• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara cankaya icin yardimci bayan

ark0708

Arhanım dünyam
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
17
0
86
Ankara
Cankaya kirkkonaklarda oturuyorum. Bir ay icinde dogum yapacagim, 3 yasindaki ogluma kardes geliyor. Su anki yardimcimiz bir iki haftaya kadar ayrilmak zorunda kaldi. Yemek haric ev islerine yardimci olacak gerektiginde cocuklarimla ilgilenebilecek hafta ici calisak bayan ariyorum. Cok acil...:44:

Merhabalar ben şu anda istanbuldayım benim lalede evim var 15 güne kadar taşınıyorum bu ayrıntıları tel verirsen görüşürüz

cankaya kirkkonaklarda oturuyorum. Bir ay icinde dogum yapacagim, 3 yasindaki ogluma kardes geliyor. Su anki yardimcimiz bir iki haftaya kadar ayrilmak zorunda kaldi. Yemek haric ev islerine yardimci olacak gerektiginde cocuklarimla ilgilenebilecek hafta ici calisak bayan ariyorum. Cok acil...:44:

bende ankarada çankayada oturuyorum halan arıyorsanız özelden mesaj atarsanız görüşelim linkte telimde var

Cankaya kirkkonaklarda oturuyorum. Bir ay icinde dogum yapacagim, 3 yasindaki ogluma kardes geliyor. Su anki yardimcimiz bir iki haftaya kadar ayrilmak zorunda kaldi. Yemek haric ev islerine yardimci olacak gerektiginde cocuklarimla ilgilenebilecek hafta ici calisak bayan ariyorum. Cok acil...:44:

merhaba bende ankara temizlik işi arıyorum konokda bana yakın eğer halen arıyosanız görüşebiliriz; bebeğiniside güle güle büyütün:)

Back