Hayirli olsun canim.normalde ne zamana vermisti tarihi?bana 2016 ya verdi.ben de yakin zamanda olmak istiyorum.o yuzden haldun bey icime sindigi halde baska doktor arayisina girdimMerhaba Kızlar!
Büyük gün gelip çattı diyebilirim
Yaklaşık 2 hafta önce kan tahlili ve akciğer grafisi için tekrar Hacettepe Hastanesine gittim ve ödediğim toplam ücret 50 TL oldu. Muayene için gittiğimde dosya kaydımı yapmadıkları için (neden hiç bilmiyorum) tekrar 45 TL dosya ücreti ödedim. Neyse sonra anestezi uzmanını görmem gerekti fakat zamanım kalmadığı için göremedim.
Tahlillerden bir hafta sonra Dr. Haldun Kamburoğlunu aradım ameliyat tarihinde bir belirginlik varmı diye fakat maalesef hala yedekteydim dolayısı ile benim moralim bozuldu ve heyecanım bitti gitti gibi bir ruh haline girdim. Aslında burnum ile çok büyük bir sıkıntım olmadığı için olmazsa olmaz bana ne ya bile dedim!
Bugün öğlen birde baktım Haldun bey arıyormeğer randevulu hastanın biri grip olduğu için ameliyat olamicakmış yani onun yerine yarın için beni çağırdı. Bende tabi dünden razı tüm ayarlamalarımı bir saat içinde gerçekleştirip yarın orada olacağımı teyit ettim Bu gece 12den itibaren yeme içme yasağı var, yarın sabah hastaneye gidip yatış olarak giriş yapıp ameliyata alınacağım. Ödeme ile ilgilide, yarın yatak ve ameliyat ücretini, cumartesi ise doktor ücretini ödeyeceğim, toplamda 4500 TL. Ayrıca, ameliyat sonrası takılacak alçı bant için 90 TL ödeyeceğim.
Yani kızlar onu bunu bırakında BEN YARIN BURUN AMELIYATIMI OLACAGIM! Çok büyük bir heyecan içindeyim!
Tüm detaylarını yine buraya yazacağım. Iyi dileklerinizi eksik etmeyinnn, öpüyorum
Dr eren tastanla gecen sene gorusmustum benim iddiali bir elde revizyon olmam gerekio herkes yanasmio cunku cok icime sindi olacagim tek insan oydu maddi olarak hazirlanmaya calisiodum kii dun burda birinin ona revizyon oldunu okudum 12 000 tl ye dudagm ucukladi umutlarim yerle bir oldu ben 5000 i denklestrmeye calisirkendr eren taştanın tam tersine paragöz olduğunu düşünüyorum.8 9 binden aşağı bir rakam söylesen derdini bile anlatamazsın.ben görüştüm tavsiye etmiyorum.
Ne yazık ki öylee...yani iyi bir doktor istiyorsan şu en en az 8.000 tl gözden çıkaracaksın....Dr eren tastanla gecen sene gorusmustum benim iddiali bir elde revizyon olmam gerekio herkes yanasmio cunku cok icime sindi olacagim tek insan oydu maddi olarak hazirlanmaya calisiodum kii dun burda birinin ona revizyon oldunu okudum 12 000 tl ye dudagm ucukladi umutlarim yerle bir oldu ben 5000 i denklestrmeye calisirken
Merhaba Kızlar!
Büyük gün gelip çattı diyebilirim
Yaklaşık 2 hafta önce kan tahlili ve akciğer grafisi için tekrar Hacettepe Hastanesine gittim ve ödediğim toplam ücret 50 TL oldu. Muayene için gittiğimde dosya kaydımı yapmadıkları için (neden hiç bilmiyorum) tekrar 45 TL dosya ücreti ödedim. Neyse sonra anestezi uzmanını görmem gerekti fakat zamanım kalmadığı için göremedim.
Tahlillerden bir hafta sonra Dr. Haldun Kamburoğlunu aradım ameliyat tarihinde bir belirginlik varmı diye fakat maalesef hala yedekteydim dolayısı ile benim moralim bozuldu ve heyecanım bitti gitti gibi bir ruh haline girdim. Aslında burnum ile çok büyük bir sıkıntım olmadığı için olmazsa olmaz bana ne ya bile dedim!
ne yaptın canım oldun mu ameliyat..bayağı zaman geçti..
kendini öven bir tarafı var haklısın :) kendisi yen bir metod geliştirerek kaburgadan burun yapmayı ögretti dünyaya eger kalitesinden konuşacaksak bunlarıda söylemen gerek.dr eren taştanın paragöz olduğunu düşünüyorum.8 9 binden aşağı bir rakam söylesen derdini bile anlatamazsın.ben görüştüm tavsiye etmiyorum.
sakın sakın cok ıyı arastırın doktoru cunku sonra pişmanlık yasarsınız beenım bır arkadasım karnını yaptrdı tacettin gücere pılastık cerrah ve kızcagız ne otrbılıyr ne yatabılıyor dıren koymammıs 9 yıldır cekıyor karnı su toplamıs ve bazı hastalıklarıda amılıyat etmıyor bazı pılastık cerrahlar ve kızcagız karnına yastık koyuyor yatıyr sabahlara kadar uyumuyor karnı su dolu amelıttan kan sular ve kızın karnına sonradan kocaman ıynelerı sokmuz cekmıs su an karnında 8 ve 9 bardak su var en az ultrasonda cıktı sakın o doktra olmayın kımse gıtmesın o doktor hakkında cok sıkayet var ve bır rus kızınada gogusunu yapmıs ve patlamıs dıyer gogüsude sancı ıcnde ımıs mahkemede gormus arkadas karnını yaptran hıc tavsıye etmıyrum tacettın gucerıarkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
ozge hanım cok ıyı arastrın aman tacettın göcere gıtmeyın ve basrısı sıfır bır doktor her amelıyatında hemen hemen mahkemelıkNe yazık ki öylee...yani iyi bir doktor istiyorsan şu en en az 8.000 tl gözden çıkaracaksın....
ozge hanım cok ıyı arastrın aman tacettın göcere gıtmeyın ve basrısı sıfır bır doktor her amelıyatında hemen hemen mahkemelıkNe yazık ki öylee...yani iyi bir doktor istiyorsan şu en en az 8.000 tl gözden çıkaracaksın....
temasa bulabildiniz mi dr, ameliyat oldunuz mu?
niñee olmuyor acaba, bunu baska kisilerde soyledi ama bilmiyorum. ben size yazayim simdi.ladyta merhaba. Özelden mesaj atmak istiyorum ama olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?