- 13 Temmuz 2014
- 154
- 124
- 53
Yaaa canım bende ona mail attım iki ay sonra randevuyu gideceğim yazında a meliyat bilgi verirsen mutlu olurumMerhaba kizlar! Ben yarin Yrd Dcnt Dr Haldun Kamburoglu'na gorusmeye gidiyorum burun estetigi icin. Gorusme detaylarini yazacagim. Iyi geceler
Yaaa canım bende ona mail attım iki ay sonra randevuyu gideceğim yazında a meliyat bilgi verirsen mutlu olurum
Bilgilendiren için cok sagol canım ana ocak 2016 deyince üzüldüm ben nisan gibi kontrol haziran ameliyat diyordum kendimceTekrar merhaba kizlar! Dun gece soyledigim gibi bugun Haldun Kamburoglu'na burun estetigi ile ilgili gorusmeye gittim (Hacettepe Universitesi - Eriskin hastanesi kat b, Sihhiye yerleskesinde). Kendisi oldukca sakin ve beyefendi bir insan. Muayene ile birlikte rahatsizliklarimi sordu. Daha sonra gayet bilgili ve profesyonelce bana sureci, yasanabilecek olumsuzluklari, ve ameliyat sonrasini anlatti. Sakin tavrindan dolayimi bilmiyorum ama konusma ve bilgileriyle insana farkli bir enerji gonderiyor. Ameliyatin gunu birlik olmasiyla birlikte bir gece hastanede kalmaninda rahat olacagini soyledi. Randevu ajandasi inanilmaz dolu hatta bana verilen ilk tarih Ocak 2016!!! Neyse ki yedek takimina alindim ve en yakin zamanda siramin gelmesini bekliyorum kizlar! Muayene icin 155 TL odedim, kredi karti geciyor (hicbir sigorta gecmiyor sanirim bu ucret icin). Egri burun estetik ucreti 4500 TL hersey dahil (benim burnum hafif kemerli ve onden bakincada hafif egri, cok kalin ve etli degil, en kisa zamanda resim paylasacagim). Ameliyat oncesi yaklasik 50 TL tutarinda tahlil isteniyormus. Ameliyata kadar e vitamini sarimsak visne ve aspirin kullanimini minimuma indirmeli (kan sulanmasi nedeniyle). Silikon tampon kullaniliyormus onlarla ameliyat sonrasi nefes alinabiliyormus (burun tipine gore Kanadadan gelen bez tamponda olabilirmis ama eski model acintanlardan degilmis), ameliyattan iki gun sonra tamponlar cikiyormus kisiye gore morluk olurmus bazilarinda hic olmazmis ama olursada 3 gunde geciyormus, bir iki ay boyunca yuz yukari yatilmali masaj yapilmali gozluk takilmamali ve spor yapilmamali. Burun dokusu yani ince sislikler (sizi tanimayan anlamazmis) 6 ay-1 seneye anca duzelirmis. Vs vs.
Ben gunumu aldim kizlar ve cok heycanliyim! Hatta gorusmeden sonra daha fazla mutlu ve heyecanli oldum. Simdiden doktor konusunda iyi bir secim yaptigima inaniyorum. Bunca senelik korku ve ertelemeden sonra artik zamani geldi!
Gelismeleri yine yazacagim, iyi geceler.
Bilgilendiren için cok sagol canım ana ocak 2016 deyince üzüldüm ben nisan gibi kontrol haziran ameliyat diyordum kendimce
Eren Hoca ben,m doktorum. Ben de ona ameliyat oldum. 10 numara insan. Ankara' da başka bir doktora gitmene dahi gerek yok. Hem çok başarılı ( nette ararsanızburun yapmayı öğreten türk diye yazılar var), hem çok deneyimli, hem de hastasıyla çok alakalı bir doktor.
Doç Dr Eren Taştan hakkında bilgi verebilecek kişiler var mı? Fotoğrafıyla birlikte yaşadıklarını anlatsalar?!
Ne gibi bir konuşma yaptınız acaba dr beyle?dr eren taştanın paragöz olduğunu düşünüyorum.8 9 binden aşağı bir rakam söylesen derdini bile anlatamazsın.ben görüştüm tavsiye etmiyorum.
Tekrar merhaba kizlar! Dun gece soyledigim gibi bugun Haldun Kamburoglu'na burun estetigi ile ilgili gorusmeye gittim (Hacettepe Universitesi - Eriskin hastanesi kat b, Sihhiye yerleskesinde). Kendisi oldukca sakin ve beyefendi bir insan. Muayene ile birlikte rahatsizliklarimi sordu. Daha sonra gayet bilgili ve profesyonelce bana sureci, yasanabilecek olumsuzluklari, ve ameliyat sonrasini anlatti. Sakin tavrindan dolayimi bilmiyorum ama konusma ve bilgileriyle insana farkli bir enerji gonderiyor. Ameliyatin gunu birlik olmasiyla birlikte bir gece hastanede kalmaninda rahat olacagini soyledi. Randevu ajandasi inanilmaz dolu hatta bana verilen ilk tarih Ocak 2016!!! Neyse ki yedek takimina alindim ve en yakin zamanda siramin gelmesini bekliyorum kizlar! Muayene icin 155 TL odedim, kredi karti geciyor (hicbir sigorta gecmiyor sanirim bu ucret icin). Egri burun estetik ucreti 4500 TL hersey dahil (benim burnum hafif kemerli ve onden bakincada hafif egri, cok kalin ve etli degil, en kisa zamanda resim paylasacagim). Ameliyat oncesi yaklasik 50 TL tutarinda tahlil isteniyormus. Ameliyata kadar e vitamini sarimsak visne ve aspirin kullanimini minimuma indirmeli (kan sulanmasi nedeniyle). Silikon tampon kullaniliyormus onlarla ameliyat sonrasi nefes alinabiliyormus (burun tipine gore Kanadadan gelen bez tamponda olabilirmis ama eski model acintanlardan degilmis), ameliyattan iki gun sonra tamponlar cikiyormus kisiye gore morluk olurmus bazilarinda hic olmazmis ama olursada 3 gunde geciyormus, bir iki ay boyunca yuz yukari yatilmali masaj yapilmali gozluk takilmamali ve spor yapilmamali. Burun dokusu yani ince sislikler (sizi tanimayan anlamazmis) 6 ay-1 seneye anca duzelirmis. Vs vs.
