• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

ben burun ameliyatı olalı 1 ay oldu..onepte dr.zühtü demir e ameliyat oldum...mükemmel bir cerrah,çok ilgili....ben de çok araştırdım ve dr.umda karar kıldım...burnumu yaptırdığımı bilenler dışında kimse anlamıyor...hiçbir sorun yaşamadım...nefes problemim de vardı,hepsi düzeldi...süper hissediyorum..kesinlikle tavsiye ediyorum..alkisalkisalkis:nazar:

merhaba ashle, bende burun ameliyatı olmak istiyorum burnuna bayıldım.. Güle güle sağlıkla kullan.. benim burnumda devisayonda var. doktorunun adını ve telefonunu verebilirsen sevinirim..

hıfzı velidedeogluna ameliyat oldum.. mükemmel bir burnum var.. cok mutluyum.. kendisine sonsuz tesekkurler ederim ..:)

arkadaşlar ben sonunda ameliyat olmaya karar verdim ve araştırmaya başladım.ankarada ameliyat olucam.doktor tavsiyesine ihtiyacım var ama ben burun estetiğiyle birlikte çene estetiği de yaptırıcam.aynı anda ikisini de yaptıran var mı?bir de maddi açıdan sorunum var..uçuk fiyatlara ameliyat olamam..masrafı karşılayabilmek için kredi çekicem ve ödeyemeyeceğim borcun altına girmek istemiyorum.ama ucuz olsun diye her doktora güvenemem..bana yardımcı olursanız çok sevinirim.nerden başlayacağımı bilemiyorum.

hıfzı bey hakkında acil bilgiye ihtiyacım var 2 hafta sonra fln gitmeyi düşünüyorum kendisine pls....

arkadaşlar ben sonunda ameliyat olmaya karar verdim ve araştırmaya başladım.ankarada ameliyat olucam.doktor tavsiyesine ihtiyacım var ama ben burun estetiğiyle birlikte çene estetiği de yaptırıcam.aynı anda ikisini de yaptıran var mı?bir de maddi açıdan sorunum var..uçuk fiyatlara ameliyat olamam..masrafı karşılayabilmek için kredi çekicem ve ödeyemeyeceğim borcun altına girmek istemiyorum.ama ucuz olsun diye her doktora güvenemem..bana yardımcı olursanız çok sevinirim.nerden başlayacağımı bilemiyorum.

ay canım bende burun ve çeneden olacağım iyi bi plastik cerrah arıyorum fiyat da önemli tabi...sen oldun mu canım?

hacettepe üniversitesi doc.dr.aycan kayıkcıoğlu.benim ameliyatımı yaptı.hiçbir sorun yaşamadım.gerçektan işini çok iyi yapan bir dr.görüşmenizi tavsiye ederim.sekreteri orhan bey den ücretsiz görüşme randevunuzu alabilirsiniz.

alya Allah aşkına hastane adını ve doktoru yazar mısın lütfennnn:22::22::22::22::22:

selam... bende doktor araştırıyorum burun estetiği için, forumda da pek çok doktor önerilmiş, karar vermek zor doktorlarla bire bir görüşmedikçe. ama bu doktorla muayene ücreti olamadan görüşmenin bi yolu var mıdr? bir kaç doktorla görüşen arkadaşlar hepsine muayene ücreti vermemişlerdir die umuyorum.tıp fakültelerinde çalışan doktorlarla görüşmek için de para vermek gerekio, özel muayeneye gidince zaten vermek zorundasınız. bi yolu var mıdır öğrenmek istiyorum.

canım birazcık geç yazıyorum cevap kusurabakma yeni girebildim ancak.3 yıl sonunda tamamiyle yerine oturdu burnum hiç bir sırunla karşılaşmadım.fiyat ozamanlar 1500 dolardı şimdi bilmiyorum.özel oldum güvenemedim devlete.ünal şahine ablam 2 arkadaşım ve 2 akrabamızda ameliyat oldu çok başarılı geçti.fiyat farkı olduğunu sanmıyorum.ünal bey tasarımda yapıyor.ilk 6 ayda tamamen şişlerin inmesi ve dışardan doğal görünüm sonraki 6 ayda burnun yerine oturması ile toplam 1 yılda iyileşiyor

canım arkads olarak eklemek ıstıorum senı davet gönderdım cok merak edıorum öncekı ve sonrakı resımlerını görebılırsem cook mutlu olurumm cok tesekkurler elif bendee

arkadashlar ne olur yardim edin bende rinoplasti dushunuyorum ama ilk tercihim yakup avsar oda istambulda ama.bende ankarada yashadigin icin bura daha avantajli benim icin :1: ankarada aycan bey daha iyiymish yaptiran resmi olan varmi lutfennnn cevab yazin:2:

arkadashlar ne olur yardim edin bende rinoplasti dushunuyorum ama ilk tercihim yakup avsar oda istambulda ama.bende ankarada yashadigin icin bura daha avantajli benim icin :1: ankarada aycan bey daha iyiymish yaptiran resmi olan varmi lutfennnn cevab yazin:2:

Çok uzun zamandır girmediğim için takip edemedim maalesef. Bende Ankarada oldum. Çok araştırdım. En son Onepte karar kıldım. Çok ama çok memnunum burnumdan. Çok yakın bir arkadaşım devlette oldu bin pişman oldu. Genelde devlet hastanelerinde estetikten çok burundaki et vb konularda uzmanlaşmış doktorlar var çünkü. Size önerceğim Ankara Onepte Ünal Şahine görünmeniz. İsmimi verdiğiniz takdirde muayene ücretide almaz ve indirimde yapar büyük ihtimal. Tavsiyem bu olcaktır kısaca ama iyice araştırmak lazım tabiki! Eski halimle yeni halimide gösterebilirim.

merhabalar arkadaşlar..benim doktorum nedim bey,ben çook memnun kaldım..Kendisinin kliniği var ankara da..adresini isterseniz mail atabilirim.henüz web siteleri hazır değil!!:65:

Back