-
- Konu Sahibi eylul7158eylul
Merhaba;kızlar merhaba bende koru hastanesine gidiyorum Dr. ümit bey e çoook memnunum ve çookkk seviyorum kendisini . ancak ben doğum paketi yaptrıdığım halde doğum odasını gezmedim benim mi söylemem gerekir yoksa zaman yaklaşınca illlaki gezdirirlermi . bide pakette diyetisyen emzirme ve piskolojik yardım da var yararlanmayı düşünğyormusunuz??
detaylı ultrason a girdik herşey yolundaydı çok şükür. eylülde şeker yüklemesi yapılcak
Ben ilk kontrolümden beri Medical'deyim.Banu hanıma devam ediyorum,memnunum şimdilikte,inş böyle devam eder hep.
doğum sonrası devam edermi diyetisyen hakkımız falan acaba doğumla bitmesin?? tamam bende biraz daha ilerlesin gezeyim doğum haneyi:)Merhaba;
Ben de Ümit Hoca'nın hastasıyım. Doğum odasını gezmeyi siz isteyin yanınıza birisini verip gezdirirler. Paketteki diyetisyen ve psikolojik yardımı ben doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum. Emzirme olayı nedir onu kaçırmışım :)
Bitmiyor diye biliyorum, ama yine de sormak lazım. Bunun dışında merak ettiğim başka şeyler de var. Bebek doğduktan sonra ilk muayenesi, işitme testi, topuk kanı pakete dahil mi aceba, siz biliyor musunuz?doğum sonrası devam edermi diyetisyen hakkımız falan acaba doğumla bitmesin?? tamam bende biraz daha ilerlesin gezeyim doğum haneyi:)
evet ilk kontrollleri herşey e bakıyorlarmış söylemişti bana bayan . daha sonrada her hangi bir doktor gerektiğinde yüzde 20 indirim var demişti çocuk doktoru içinBitmiyor diye biliyorum, ama yine de sormak lazım. Bunun dışında merak ettiğim başka şeyler de var. Bebek doğduktan sonra ilk muayenesi, işitme testi, topuk kanı pakete dahil mi aceba, siz biliyor musunuz?
Tamam süpermiş o zaman. Zaten doğum sonrası hangi doktora götüreceğimiz de ayrı bir soru işareti. Ayarlamak lazım aslında şimdiden...evet ilk kontrollleri herşey e bakıyorlarmış söylemişti bana bayan . daha sonrada her hangi bir doktor gerektiğinde yüzde 20 indirim var demişti çocuk doktoru için
ayy evet :) yaa bendeki nasıl doğuracağım korkusu nasıl olcak onu bilmiyorum yani hazırlıklı olacakmıyım temiz gidecekmiyim doğuma o soru işaretleri var.Tamam süpermiş o zaman. Zaten doğum sonrası hangi doktora götüreceğimiz de ayrı bir soru işareti. Ayarlamak lazım aslında şimdiden...
Muayene dogum ücretleri nasıl peki
hangi hastaneye gıdıyosunKızlar selam ben de ankaradayım ocak annesiyim ama aralıkta gelecek gibi önden gidiyor hep :)))
Fotoğrafcı var mı önerdiğiniz
kızlar alışverişe başladınız mı? nereler uygun onerınız var mı?
Mamak tarafında minicity var orayıda tavsiye ederim birde joker mağazalarınada bakın derim indirimde olduğu zaman kaliteli ürünler uygun fiyata olabiliyorİlk defa geçen pazar çıktık alışverişten ziyade piyasa araştırmasına :) Özellikle beşik,araba ve anne kucağı baktık. Meğer Ankara'da ne çok büyük mağaza varmış bebeklerle ilgili. Şaşırdım.Özellikle ist. yolu üzerinde Babymall ve ebebek mağazaları var a dan z ye herşeyi bulablirsiniz orda. Bir de etimesguta doğru giderken civil bebek var. Söğütözünde bebeğim mağazası var.Biz şimdilik buralara baktık yetti de zaten çok yoruldum. Fiyat olarakta üç aşağı beş yukarı her yer aynı diyebilirim.
o mazaları bılıyorum gezdım. bır urun bır erde uygunken dıger erde pahalı o yuzden alınacak malzemeler tek bır magzadan degılde gezerek almak daha makul lakınİlk defa geçen pazar çıktık alışverişten ziyade piyasa araştırmasına :) Özellikle beşik,araba ve anne kucağı baktık. Meğer Ankara'da ne çok büyük mağaza varmış bebeklerle ilgili. Şaşırdım.Özellikle ist. yolu üzerinde Babymall ve ebebek mağazaları var a dan z ye herşeyi bulablirsiniz orda. Bir de etimesguta doğru giderken civil bebek var. Söğütözünde bebeğim mağazası var.Biz şimdilik buralara baktık yetti de zaten çok yoruldum. Fiyat olarakta üç aşağı beş yukarı her yer aynı diyebilirim.
yanında çagdaş magzası var degıl mı ıkeaya dogru giderken o magzaya gırdım gerçekten uygundu bır daha gıdıcem. joker magzasına hiç gitmedim canım sağol bır de oraya bakayım.Mamak tarafında minicity var orayıda tavsiye ederim birde joker mağazalarınada bakın derim indirimde olduğu zaman kaliteli ürünler uygun fiyata olabiliyor
Arkadaşlar merhaba nasipse 2015 aralık annesi olacağım ben de aranıza katılmak isterim:)[/QUOTE
günaydın canım hoş geldin aramıza başladın mı alışverişe bebek için