neyani herkes birbirini seviyo bizi seven yokmu ahanda küstüm konuşmucam işte banane banane hadi çekilelim aranızdan tek çiçekle yaz olurmu bakkkkkkkkkkk ençok kim kıskançmış gördünnüüüüüüüü canlarım benim sizi çok seviyorum rabbim tüm kötülüklerden kk üyelerini korusun aminnnnnnnngünaydın bende mıktarımı seviyom çekilin ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn aramızdaaa
OY OY KIYAMAM KIS BEN SENİDE ÇOK SEVİYORUM :1hug:hadi çekilelim aranızdan bakalım tek çiçekle yaz olurmu h
neyani herkes birbirini seviyo bizi seven yokmu ahanda küstüm konuşmucam işte banane banane hadi çekilelim aranızdan tek çiçekle yaz olurmu bakkkkkkkkkkk ençok kim kıskançmış gördünnüüüüüüüü canlarım benim sizi çok seviyorum rabbim tüm kötülüklerden kk üyelerini korusun aminnnnnnnn
hepinize selam ve sevgiler arkadaşlar çok güzel çıkmışsınız bende haberim olmadığıiçin gelemedim çok üzuldum birdahaki sefere inşallah
hepinize selam ve sevgiler arkadaşlar çok güzel çıkmışsınız bende haberim olmadığıiçin gelemedim çok üzuldum birdahaki sefere inşallah
TOMBİŞİMmıhdarım resim eksik gibi hani son resim nam hanımda ne nazlı dimi çift igneyle katıldım halada igne yiyorum ses soluk kısık nefes alamıyorum ama hiç pişman degilim geldimya 3günde iyileşirim gelmezsem 1ay kalkmazdım yataktan diger konuyuda bugün halledelim canım onagöre eşim haber bekliyo msn görüşelim
a.s.SAĞOL ABLACIM
65 KİLOYA İNSİN BEN ONA CİCİLER ALACAĞIM:kedi:AY CANIIIIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM YAAA:1hug:
BEN ATMAYA DEVAM EDİYORUM a.s SEN BENİ TAKİP ET YABANCILAR KAPMASIN YAĞLARIMI:roflol:
15 DEