• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

salyy,doktorunun tavrı ile ilgili yazını okudum ve cok uzuldum.bırak doktor hasta ilişkisini ,kimse kimseye bu sekilde davranamaz ama forumda,bu sekilde tavrı hos olmayan bikac doktor daha duydum (hem de cok adı gecen doktorlar).o konuda cok şanslıyım ki doktorum hala inanılmaz anlayıslı ve sabırlı.benim gibi pimpirikli ,kolay begenmeyen,bıd bıd soylenen birine bile o kadar sakin cevap verip teskin ediyo ki .. artı sureklı gulec ve gayet sakın yaklasıyo. zaten onemli olan doktorun amelıyattan sonraki tavrı.sonucta butun doktorlar operasyon oncesı gayet sempatık aynı yaklasımı sonrasında da gosterebılmesı onun gercek nıyetını ortaya koyuyo.miyasemm'in tunc safak'ı tavsıye etmemesının sebebı cok dogal burunlar yapıyor olması olabılır sanırım.kişinin estetikten beklentısıyle ılgılı bı durum bence.kimisi hatları cok belli burunlardan hoslanır o nedenle dogal burunlar onu mutlu etmez kimisi yumusak hatlı burunlardan hoslanır,keskın konturler ıstemez.bı arkadasım tunc beye amelıyat olmustu ve cok dogal oldu dıye tatmın olmamıstı(ki bence cok guzel bı burnu var.hem gayet dogal oldu hem de yuzune farklı bı guzellık geldi)estetik olmusken kendını gosteren afili bi burnu olsun istiyodu ve dogal bı sonuc cıkınca hayalkırıklıgı yasamıstı. zaten tunc bey,siz isteseniz de oyle artistik burunlar yapmıyo,dogallıktan yana..bence de 'ben estetigim 'diye bagırmayan dogal ve şık burunlar cok daha guzel oluyo.

salyy,doktorunun tavrı ile ilgili yazını okudum ve cok uzuldum.bırak doktor hasta ilişkisini ,kimse kimseye bu sekilde davranamaz ama forumda,bu sekilde tavrı hos olmayan bikac doktor daha duydum (hem de cok adı gecen doktorlar).o konuda cok şanslıyım ki doktorum hala inanılmaz anlayıslı ve sabırlı.benim gibi pimpirikli ,kolay begenmeyen,bıd bıd soylenen birine bile o kadar sakin cevap verip teskin ediyo ki .. artı sureklı gulec ve gayet sakın yaklasıyo. zaten onemli olan doktorun amelıyattan sonraki tavrı.sonucta butun doktorlar operasyon oncesı gayet sempatık aynı yaklasımı sonrasında da gosterebılmesı onun gercek nıyetını ortaya koyuyo.miyasemm'in tunc safak'ı tavsıye etmemesının sebebı cok dogal burunlar yapıyor olması olabılır sanırım.kişinin estetikten beklentısıyle ılgılı bı durum bence.kimisi hatları cok belli burunlardan hoslanır o nedenle dogal burunlar onu mutlu etmez kimisi yumusak hatlı burunlardan hoslanır,keskın konturler ıstemez.bı arkadasım tunc beye amelıyat olmustu ve cok dogal oldu dıye tatmın olmamıstı(ki bence cok guzel bı burnu var.hem gayet dogal oldu hem de yuzune farklı bı guzellık geldi)estetik olmusken kendını gosteren afili bi burnu olsun istiyodu ve dogal bı sonuc cıkınca hayalkırıklıgı yasamıstı. zaten tunc bey,siz isteseniz de oyle artistik burunlar yapmıyo,dogallıktan yana..bence de 'ben estetigim 'diye bagırmayan dogal ve şık burunlar cok daha guzel oluyo.

arkadaşlar bu doktorla görüşen yada meliyat oloan varmı..yada çevrenizde yaptığı işleri gördüğünüz arakadaşarınız varmı..lütfen bilgisi olanlar paylaşsın..birkaçgün içinde ameliyat olmam gerek..hızlı ve doğru bir karar vermem gerek..

fikret ileri kbb ci. ve ben nefes problemini bile düzelttiğini sanmıyoruum.kesinlikle düşünmeyin derim.

Arkadaslar ben Prof can koc a burun ameliyatı oldum fakat çok kötü oldu. kemik aynen duruyorr.4000 tl verdim bosu bosuna.ayrıca ameliyattan sonra çok asabi davrandı beni azarladı , beğenmedim diye gerildi. Ama gercekten çok kötü oldu ve pişmanım . 6 ay sonra başka Dr a ameliyat olacağım

çok geçmiş olsun yaa ... azarladı filan diyosun bide gerçekten üzücü

ne güzel güle güle sağlıklı bi şekilde kullanın burunlarınızı :D bide parasını öğrensek ne güzel olurdu sigorta karsılıyormu ücreti..

Ben Serdar Ozturk'e ameliyat oldum, cok memnunum. Hem cok iyi bir insan hem de cok iyi bir doktor alaninda. Turkiye'de en cok burun ameliyati yapan iki doktordan birisiymis. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bugune kadar hicbir hastasi revizyon olmamis.

janez serdar öztürkün methini ben de duydum ama fiyat konusu da önemli benim için ameliyat olanların tekrar revizyona girmemiş olması çok etkileyici tekrar ve tekrar soruyorum fiyat verebilirmisin ne kadar oldun yani ???

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza
merhabaaa ashle arkds olrk ekledim bi sakıncası yoksa resimleirnizi göreblirmiyim fikir edinmek istiyorum burun estetik ameliyatı gecirmişssiniz siz de.. ben de düşünüyorum ama bagzı korkularım var bana bu konuda yardımcı olabilir misinz ? ilginiz için şimdiden teşekkürler :)

ankarada başarılı ve kalıcı düzgün burun yapan bir doktor var mı bnm burnum önden bakınca yamuk onun dışında sorun yok görüntü olarak estetik sonrası tekrar yamulan burunlar oluyormuş bu neden oluyor doktora mı bağlı birkez yaptırıcam eskişehirdeyim ama güvenirsem ankarada bir doktora yaptırabilirim ankaranın en iyi ve en çok burun estetiği yapan doktorları hangisi en çok müşterisi olan

Arkadaşlar ben Doç Dr Muhitdin Eski'ye ameliyat oldum. O kadar güzel bir burnum oldu ki kimse estetik olduğunu anlamıyor. Ben kendim söylüyorum oldum diye :D Hiç düşünmeden ameliyat olunabilecek bir doktor.

Back