• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

ashle bana özelden yazar mısın dr adını ve fiyatını varsa bide resim rica edebilir miyim....sonuçtan memnun olduğuna sevindim

Burnum hala çok şiş, epey inecek daha, yine de resim koydum :)

picture.php

Burnum hala çok şiş, epey inecek daha, yine de resim koydum :)

picture.php

maşallah burnun şimdide çok doğal duruyor. son hali çok güzel olacaktır. haaa bir de dudak parlatıcının rengi harika,sana da çok yakışmış maşallah.ben de bir gün korkumu yenersem amelyat olucam. hem sinüs kistim,hem şekil bozukluğu hem et var.zorlu bir amelyat olacak. çok korkuyorum.

asude80 teşekkür ederim canım... burnumu beğendiğine sevindim :) insan olumlu şeyler duyucan iyi ki de yaptırmışım diyor a.s
Sen de sakın korkma, bir bayılacak bir ayılacaksın hem sağlığın yerine gelecek hem de harika bir burnun olacak canım :)
Bu arada dudak parlatıcım niveanın vişnelisi, üzerine de çok hafif kırmızı rujla dokundum o renk oldu :)

asude80 teşekkür ederim canım... burnumu beğendiğine sevindim :) insan olumlu şeyler duyucan iyi ki de yaptırmışım diyor a.s
Sen de sakın korkma, bir bayılacak bir ayılacaksın hem sağlığın yerine gelecek hem de harika bir burnun olacak canım :)
Bu arada dudak parlatıcım niveanın vişnelisi, üzerine de çok hafif kırmızı rujla dokundum o renk oldu :)

inşallah operasyonu bu yıl eylül gibi bende yaptırabilirim.yarın ben de alıcam dudak parlatıcısındn,tabbi benim süper dolgun ve seksi dudaklarım yok ama belki durumu biraz kurtarıryerimseniben

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza

cnım bende burun estetiği yaptırcam inş. tabi ki iyi doktor ve uygun fiyat arayışındayım hangi hastanede hangi doktora ve kaça yaptırdığını öğrenebilir miyim?yerimseniben

ankara onep dr.zeki demir.annem 5 gun once amelıyat oldu kesınlıkle tavsıye edebılecegım doktorlardan bırı sekıl mukemmel oldu bukadarını beklemezdım bende nısanda olucam aslında ızmırde yasıyorum ama sırf amelıyat ıcın ankaraya gıdıcem işte

merhaba özdenni_35,öncelikle geçmiş olsun.sonucun iyi olması çok sevindirici.bende onepde ünal şahine olacağım.fakat local+sedasyonmu yoksa genel anastezimi karar veremedim.anneniz local nastezi ilemi oldu.olduysa adımlarını ve ameliyat anı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.tşkler

Memnunmusun sonuclar, nasil, hersey nasil gecti. Bende ilk Ferruh Bingulé gidecektim ama burda olumsuz yazilardan sonra vazgectim diyebilirim, simdi kime gidebilirim diye arastirmaya basladim yeniden. Yag alma, gogus buyutme, karin germe vs islemler icin. Bilgi verirseniz bu konuda sevinirim. Ankara'da en iyisi hangi plastik estetik cerrah ve fiyatlari ne kadar. Simdiden tsk ederim. Nursen.
:nazar:
canım ben ankarada olursam reha yavuzer veya tunç şafak ı düşünüyorum sende bi araştır istersen ...

merhaba kızlar.3 yıl önce yaptırdım estetik ameliyat burnumdan ve inanılmaz derecede memnunum.çok doğal gözükmekle birlikte nefes alma sorunumda direk ortadan kalktı.ayrıca psikolojikmanda çok mutluyum.çünkü şekli beni çok rahatsız ediyordu kendime hiç güvenim yoktu.ankara onepte ünal şahine oldum bende.benden önce 2 arkadaşım ve ablam da orada oldu ayrıca pek çok kişiye tavsiye ettim ve hepsi çok memnun kaldılar.lokal anastezi şeklinde oldu ameliyatım.eğer ameliyat sırasında bazı sesleri duymaya hazırlıklıysan kesinlikle lokal anestezi tavsiye ederim.ne kadar az anestezi girerse vücuda okadar kolay toparlanıyorsun.ameliyat sonrasıda acı ağrı hissetmedim tek sorun şiş bir yüz tamponların verdiği sıkıntı ve yemek yiyememe.ama katlanacağın 1 2 hafta sonra herşey çok daha güzel oluyor.ayrıca turkish delight isimli bir sistem uygulayıp kendi kıkırdağını şekillendirip koyuyorlar buda sonradan düşme riskini yok ediyor ve buruna yabancı bir cisim koymadıkları için vücut uyum sağlıyor hemen.çok yazdım sanırım:)soru olursa bu konuda yanıtlamaktan mutluluk duyarım.

