Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

Hayirli olsun canim.normalde ne zamana vermisti tarihi?bana 2016 ya verdi.ben de yakin zamanda olmak istiyorum.o yuzden haldun bey icime sindigi halde baska doktor arayisina girdim

dr eren taştanın tam tersine paragöz olduğunu düşünüyorum.8 9 binden aşağı bir rakam söylesen derdini bile anlatamazsın.ben görüştüm tavsiye etmiyorum.
Dr eren tastanla gecen sene gorusmustum benim iddiali bir elde revizyon olmam gerekio herkes yanasmio cunku cok icime sindi olacagim tek insan oydu maddi olarak hazirlanmaya calisiodum kii dun burda birinin ona revizyon oldunu okudum 12 000 tl ye dudagm ucukladi umutlarim yerle bir oldu ben 5000 i denklestrmeye calisirken

Merhaba..

Ben Ankara'da Mehmet Nebil Bozdoğan'ı şiddetle öneririm.. Kendisi gerçekten çok bilgili, ilgili ve gerçekten çok ince birisi.. Ameliyat sonrasında hiçbir ağrım kalmadı.. çok memnunum.. hem de önceden bilgisayar destekli bir çalışma yaptık.. Ve hiçbir olumsuz sürprizle karşılaşmadım..

Sitesinden de daha detaylı bilgi alabilirsiniz.. (www.nbestetik.com)

Paylaşmak istedim.

Ne yazık ki öylee...yani iyi bir doktor istiyorsan şu en en az 8.000 tl gözden çıkaracaksın....

Kızlaaar!!!

Başıma gelenleri duysanız aklınız çıkar! Son iki hafta çok telaşlı ve şaka gibi geçtiği için size güncel bilgi veremedim.

Kısaca anlatiyim:

Size en son bildirdiğim üzere, 27 Mart Cuma günü saat 09:00'da Hacettepe Hastanesindeydim ve giriş işlemlerimi yaptırdım. Dicle adında asistan doktor bir bayan oldukça kaba bir tavırla beni yönlendirdi. Ameliyat saatini sordum bana verdiği cevap: ''11 olur, 1 olur, 3 olur bilmem. Hiç bir şey yeyip içmeyin.'' Neyse, 1280 TL tutarında ki ilk ödememi yaptım ve bana oda verilmesini bekledim. Bu bekleme 2 saat sürdü. En sonunda 11:30da hazır olan odaya geçtim. Çok yüksek (temizlik ve konfor) kalite bekleyişiniz hiç olmasın çünkü yok Aradan 2 dk geçmedi eczaneden genç bir çocuk geldi ve 90 TL splint ücreti aldı (ameliyattan sonra burun üstüne takılacak olan sert plastik aparat, adını aklımda kaldığı gibi yazdım). Benim için heyecanlı bekleyiş başlamıştı. Bekledim. Bekledim..Bekledim......saat oldu 15:30. Pata küte hemşireler vs girdi odaya ve yan yatakta bekleyen bayan önlüğünü giyinip gitti. Benimde sıram geliyo herhalde diye düşünürken pat diye genç bir adam geldi. Konuşması şu oldu: ''Merhaba Funda hanım. Acil bölümü bugün çok yoğun ve anestezi doktoru programını değiştirdi bizde ona bağlıyız. Bu saatten sonra sizi uyutmanın uygun olmayacağını söylediler, bizde aciliyeti olmayan ameliyatlarımızı erteliyoruz. Sizinde burun ameliyatınız acil olmadığı için Haldun bey başka bir gün alıcak sizi. Kusura bakmayın. Haldun bey sizi arayacak şu an ameliyatta.'' Benim cevabım: '' Peki teşekkür ederim''. Nasıl bir şoka girdiysem salına salına çıktım odadan. Ödediğim 1280 TL'yi geri aldım ve hastaneden çıkış saatim 17:00. Sinir o anda hakikaten burnumdaydı çünkü hem aç hem susuz hemde stres içindeydim. Hayal kırıklığı ise cabası. Tam hastaneden çıkarken Haldun bey aradı, aynı şekilde açıkladı, özür diledi ve erken zamanda beni ameliyata alacağını söyledi. Benim cevabım: ''Peki teşekkür ederim.''
Benim için bu kadar önemli bir konunun karşı taraf için önemsiz ve basit görülmesi hissine kapıldım ister istemez ve inanılmaz üzüldüm. Benim için iş yerinden izin alan ve tüm gün benimle aç kalıp bekleyen sevgilimle el ele tutuşup kendimizi McDonalds'a attık. Gerisini siz düşünün, tüm negatifi bırakıp pozitifi yükledik Hafta sonu ise pozitif yüklemeye devam ederek kendimizi alışverişe vurduk.

