Canım evet ben kendisine ameliyat oldum ve hiç ama hiç memnun değilim. Benim profilimden daha önce yazdığım msjları bulabilirsin. Bir çok başlıkta yazdım ben şikayetlermi. Fiyatı makul ve kendisi çok iyi bir insan (gerçekten çok iyi bir insan, baba gibi yaklaşıyor) diye ameliyat oldum kendisine ama ne yazık ki. Ben kendisine liposakşın da oldum. Ondan da çok memnun kalmadım. Ha memnun kalmadığın doktora neden gidip 2. kez ameliyat oldun dersen verecek cevabım yok. Çok acele oldu benimkisi ve güvenebildiğim doktor oydu. Böyle olacağını bilemezdim sonuçta. Burnum yamuk yumuk şu an. bUrun sırtı yok denecek kadar törpülenmiş ama burun ucu kocaman. Çukurlar var belirli yerlerde ve burun sırtımda kocaman bir yara var alçı açışdığından beri ki benim için en ama en önemli kısım o oldu. ordaki deri kağıttan farksız kalmış, incecik olmuş, neredeyse kemiğe yapışmış dedi revizyon için gittiğim doktorlar
ve 2. ameliyat için en zorlu kısımda o derinin alttan desteklenme kısmı olacakmış. ha tabi eskisi gibi değil. ben ameliyat olalı 2.5 yılı biraz geçti. epey toparladı deri kendisini. insan vucudu kendi kendini tamir ediyor allahtan. lakin bana alçı alerji yapmış dedikleri yara meğersem deri yırtılmasıymış. bunu bana eren taştan söylemişti muayeneye gittiğimde. düşünsenize kızlar! kapalı burun ameliyatı yapıyor ve içerden törpülerken burnumu yırtıyor! daha ne diyeyim ki.