a.s.evet canim sorularıma başlıyorum kaç yaşında yaptırdın ne kadara mal oldu bahserttiğin yer devlet hastanesi mi? genel ya da lokal anestezinin fiyatta farkı var mı?üç yıl olmuş yani tamamen burnun sabitleşti iyileşti bu kaç ayda oluyo yani tamamen iyileşiyo ünal bey tasarım yapıyor mu?teşekkürler cevep bekliyorum:teytey:

bende bir ay önce reha yavuzere oldum, gazi üniversitesi hastanesinde, tavsiye ederimm

6 ay önce Dr.Serdar Öztürk'e ameliyat oldum(burun). sonuç süper, kesinlikle tavsiye ederim. Çok doğal ameliyat olduğumu anlayamazsınız. Ne bir ağrı ne de morluk oldu, çok az şişlik oldu o da 1 haftada geçti. Kendisi Gata da dr. ameliyatılarını Çağ da yapıyor.

Kesinlikle Ünal ŞAHİN'i tavsiye ederim Ankara için. Bugun 6 haftam doldu ameliyat olalı.
Ünal Hocama sonsuz tesekkürler ediyorum. Ellerine kollarına sağlık.
Eski korkunç burnumdan bir mucize yarattı resmen. Ve bütün ameliyat korkularıma ve burnumun zorluğuna rağmen bana inanılmaz bir güven verdi.Zaten kendisi inanılmaz pozitif ve rahat bir insan. Dr. olmasa imiş eğer kesinlikle psikolog olmalıymış:) Canım doktorcuğum benim.
Kendimi çok şanslı hissediyorum. bu forumdaki yorumlar sayesinde karar vermiştim Ünal Şahin'e ameliyat olmaya. Ve en doğru kararı vermişim diye düşünüyorum.
Herkesin fikri,görüşü,değerlendirmesi farklıdır tabi ki ama bence Ankarada ameliyat düşünenler bir gidip görüşün derim.

canım birazcık geç yazıyorum cevap kusurabakma yeni girebildim ancak.3 yıl sonunda tamamiyle yerine oturdu burnum hiç bir sırunla karşılaşmadım.fiyat ozamanlar 1500 dolardı şimdi bilmiyorum.özel oldum güvenemedim devlete.ünal şahine ablam 2 arkadaşım ve 2 akrabamızda ameliyat oldu çok başarılı geçti.fiyat farkı olduğunu sanmıyorum.ünal bey tasarımda yapıyor.ilk 6 ayda tamamen şişlerin inmesi ve dışardan doğal görünüm sonraki 6 ayda burnun yerine oturması ile toplam 1 yılda iyileşiyor

ben de olmak istiyorum kızlar ya ama özel hastane olsun istiyorum özellikle Mesa olursa daha mutlu olurum orası insana hastane havası vermiyor her neyse Mesa'daki Doç. Dr. Gökhan Adanalı ile görüşmüş olanınız var mı hiç ?

6 ay önce Dr.Serdar Öztürk'e ameliyat oldum(burun). sonuç süper, kesinlikle tavsiye ederim. Çok doğal ameliyat olduğumu anlayamazsınız. Ne bir ağrı ne de morluk oldu, çok az şişlik oldu o da 1 haftada geçti. Kendisi Gata da dr. ameliyatılarını Çağ da yapıyor.

qirazcım ameliyatın sana kaç tl ye mal oldu bi de dr.serdar öztürk tasarım yapıyor mu

Back