Pazartesi süslenip püslenip işe gidince arkadaşlar tabi şok oldu: ''Eeee ameliyat noldu????'' Insanlara anlatması vs vs derken saat 15:00da biri aradı açtım. ''Merhaba Funda hanım, Hacettepe hastanesinden arıyorum, yarın ki ameliyatınızla ilgili.'' Ben tabi yine afalladım: ''Ne ameliyatı beyefendi haber yok öyle birşeyden!''. ''Aa Haldun bey sizi aramadımı? Eğer uygunsanız yarın sabah ilk vaka olarak ameliyata alacak sizi, gelebilirmisiniz?'' Bende haklı olarak kızdım ve bunuda oldukça kibar bir şekilde dile getirdim. Hayır sanki fön çekmeye çağırıyolar, size kolay gelebilir ama bana kolay değil kardeşim

O beyefendi beni tekrar tekrar aradı, Haldun bey'de aradı ve ertesi gün yani Salı 31 Mart ameliyata tamam dedim. Ama aklımda deli sorular, korkular ve her zamankinden daha çok stres: YA YINE AKSILIK CIKARSA???

Salı 31 Mart 2015! Olduda bitti maşallah

Ben yine strese girdim tabi doğal olarak ve sabah oldu. Bu sefer daha erken gittik ve günlük cerrahi bölümüne yönlendirildim. Orada bekleyen bir sürü hasta vardı, hakikaten sanki kuaföre berbere hatta pazara gelmiş gibi! Adımı söyledim vezne gibi yere ve hemen içeri aldılar beni. Önlük verdiler, kabinde soyunup onu giydim ve hop ameliyathaneye doğru yola çıktım.

O kocaman odaya girdim, soğuk ve itici! Ortada sadece bir sedye tepesinde kocaman ışıklar ve bekleyen ameliyat personeli. Haldun bey beni yani burnumu her profilden resimlerimi çekti, o korku anında poz vermek şöyle dursun 27 senedir en kötü resimlerim olduğuna şüphem yok. Sedyeye yattım, Haldun bey burnuma yapacağı işlemi tekrar anlattı ve sıra geldi en korkulu ana: damar yolu açılması!!!! Ameliyattan çok o iğneden korkuyordum en başından beri Haldun beyin ve ekibinin o anki desteği ve güleryüzlülüğü çok tatlıydı ve elimin üstüne giren iğneyi kesinlikle hissetmedim. Sonra ben mavi ekran, derin uyku.....

Uyandığımı anladığımda acı sızı hissi kesinlikle yoktu sadece gözlerimin üzerinde bir ağırlık, buz koymuşlar. Ve şunları duydum: ''Fundacım ameliyat bitti gayet iyisin birazdan odana geçeceksin. Postacı varmı. Birazdan gelecekler. Bütün ülkede kesilmiş elektrikler hiçbiryerde yokmuş! Terör saldırısı olabilir diyorlar! Bütün ameliyatlar iptal olmuş! Lokalleri alırlar herhalde. Acaba ne zaman gelecek elektrikler. vs vs...'' Ben tabi bunları duydukça kafamda neler kurdum siz düşünün

Ve odaya geçtim, yüzüme baktım bakmaz olaydım çünkü ilk defa kendimi bu kadar perişan ve yorgun gördüm. Buz kompreslerine devam ettim o gün. Ağrım sızım hiç olmadı ve akşamdan önce serumum bitti sadece aralıklarla ağrı kesici verdiler. Haldun bey odaya geçtikten kısa bir süre sonra uğradı, herşeyin çok rahat geçtiğini söyledi ama eğer geç kalsaydık yine ertelenecekti dedi malum elektrik kesintisi! Eğer ertelenseydi vazgeçerdim! Evrenin bana karşı olduğunu düşünerek

Gece pek rahat geçmedi, uyumak çok zordu hastane ortamında, sürekli hemşireler girip çıkıyodu ve benim yan yatmam yasaktı. Sabah Haldun bey geldi, burnumu temizledi ve çıkışımı onayladı. Bir hafta sonrasına kontrole gelmemi söyledi reçetemi verdi. Bende geriye kalan ödememi yaptım ve çıktım. Çok sersem bir gün geçti. Göz kapaklarımın sadece yarısı morarmıştı ama yüzüm şişti, tam bir hamster'a benziyodum. Haldun bey tampon koymadığını söyledi. Nefes alabiliyordum. Tek sıkıntı yan yatamamak ve burnumun üstünde ki plastiğin ağırlığı.

Bir hafta geçti ve kontrole gittim. Çok büyük bir heyecan vardı. Bu sefer bana annem eşlik etti. Haldun bey burnumda ki plastiği çıkarttı, dikişleri aldı ve burnumu temizledi. Harika bir rahatlama hissettim. Ve en çok şuna mutlu oldum, Haldun bey canımı HİÇ yakmadı. Aynaya bir baktım ve tataaaaaam! Merhaba minik burun

Ameliyat sonrası Haldun bey ''Şiir gibi bir burnunuz oldu'' dediğinde hem çok merak etmiş hemde çok gülmüştüm. Ama doğru söylemiş! Sanki suratımda ki herşey yamuk sadece burnum düzgün! Maşallahhhhh tütütütütütüüü diyoruz kızlar

