Dimi bide o var. Ama aşağı yukarı aynı fiyatlar, 6000den başlıyor devlette de, karşılamıyor devlet yada kurumlar. Zaten ucuza yapanlardan da şikayetler oluyo. Benim kafama takılan fiyat da değil, net olmayışı hiçbişeyin, hocanın yoğunluğu bide...
Orhan aydın da 6000e yapıo ama, 2500 diye bi rakam yok, belki Esabil Ekerdevlette 2.500 olmaz mı ya?
param olsa düşünmeden orhan aydın a giderdim. gerçekten çok beğendim. mesut kaya da iyi.
esabil eker hala yapıyor mu?Orhan aydın da 6000e yapıo ama, 2500 diye bi rakam yok, belki Esabil Eker
Benim bi arkadaşımı yaptı Esabil bey bikaç ay önce ama hala yapıyor mu bilmiyorum.en iyisi tevfik beyi beklemek sanırım...esabil eker hala yapıyor mu?
orhan aydının 6 000 de başlangıç fiyatıymış xd
Arkadaşın memnun mu?Benim bi arkadaşımı yaptı Esabil bey bikaç ay önce ama hala yapıyor mu bilmiyorum.en iyisi tevfik beyi beklemek sanırım...
Yaa devlet için 2.5 k olmaz mı ?hofffffffffff şaka gibi estetik için tonla para vermemiz gerekiyo devlet hastanesi olmasına rağmen
Onu düşünüyorum ben. Yazın bı görüşmeye gidicem. Umarım nefes alma sıkıntımı giderirdoktor yokki kime yaptırcan 2.5 esabil bey var şuan sadece
Çok memnun ama ben ta sincana gidemem, hacettepe evimin dibiArkadaşın memnun mu?
hacettepe 8k ama xdÇok memnun ama ben ta sincana gidemem, hacettepe evimin dibi
Esabil iyi ama taa mayısa atıyomuşhacettepe 8k ama xd
arkadaşının burnunun fotosu var mı?
hacettepe 8k ama xd
arkadaşının burnunun fotosu var mı?
TEVFİK SÖZEN ilede görüştükten sonra karar vereceğim.Ameliyat olacak misin?
Ekstra olarak Tevfik beyin muanesi için ücret ödedinizmi? Tevfik beyle görüşebilmek için saat kaçta gitiniz?İzinliydim geçen hafta, gittim görüştüm kendisiyle, direk hastaneye gidin görüşün, herkesle tek tek ilgilenio. Daha önce Tevfik beye 0 dan ameliyat olan biri lazım banaHatta gün bile aldım, 15kasım
Merhaba Tevfik sözene ameliyat oldunuz mu acaba?Hacettepede evet, yani güvendim ben, gün bile aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?