• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA BURUN ESTETİĞİ

Dimi bide o var. Ama aşağı yukarı aynı fiyatlar, 6000den başlıyor devlette de, karşılamıyor devlet yada kurumlar. Zaten ucuza yapanlardan da şikayetler oluyo. Benim kafama takılan fiyat da değil, net olmayışı hiçbişeyin, hocanın yoğunluğu bide...

devlette 2.500 olmaz mı ya?
param olsa düşünmeden orhan aydın a giderdim. gerçekten çok beğendim. mesut kaya da iyi.

Eklentiler

• IMG_7732.jpg
    IMG_7732.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 164
E kendin goruyosun bak ne güzel olmuş. Neden esabil beyi dusunmuyorsun?

İzinliydim geçen hafta, gittim görüştüm kendisiyle, direk hastaneye gidin görüşün, herkesle tek tek ilgilenio. Daha önce Tevfik beye 0 dan ameliyat olan biri lazım banaHatta gün bile aldım, 15kasım
Ekstra olarak Tevfik beyin muanesi için ücret ödedinizmi? Tevfik beyle görüşebilmek için saat kaçta gitiniz?

kızlar ben en çok ameliyattan sonra takılan şu tamponlardan korkuyorum. bu silikon tamponları doktor muane ederken gösterdi 6-7 cm boyunda. nefes alamamaktan çok korkuyorum 3-5 gün .

Hacettepede evet, yani güvendim ben, gün bile aldım.
Merhaba Tevfik sözene ameliyat oldunuz mu acaba?

Ben randevu almaya çalışıyorum ancak hiçbir numaradan cevap alamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Yanına gitme imkanım yok ancak randevuya gidebilirim

Back