ANKARA da 2015 aralık anneleri

arkadaşlar 32 haftalık bebeginiz kaç kilo

Dün kontrole gittim bebek 33 haftalık,kilosu tam 2.150 grdı. Boyuda 43 cm dedi.Kilo iyi ama boyu ufak geldi bana,doktor sende minyonsun ondan dedi uff canım sıkıldı napsam kalan haftalarda yatıp kalkıp balık mı yesem ne:) aslında ceviz,süt,yoğurt çok yerim ihmal etmem ama balığı ihmal ettim hep.

Benim de hala belli değil ve bu belirsizlik beni çok geriyo :/ Doğum yaklaştıkça sezeryana daha sıcak bakmaya başlıyorum ve etrafımda sezeryan doğum yapanların %95 i iyi ki sezeryan yapmışım diyo. Ama tabi bi taraftan da her şeyin doğal olanının makbul olacağını da düşünüyorum. Kafam çok karışık yani :KK64:

Benim de hala belli değil ve bu belirsizlik beni çok geriyo :/ Doğum yaklaştıkça sezeryana daha sıcak bakmaya başlıyorum ve etrafımda sezeryan doğum yapanların %95 i iyi ki sezeryan yapmışım diyo. Ama tabi bi taraftan da her şeyin doğal olanının makbul olacağını da düşünüyorum. Kafam çok karışık yani :KK64:

Valla sezeryan olanlar bir hafta zorlandik sonra agri sizi yoktu diyince benimde canim sezaryen istiyor ama eşim bu bebegi cok zor elde ediyoruz normal dogumu dene diye tutturdu bana. Tup bebek olup da normal dogum yapana da rastlamadım acikcasi

Benim doktorum herşey yolundaysa keyfin ne isterse o olur dedi. Dogum sekline karar verebiliyor musuz. Tup bebek diye belki oyle demistir gerci henuz cok erken mi bizim icin bilemedi m hic belli olmuyor bu işler. Senin gonlunden gecen ne ?
Canim benim gonlumden normal dogum geciyor ama bebegimin lafasi haftasindan 3 4 hafta onde gittigi icin normal dogum zor olabilor acilmaya gore olmadi sezeryana aloriz diyolar

Normal doguranlar en guzeli mormal dogum diyor sezeryan olanlar iyi ki sezeryan olmusum diyor. Arkadasim hem sezeryan hem normal dogurdu yorumu insanlar normal dogurmak varken niye sezeryani seciyolar anlamiyorum cok igrenc sezeryan diye bir yorum yapti. Igrenci dogum sonrasi zorlanmasindan mi yoksa sezeryan aninda hissettigi duygulardan dolayimi dedi bilemiyorum

X