Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

Merhaba, bir hafta once Fikret Ileriye ameliyat oldum alcim henuz bugun cikti ama ona ragmen cok begendim burnumu cok sorunsuz, guzel bi surecti cok memnunum:)

arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
Ben başkent hastanesinde çene cerrahıyım be babam kbb uzmanı. Rinoplasti denildiğinde tavsiye edebilceğim tek isim prof.dr taşkın yücel. Ameliyat sonrasında şişlik, morluk oluşmadı ve hemen günlük hayatıma geri dönebildim. Hiç ağrım olmadı. Hiç ameliyat olmamış gibi ama aynı zamanda çok hoş bi burnum oldu, rahat nefes alabilmemde cabası. Gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edebilceğiniz tek kişi prof.dr taşkın yüceldir. Fotograflarımı ayazasly instagram hesabından inceleyebilirsiniz.
arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?

Merhabalar..size 1 aylik burnumla slm vermek istedim..yaklasik bir yildir doktor arayisinda olan ben en sonunda ameliyat oldum..ne kadar cok okuyup arastirirsaniz o kadar cok kafaniz karisir bunu oqrendim..bir de doktora karar vermenin ameliyat olmaya karar vermekten daha zor olduqunu:) herseye raqmen cokk sansli olduqumu dusunuyorum..sevqili doktorum Prof.Dr.Omer Taskin Yucel le tanistiqim icin..kendisi muayene olduqum 3. Doktor du. Aslinda tamamen icinize sinmesiyle ilqili bi durum bence..tasarim yaptiqinda dahi karisamadim cunku benden once ne istedimi bilir qibiydi:))butun bu surecteki ilqisi ve mutevaziliqini zaten solememe qerek yok.. goruntu kadar sonrasinda nefesinde cok onemli oldunu unutmayin..bunun icin hem estetik yapabilen kbb doktoru arayisinda oldum..ve doqru adreste buldum kendimi:)ve buqun hala hafif sis olmasina raqmen beqenmeyen olmadi diyebilirim..

Merhabalar
Ben üç hafta önce Ankarada Ömer Taşkın Yücel doktorumdan burun ameliyatı oldum. Benim burunda kemerlik ve uç düşüklüğü vardı. Aynı zamandan muaneye gittiğimde iç eğrilik olduğunu söylendi. İleri de nefes bozukluğu olmaması için bu soruna da müdahele edileceğini belirtti.
Ben ameliyat için Londra dan gittim Ankaraya ve gerçekten çok memnun kaldım. Sadece ilk iki gün Biraz şişme ve göz altı morluk oluştu. Fakat iki gün sonra bunların hepsi yok oldu. Bir hafta sonra alçıyi alındi. Tampon kullanılmadı. Dikişler alındığında da hiç iz yoktu. Bütün ameliyat ve sonraki zamanlar da da hiç bir şekilde ağrı ve sizi hissetmedim çok rahat geçti.
O yüzden kesinlikle Taşkın doktorumu tavsiye edebilirim. Çok ilgili, hassas ve profesyonel bir doktor.

Fiyat yaklaşık nedir bilgisi olan ya da yaptıran bana bilgi verebilir mi lütfen ister ozelden ister bundan ufak yaklaşık bir fiyat lutfen

Rica etsem foto. Atarmisiniz ..yillardir cesaret edemedigim kemerli ve dusuk bi burnum var..dr a karar veremiyorum..tsk ederim.

Canim bende ameliyat oldum 25 gün oldu şişlik var sol tarafimdasanki yamuk gibi duruyor bir bilgin varmi

Bende burun ameliyati oldum deviasyon vardi hem düzeltme oldu ama sol tarafim halasis yamukgibi duruyor acaba ödem olduğu için mi bir bilginiz varmi arkadaslar

Merhaba bende burun deviasyon ameliyati oldumburnum sol tarafi sis acaba ödem olduğu icinmi 25 oldu lütfen bilginiz varmi çok üzülüyorum bu duruma bir tafari inik bir tarafi sis yamuk gibi duruyor

Arkadaslar Ankarada yenimahalle devlet hastanesinde KBB dr Aydin Koc a ameliyat olan var mi aranizda acaba?

Kendisine burun yaptıranlar memnun mu acaba?

Size katılıyorum, buradaki bazı yorumlar abartı. Maalesef Nebil BOZDOĞAN'ı burun ameliyatı için tavsiye edemeyeceğim. Bence iyice araştırıp doktorların sadece başarılı ameliyatlarının resimlerine bakarak karar vermemek lazım.

Merhaba taskin beyin fiyatlari ne kadar acaba? Artik doktor arastrmaktan bunaldim :-( septum deviasyonum var benim de.

Zühtü Demir çok tecrübeli ve ilgili bu forumlardada çok iyi yorumlar var. Ben de çok memnunum

arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?[/QUO
ankarada burun amaliyatında çok başarıli olan dr.özerk demiralp var HLC estetik ve cerrahi tıp merkezinde .

Merhaba bende burun deviasyon ameliyati oldumburnum sol tarafi sis acaba ödem olduğu icinmi 25 oldu lütfen bilginiz varmi çok üzülüyorum bu duruma bir tafari inik bir tarafi sis yamuk gibi duruyor
merhaba şuan daha erken şiş olan bölgede zamanla inecektir.benim tavsiyem 4 ay kdar bekle belki tamamen geçmez ama değişimi fark edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…