• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

ankara atatürk hastanesinde burun estetiği amelyatı olan arkadaşlar varmı yada bilgisi olanlar ı?

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza

canım bana bilgi verebilirmisin dr ismi, fiyatı, hangi hastane?

Arkadaşlar ben ameliyat oldum doktorum Tunç Şafak bey hacettepe ... muhteşem bir doktor ! evet şişlik moruk oluyor ama Tunç bey o kadar kendinden emin ve huzurlu ki panik atak hastası olan ben gayet kuzu kuzu yattım sedyeye :lepi:

nasıl sonrasında ilgisi. ameliyat başarısı. burnun zor bir burun muydu. benimkinde üstteki kemer tıraşlanacakmış . ben de tunç şafaka olaca m 6 gün ssoora haber verirsen çok sveinirmmm.

burun ameliyatı olan arkadaşlar resimlerinizi buradaa paylaşırsanız çokkk sevineceğiz

canım ben burun ameliyatı olalı 3 seneyi gecti zühtü demire oldum ve profilimde fotolarım var bakabilirsin belki yardımcı olur sana ben cok memnun kaldım darısı sana olsun ekliyorum seni

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza

ashle merhaba , bende 1-2 ay içinde burun estetiği olmak istiyorum ama hala doktora karar vermiş değilim açıkçası , siteye senin yorumundan sonra üye oldum yani yeniyim bu yüzden özelden mesaj atamıyorum :( sen kime oldun hala memnun musun paylaşırsan çok sevinirim ...

Prof. Dr. M. Ruşen Kapucu.. doğal burunlar yapıyor.bende hem kemk eğriliği vard hem de estetik ikisi bir arada oldu 1ayı geçti amlyat olalı memnunum. arte hastanesi ve bayındır hastanesnde yapıyor ama fiyatlar bayaa farkediyor o yüzden arte de oldm.tavsiye ederm.

ashle bana özelden yazar mısın dr adını ve fiyatını varsa bide resim rica edebilir miyim....sonuçtan memnun olduğuna sevindim

playerain merhaba ashle ye yazdım fakat cvp vermedi benmde çok zamanım yok sana doktoru hakkında bilgi vermiş miydi , ismini falan ?:18:

Arkadaslar ben Prof can koc a burun ameliyatı oldum fakat çok kötü oldu. kemik aynen duruyorr.4000 tl verdim bosu bosuna.ayrıca ameliyattan sonra çok asabi davrandı beni azarladı , beğenmedim diye gerildi. Ama gercekten çok kötü oldu ve pişmanım . 6 ay sonra başka Dr a ameliyat olacağım

Arkadaslar ben Prof can koc a burun ameliyatı oldum fakat çok kötü oldu. kemik aynen duruyorr.4000 tl verdim bosu bosuna.ayrıca ameliyattan sonra çok asabi davrandı beni azarladı , beğenmedim diye gerildi. Ama gercekten çok kötü oldu ve pişmanım . 6 ay sonra başka Dr a ameliyat olacağım

çok geçmiş olsun ya,
ameliyattan snra doktorların ilgisi ve yardımı çok önemli gerçekten çünkü ameliyat başarılı bile olsa insan ilk günlerde alışamayabiliyor burnuna şişlikleri hesaba katmadan değerlendirme yapıp moral bozabiliyor :(inşallah 2.ameliyatndan gzl sonç alırsın da emeğine, çektiklerine değer:( 2. ameliyatı kime olmayı düşünüyorsun

öncelikle cok geçmiş olsun cok üzüldüm ama sunu demek istedim..bu kadar para veriyosun bu kadar emek cekiyosun bende ameliyat oldum ondan biliyorum cok zahmetli cünki ve sonuçta böyle hatalı burun cıkıyor sende bunu begenmediğim diyince seni azarlama hakkı yok bu konuda hakkını ara bence ne demek seni azarlaması bi doktorun bu kadar saygısızlık yapamaz sen begenmemişsin bu kadar emek vermişsin bide hayal kırıklığı yaşamışsın bence böyle geri cekilme derim burnunu düzeltsin tekarar yapsın öyle vazgeçme canım insan hatta yapabilir doktorlar ama bunuda telafi etmek zorunda yanii insanlar bu kadar enaiyi değil ne olursa olsun tekarar geçmiş olsun

Back