Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnum hala çok şiş, epey inecek daha, yine de resim koydum :)
asude80 teşekkür ederim canım... burnumu beğendiğine sevindim :) insan olumlu şeyler duyucan iyi ki de yaptırmışım diyor a.s
Sen de sakın korkma, bir bayılacak bir ayılacaksın hem sağlığın yerine gelecek hem de harika bir burnun olacak canım :)
Bu arada dudak parlatıcım niveanın vişnelisi, üzerine de çok hafif kırmızı rujla dokundum o renk oldu :)
arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza
Burnum hala çok şiş, epey inecek daha, yine de resim koydum :)
ankara onep dr.zeki demir.annem 5 gun once amelıyat oldu kesınlıkle tavsıye edebılecegım doktorlardan bırı sekıl mukemmel oldu bukadarını beklemezdım bende nısanda olucam aslında ızmırde yasıyorum ama sırf amelıyat ıcın ankaraya gıdıcem işte
canım ben ankarada olursam reha yavuzer veya tunç şafak ı düşünüyorum sende bi araştır istersen ...
6 ay önce Dr.Serdar Öztürk'e ameliyat oldum(burun). sonuç süper, kesinlikle tavsiye ederim. Çok doğal ameliyat olduğumu anlayamazsınız. Ne bir ağrı ne de morluk oldu, çok az şişlik oldu o da 1 haftada geçti. Kendisi Gata da dr. ameliyatılarını Çağ da yapıyor.