Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza
Arkadaşlar ben ameliyat oldum doktorum Tunç Şafak bey hacettepe ... muhteşem bir doktor ! evet şişlik moruk oluyor ama Tunç bey o kadar kendinden emin ve huzurlu ki panik atak hastası olan ben gayet kuzu kuzu yattım sedyeye :lepi:
canım bana bilgi verebilirmisin dr ismi, fiyatı, hangi hastane?
burun ameliyatı olan arkadaşlar resimlerinizi buradaa paylaşırsanız çokkk sevineceğiz
arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza
ashle bana özelden yazar mısın dr adını ve fiyatını varsa bide resim rica edebilir miyim....sonuçtan memnun olduğuna sevindim
Arkadaslar ben Prof can koc a burun ameliyatı oldum fakat çok kötü oldu. kemik aynen duruyorr.4000 tl verdim bosu bosuna.ayrıca ameliyattan sonra çok asabi davrandı beni azarladı , beğenmedim diye gerildi. Ama gercekten çok kötü oldu ve pişmanım . 6 ay sonra başka Dr a ameliyat olacağım
Arkadaslar ben Prof can koc a burun ameliyatı oldum fakat çok kötü oldu. kemik aynen duruyorr.4000 tl verdim bosu bosuna.ayrıca ameliyattan sonra çok asabi davrandı beni azarladı , beğenmedim diye gerildi. Ama gercekten çok kötü oldu ve pişmanım . 6 ay sonra başka Dr a ameliyat olacağım