• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği ankara

Merhaba arkadaşlar foruma bu konu için katıldım fikri olanlar bilgilendirirse sevinirim. İlk olarak ankarada UYGUN fiyatlı bir doktor arayışındayım önerisi olan var mı? Dr Selçuk Yüce ile sosyal medya üzerinden görüştüm yaptığı burunlar hoş görünüyor ve fiyatı da uygun daha önce Selçuk Yüce ye burnunu yaptıran veya bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim teşekkürler..
Olmadıysan sakın gitme dr Selçuk Yüce burun estetiğinde iyi değil

Merhabalar ben geçen ay selçuk beye burun ameliyatı oldum. Birçok yer arastırdım fakat hem çok yüksek fiyatlar verdiler hemde tam ikna olamadım. selçuk beye görüşmeye gittim çok doğal ve açık sözlü bir doktor bana herşeyin nasıl gelişeceğini anlattı ve önceki resimlerinden gösterdi. başarılı buldum ve ameliyat oldum bu kadar sene boşuna beklemişim şuan çok memnunum 1 haftada tamamen iyileştim nerdeyse kesinlikle ankarada selçuk beyi burun ameliyatı için öneririm. Kontrole gittiğimde birkaç ameliyat hastasıyla da karsılastım lipödem ve meme hastasıydı ikiside çok memnunmuş. başka bir ameliyat düşünürsem ilk görüşeceğim kişi selçuk bey olur galiba
Mrb. Bende selçuk beye ameliyat olmak istiyorum. Sakıncası yoksa foto atabilir misiniz?

Olmadıysan sakın gitme dr Selçuk Yüce burun estetiğinde iyi değil
her yerden kötülemeye çalışıyorsun bence bu mantıklı değil inanmayın kızlar ücretsiz muayene yapıyor adam kendiniz gidin görün bence ben çok memnun kaldım .adam uğraşıyor gerçi asistanları arada size dönüş yapacağız diyip unutuyordu ama bunda da Selçuk bey in suçu yok

Merhabalar ben geçen ay selçuk beye burun ameliyatı oldum. Birçok yer arastırdım fakat hem çok yüksek fiyatlar verdiler hemde tam ikna olamadım. selçuk beye görüşmeye gittim çok doğal ve açık sözlü bir doktor bana herşeyin nasıl gelişeceğini anlattı ve önceki resimlerinden gösterdi. başarılı buldum ve ameliyat oldum bu kadar sene boşuna beklemişim şuan çok memnunum 1 haftada tamamen iyileştim nerdeyse kesinlikle ankarada selçuk beyi burun ameliyatı için öneririm. Kontrole gittiğimde birkaç ameliyat hastasıyla da karsılastım lipödem ve meme hastasıydı ikiside çok memnunmuş. başka bir ameliyat düşünürsem ilk görüşeceğim kişi selçuk bey olur galiba
Bende meme protezi olmak istiyorum artık karar vermem lazım bu yazıları okudukça daha bir içime siniyor Dr. Selçuk Yüce tam anlattığınız gibi gerçekten üstten bakmıyor ve her şeyi olduğu gibi anlatıyor. Sonuçta hayal değil gerçeği istiyorum bende . Meme hastaları aşırı memnun bir de çok vaka yapmış bir sürü hasta fotosu gösteriyor ki sizde karşılaşmışsınız zaten. burun, meme ve lipödemde nirvana diyorlar.

Back