eder.kesisiz burun deliklerinden girip tavsiye ederim.bende zamanında cok araştırdım.acık ameliyat yapan cok doktor var kapalı teknik zor olduğu için ve her doktorda bunu yapmıyor.ve doğalıkta cok önemliydi benim için zühtü beye oldum seneler oldu cokta memnunum tavsiye ederim. tabi doktor seciminde kim olursa olsun içinize kim siniyor ve o güveni alıyorsanız ona olun derim.ben öyle yaptım cünki.kolay gelsin zor bir karar

doğal bi görüntü istiyorsan zühtü demir derim.kendisi zaten doğalıktan yana bir doktordur.ve teknik olarakta kapalı ameliyat eder.kesisiz burun deliklerinden girip tavsiye ederim.bende zamanında cok araştırdım.acık ameliyat yapan cok doktor var kapalı teknik zor olduğu için ve her doktorda bunu yapmıyor.ve doğalıkta cok önemliydi benim için zühtü beye oldum seneler oldu cokta memnunum tavsiye ederim. tabi doktor seciminde kim olursa olsun içinize kim siniyor ve o güveni alıyorsanız ona olun derim.ben öyle yaptım cünki.kolay gelsin zor bir karar

Ben ve iki kuzenim de Serdar Öztürk e ameliyat olduk. Hepimiz de çok mutluyuz, serdar bey de çok doğal burun yapıyor. Serdar bey de dışarıda herhangi bir kesı ya da iz bırakmıyor, ameliyati tamamen içeriden kapalı teknikle yapıyor. Ameliyat sonrasında çok rahat ve ağrısiz bir dönem geçirdik. Bir 15 Aralık'ta da bizim burnumuzu beğenen başka bir arkadaşımız Serdar beye ameliyat olacak. Serdar beyle de mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim. Umarım mutlu olacağınız bir burna sahip olursunuz.

Canım aklindaki tüm doktorlarla görüş ona göre karar ver. Ben Tevfik hocaya oldum ameliyatımı çok memnunum. Henüz memnun olmayan hastasına da rastlamadım.

hıfzı velidedeoğlu ya da kenan atabay ile ilgili bilgisi olan .. onlara ameliyat olan var mı?? ben o ıkısı arasında kaldım .....

Canım ben 1 yıl önce haldun kamburoğluna ameliyat oldum… kendisi o sırada konyadaydı ve ameliyatımı orda yaptı… 1,5 aydır hacettepede, özellikle estetik cerrahi üzerine çalışıyor… ben çok memnunum, çok doğal ve burun altından kesisiz yapıyor… anladığım kadarı ile klasik kesisizlerden farklı bir ameliyat çünkü burun ucu düşmemesine de garanti veriyor… forumda başka hasta yorumları da var, memnun olmayan görmedim…. bence bi görüş…

Arkadaşlar 25 Aralıkta olacağım ameliyatı 19 Aralıkta oldum ve çok memnun kaldım doktorumm Fulya Şahin Fındıkçıoğluna ekibine Ve Özel 29 Mayıs hastanesine, ilgilerine alakalarına çok çok çok teşekkür ediyorum hiç ağrım sızım olmadı tampon'da kullanmadı doktoruma çok dua ettim Allah ondan razı olsunn çok tereddütteydim, onunla ilgili hiç yazı okumamıştım ve sonucunda doğru bi karar verdiğimi söyleyebilirim muhteşem bi operasyon geçirdim hem nefes almamı hem burun eğriliğimi hem burun etimi aldı yaktı kesti 17 gün oldu taa İzmir'den Ankaraya onun yanına ameliyat olmaya gittim ve süper ötesi bi ameliyat geçirdim ve burnumu muhteşem bi duruma getirdi :):52: tekrardan çok çok çok teşekkür ediyorummmmmm canım doktorummmm :)

ank egt ve arastrma hst doc dr mukemmel bırısı cok memnun kalacaksın benım amelıyatımda bulundu burnum bekledıgımden guzl gorunuyo

Ben ona ameliyat oldum. 10 Numara doktor. Hiç düşünme tavsiye ederim. Hem işinin ehli, hem güler yüzlü, hem çok başarılı..Ankara Hastanesi' nde çalışıyor ama özelde ameliyat yapıyor. Nette de cep numarası var.

ank egt ve arastrma hst doc dr mukemmel bırısı cok memnun kalacaksın benım amelıyatımda bulundu burnum bekledıgımden guzl gorunuyo

Eren Hoca ben,m doktorum. Ben de ona ameliyat oldum. 10 numara insan. Ankara' da başka bir doktora gitmene dahi gerek yok. Hem çok başarılı ( nette ararsanızburun yapmayı öğreten türk diye yazılar var), hem çok deneyimli, hem de hastasıyla çok alakalı bir doktor.

Ben de araştırmaya başladım. şu ana kadar bu forumdan okuduklarımdan tespitlerim şöyle oldu;
ismi diğerlerine göre daha çok geçen doktorlar:
Reha Yavuzer, Nebil Bozdoğan, Murat Emiroğlu, Ünal şahin, Zühtü Demir, Eren Daştan, Serdar Öztürk.

Ben de araştırmaya başladım. şu ana kadar bu forumdan okuduklarımdan tespitlerim şöyle oldu;
ismi diğerlerine göre daha çok geçen doktorlar:
Reha Yavuzer, Nebil Bozdoğan, Murat Emiroğlu, Ünal şahin, Zühtü Demir, Eren Daştan, Serdar Öztürk.

Reha Yavuzer artık İstanbulda çalışıyor diye biliyorum. Listene Volkan Tayfur'u ve Metin Önerci'yi de ekleyebilirsin.. :)

Daha dün karar verdim ben de araştırıyorum biraz da gaza ihtiyacım var onları da yavaş yavaş topluyorum. iyi bir araştırma uygun zaman ve kaynak lazım. Ama en önemlisi doktor.

O aşama daha önemli ben de bir kaç doktora gideceğim daha araştırmalarımın başındayım. bi ara Serdar Öztürk'e bi bakacağım. şimdilik böyle sen de durum ne?

serdar öztürk ü öneririm ameliyat olan biri olarak. şişliklerim geç insede kimsecikler anlamıyor en yakın arkadşaım hiç belli değil dedi bugün bende memnunum arkadaşlar. çOk ilgili ve işinin ehli biri aklınızda olsun

Back