Ben gunumu aldim kizlar ve cok heycanliyim! Hatta gorusmeden sonra daha fazla mutlu ve heyecanli oldum. Simdiden doktor konusunda iyi bir secim yaptigima inaniyorum. Bunca senelik korku ve ertelemeden sonra artik zamani geldi!
ben de pazartesi görüştüm kendisiyle. Ocak vaya şubat dedi ameliyat tarihine. Bir yıl çok uzun zaman yaTekrar merhaba kizlar! Dun gece soyledigim gibi bugun Haldun Kamburoglu'na burun estetigi ile ilgili gorusmeye gittim (Hacettepe Universitesi - Eriskin hastanesi kat b, Sihhiye yerleskesinde). Kendisi oldukca sakin ve beyefendi bir insan. Muayene ile birlikte rahatsizliklarimi sordu. Daha sonra gayet bilgili ve profesyonelce bana sureci, yasanabilecek olumsuzluklari, ve ameliyat sonrasini anlatti. Sakin tavrindan dolayimi bilmiyorum ama konusma ve bilgileriyle insana farkli bir enerji gonderiyor. Ameliyatin gunu birlik olmasiyla birlikte bir gece hastanede kalmaninda rahat olacagini soyledi. Randevu ajandasi inanilmaz dolu hatta bana verilen ilk tarih Ocak 2016!!! Neyse ki yedek takimina alindim ve en yakin zamanda siramin gelmesini bekliyorum kizlar! Muayene icin 155 TL odedim, kredi karti geciyor (hicbir sigorta gecmiyor sanirim bu ucret icin). Egri burun estetik ucreti 4500 TL hersey dahil (benim burnum hafif kemerli ve onden bakincada hafif egri, cok kalin ve etli degil, en kisa zamanda resim paylasacagim). Ameliyat oncesi yaklasik 50 TL tutarinda tahlil isteniyormus. Ameliyata kadar e vitamini sarimsak visne ve aspirin kullanimini minimuma indirmeli (kan sulanmasi nedeniyle). Silikon tampon kullaniliyormus onlarla ameliyat sonrasi nefes alinabiliyormus (burun tipine gore Kanadadan gelen bez tamponda olabilirmis ama eski model acintanlardan degilmis), ameliyattan iki gun sonra tamponlar cikiyormus kisiye gore morluk olurmus bazilarinda hic olmazmis ama olursada 3 gunde geciyormus, bir iki ay boyunca yuz yukari yatilmali masaj yapilmali gozluk takilmamali ve spor yapilmamali. Burun dokusu yani ince sislikler (sizi tanimayan anlamazmis) 6 ay-1 seneye anca duzelirmis. Vs vs.
Tekrar merhaba kizlar! Dun gece soyledigim gibi bugun Haldun Kamburoglu'na burun estetigi ile ilgili gorusmeye gittim (Hacettepe Universitesi - Eriskin hastanesi kat b, Sihhiye yerleskesinde). Kendisi oldukca sakin ve beyefendi bir insan. Muayene ile birlikte rahatsizliklarimi sordu. Daha sonra gayet bilgili ve profesyonelce bana sureci, yasanabilecek olumsuzluklari, ve ameliyat sonrasini anlatti. Sakin tavrindan dolayimi bilmiyorum ama konusma ve bilgileriyle insana farkli bir enerji gonderiyor. Ameliyatin gunu birlik olmasiyla birlikte bir gece hastanede kalmaninda rahat olacagini soyledi. Randevu ajandasi inanilmaz dolu hatta bana verilen ilk tarih Ocak 2016!!! Neyse ki yedek takimina alindim ve en yakin zamanda siramin gelmesini bekliyorum kizlar! Muayene icin 155 TL odedim, kredi karti geciyor (hicbir sigorta gecmiyor sanirim bu ucret icin). Egri burun estetik ucreti 4500 TL hersey dahil (benim burnum hafif kemerli ve onden bakincada hafif egri, cok kalin ve etli degil, en kisa zamanda resim paylasacagim). Ameliyat oncesi yaklasik 50 TL tutarinda tahlil isteniyormus. Ameliyata kadar e vitamini sarimsak visne ve aspirin kullanimini minimuma indirmeli (kan sulanmasi nedeniyle). Silikon tampon kullaniliyormus onlarla ameliyat sonrasi nefes alinabiliyormus (burun tipine gore Kanadadan gelen bez tamponda olabilirmis ama eski model acintanlardan degilmis), ameliyattan iki gun sonra tamponlar cikiyormus kisiye gore morluk olurmus bazilarinda hic olmazmis ama olursada 3 gunde geciyormus, bir iki ay boyunca yuz yukari yatilmali masaj yapilmali gozluk takilmamali ve spor yapilmamali. Burun dokusu yani ince sislikler (sizi tanimayan anlamazmis) 6 ay-1 seneye anca duzelirmis. Vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?