Morluğum çok az oldu olanlarda hızlı geçti. Yüzümün şişliği neredeyse bir hafta sürdü, burun üstünde ki aparatı aldırınca baya fark etti tabi o baskı yok oldu. Burnumun içinde hala kuruluk var ve uç kısımda muhtemelen sümük/kan karışımı kuru cisimler var, herhangi bir enfeksiyona veya aksiliğe yol açmamak için kurcalamıyorum

3. günden itibaren gayet iyi hissediyordum sadece nezle olmuş hissi oluşuyor oda hala geçmedi. Burnumdan tam %100 nefes alamıyorum dolayısıyla ağzım hep hafif açık kalıyor, dudaklarımda hep kuru. Burnuma aklıma geldikçe deniz suyu sıkıyorum, dudaklarımada nemlendirici sürüyorum. Görüntü olarak inanılmaz memnunum, alışması tabiki zaman alıcak ama sonuç kesinlikle başarılı Haldun beye tebrikler

Yani kızlar, tüm olumsuzluklara rağmen burun estetiği ameliyatımı oldum ve 31 Mart 2015 tarihini unutmayacağım kesindir Yarın tekrar kontrole gideceğim sanırım burun masajına başlayacağım. Burun altında ki kesik içinde silikonlu bir krem verdiler onu kullanıyorum o hafif kırmızı çizik yok olsun diye.

Hepinizi öpüyorum, ameliyat olacak arkadaşlara başarılar ve düşünenlere hiç düşünmeyin olun diyorum!

En yakın zamanda öncesi sonrası resimlerimi paylaşacağım, sormak istediğiniz birşey olursa ben burdaym

Arkadaşlar muhitdin eski... Resim de yollarım bu kadar düzgün başarılı ve deneyimli bir doktor olduğunu biliyordum ama gercekten bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum. Sorunsuz gecen tam dört ay ve buradayım...

dr eren taştanın paragöz olduğunu düşünüyorum.8 9 binden aşağı bir rakam söylesen derdini bile anlatamazsın.ben görüştüm tavsiye etmiyorum.
kendini öven bir tarafı var haklısın :) kendisi yen bir metod geliştirerek kaburgadan burun yapmayı ögretti dünyaya eger kalitesinden konuşacaksak bunlarıda söylemen gerek.

arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
sakın sakın cok ıyı arastırın doktoru cunku sonra pişmanlık yasarsınız beenım bır arkadasım karnını yaptrdı tacettin gücere pılastık cerrah ve kızcagız ne otrbılıyr ne yatabılıyor dıren koymammıs 9 yıldır cekıyor karnı su toplamıs ve bazı hastalıklarıda amılıyat etmıyor bazı pılastık cerrahlar ve kızcagız karnına yastık koyuyor yatıyr sabahlara kadar uyumuyor karnı su dolu amelıttan kan sular ve kızın karnına sonradan kocaman ıynelerı sokmuz cekmıs su an karnında 8 ve 9 bardak su var en az ultrasonda cıktı sakın o doktra olmayın kımse gıtmesın o doktor hakkında cok sıkayet var ve bır rus kızınada gogusunu yapmıs ve patlamıs dıyer gogüsude sancı ıcnde ımıs mahkemede gormus arkadas karnını yaptran hıc tavsıye etmıyrum tacettın gucerı

Ne yazık ki öylee...yani iyi bir doktor istiyorsan şu en en az 8.000 tl gözden çıkaracaksın....
ozge hanım cok ıyı arastrın aman tacettın göcere gıtmeyın ve basrısı sıfır bır doktor her amelıyatında hemen hemen mahkemelık

ozge hanım cok ıyı arastrın aman tacettın göcere gıtmeyın ve basrısı sıfır bır doktor her amelıyatında hemen hemen mahkemelık

Ankarada burun estetik ameliyati olup memnun kalan arkadaslar dr isimlerinizi , fiyat araligini ve mumkunse resimelrinizi paylasir misiniz lutfen?
Simdilik aklima yatan dr lar: Eren Tastan, Muhitdin Eski, Taskin Yucel, Tevfik Sozen..
Baska onerileri olanlar?

Ben de Eren Taştan ve Serdar Öztürk ile görüştüm şu ana kadar. Birkaç doktorla daha görüşmek niyetim. Çok kararsızım ve korkuyorum açıkçası. Yok mu başka yardımcı olabileceklerrrrr ????

Herkese merhabalar ben de Ozan Bitik ve Taskin Yucel gittim, Fikret Ileri ve Osman latifogluna da gitmeyi dusunuyorum cok kararsizim , tavsiye edebileceginiz birisi var mi veya bu saydigim doktorlar hakkında guncel bilgisi olanlar?

S selinsenn merhaba, ben de taskin yucel, tevfik sozen, eren tastan ve selcuk isik a gittim ama cok kararsizim, Ozan bitik benim de aklimda.. bunlarin disinda Muhitdin Eski yi gorusmek istiyorum. Ben de Ankarada baska bilmiyorum, tavsiye varsa ben de isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…