Orhan aydın için ben yarına randevu aldım.
Merhaba, ben de Tevfik Sözen le görüştüm bugün. Tevfik bey ile ilgili görüş yada deneyimi olan var mı?Kendi klinigini acmayacak mi ?
Merhaba, ben de Tevfik Sözen le görüştüm bugün. Tevfik bey ile ilgili görüş yada deneyimi olan var mı?
Eren taştan da çok iyi diye biliyorum
1 kasım itibarıyla kendi yerindeymisKendi klinigini acmayacak mi ?
MerhabaMerhaba, ben de Tevfik Sözen le görüştüm bugün. Tevfik bey ile ilgili görüş yada deneyimi olan var mı?
1 kasım itibarıyla kendi yerindeymis
1 kasım itibarıyla kendi yerindeymis
İzinliydim geçen hafta, gittim görüştüm kendisiyle, direk hastaneye gidin görüşün, herkesle tek tek ilgilenio. Daha önce Tevfik beye 0 dan ameliyat olan biri lazım banaHatta gün bile aldım, 15kasımMerhaba
Nasıl randevu alıp görüştünüz.maillerime dönmedi.
Hacettepede evet, yani güvendim ben, gün bile aldım.tevfik sözen hacettepede miydi?
görüşmeniz nasıl geçti? içinizi rahatlattı mı?
Hacettepede evet, yani güvendim ben, gün bile aldım.
Çok kafam karışık açıkçası kızlar, 6000-8000 arası diyor, net fiyat vermiyor kasım ameliyatı için. ozan bitik nasıl bilgisi olan?ameliyat olacak mısın ?
yaptığı örnekleri gördün mü?
kaç tl tutar?
nefes alma problemlerini de gideriyor mu?
Zaten o kadar yoğun ki sakince kafanızdaki soruları soramıyorsunuz malesef. Bu da beni şüpheye düşürdü... burunları canlı görmedim ama doğal yapıo,nefes problemine de garanti vwririm dedi ama o kadar...net bişey yok. Ameliyat sonrası da böyleyse çok sıkıntı...Çok kafam karışık açıkçası kızlar, 6000-8000 arası diyor, net fiyat vermiyor kasım ameliyatı için. ozan bitik nasıl bilgisi olan?
Çok kafam karışık açıkçası kızlar, 6000-8000 arası diyor, net fiyat vermiyor kasım ameliyatı için. ozan bitik nasıl bilgisi olan?
Dimi bide o var. Ama aşağı yukarı aynı fiyatlar, 6000den başlıyor devlette de, karşılamıyor devlet yada kurumlar. Zaten ucuza yapanlardan da şikayetler oluyo. Benim kafama takılan fiyat da değil, net olmayışı hiçbişeyin, hocanın yoğunluğu bide...devlet hastanesi için çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?