ANKARA da 2015 aralık anneleri

Merhaba;
Ben de Ümit Hoca'nın hastasıyım. Doğum odasını gezmeyi siz isteyin yanınıza birisini verip gezdirirler. Paketteki diyetisyen ve psikolojik yardımı ben doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum. Emzirme olayı nedir onu kaçırmışım :)

doğum sonrası devam edermi diyetisyen hakkımız falan acaba doğumla bitmesin?? tamam bende biraz daha ilerlesin gezeyim doğum haneyi:)

doğum sonrası devam edermi diyetisyen hakkımız falan acaba doğumla bitmesin?? tamam bende biraz daha ilerlesin gezeyim doğum haneyi:)
Bitmiyor diye biliyorum, ama yine de sormak lazım. Bunun dışında merak ettiğim başka şeyler de var. Bebek doğduktan sonra ilk muayenesi, işitme testi, topuk kanı pakete dahil mi aceba, siz biliyor musunuz?

Bitmiyor diye biliyorum, ama yine de sormak lazım. Bunun dışında merak ettiğim başka şeyler de var. Bebek doğduktan sonra ilk muayenesi, işitme testi, topuk kanı pakete dahil mi aceba, siz biliyor musunuz?
evet ilk kontrollleri herşey e bakıyorlarmış söylemişti bana bayan . daha sonrada her hangi bir doktor gerektiğinde yüzde 20 indirim var demişti çocuk doktoru için

evet ilk kontrollleri herşey e bakıyorlarmış söylemişti bana bayan . daha sonrada her hangi bir doktor gerektiğinde yüzde 20 indirim var demişti çocuk doktoru için
Tamam süpermiş o zaman. Zaten doğum sonrası hangi doktora götüreceğimiz de ayrı bir soru işareti. Ayarlamak lazım aslında şimdiden...

Tamam süpermiş o zaman. Zaten doğum sonrası hangi doktora götüreceğimiz de ayrı bir soru işareti. Ayarlamak lazım aslında şimdiden...
ayy evet :) yaa bendeki nasıl doğuracağım korkusu nasıl olcak onu bilmiyorum yani hazırlıklı olacakmıyım temiz gidecekmiyim doğuma o soru işaretleri var.

Muayene dogum ücretleri nasıl peki

Muayene ücreti 112 tl,doğum içinse ilk gittiğimiz gün muhasebe bölümünde senin adına kayıt açılıyor ve o günkü fiyat geçerli oluyor senin için. Sonraki değişikliklerden etkilenmiyorsun. Gerçi artık Medicalde fiyatlar sabitlenmiş sanırım yeni bir hastane olduğu için başlarda değişiklik olmuş sürekli fiyatlarda,artık sabit kolay kolay değişmez dediler. Doğum ücreti sezeryan da normal de aynı 2.750 tl. İçinde işte yatış ve yanındaki refakatçinin ücreti vs. bunlar var.

Bilmiyorum verilen tarih tam olarak doğru mu zaten. Genelde o tarihten ya bir hafta önce ya da bir hafta sonra geliyormuş bebek. İnş hayırlısıyla,sağlıkla gelsinde bebeklerimiz

kızlar alışverişe başladınız mı? nereler uygun onerınız var mı?

İlk defa geçen pazar çıktık alışverişten ziyade piyasa araştırmasına :) Özellikle beşik,araba ve anne kucağı baktık. Meğer Ankara'da ne çok büyük mağaza varmış bebeklerle ilgili. Şaşırdım.Özellikle ist. yolu üzerinde Babymall ve ebebek mağazaları var a dan z ye herşeyi bulablirsiniz orda. Bir de etimesguta doğru giderken civil bebek var. Söğütözünde bebeğim mağazası var.Biz şimdilik buralara baktık yetti de zaten çok yoruldum. Fiyat olarakta üç aşağı beş yukarı her yer aynı diyebilirim.

Mamak tarafında minicity var orayıda tavsiye ederim birde joker mağazalarınada bakın derim indirimde olduğu zaman kaliteli ürünler uygun fiyata olabiliyor

o mazaları bılıyorum gezdım. bır urun bır erde uygunken dıger erde pahalı o yuzden alınacak malzemeler tek bır magzadan degılde gezerek almak daha makul lakın gel gelelım çabuk yoruluyoruz

Mamak tarafında minicity var orayıda tavsiye ederim birde joker mağazalarınada bakın derim indirimde olduğu zaman kaliteli ürünler uygun fiyata olabiliyor
yanında çagdaş magzası var degıl mı ıkeaya dogru giderken o magzaya gırdım gerçekten uygundu bır daha gıdıcem. joker magzasına hiç gitmedim canım sağol bır de oraya bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…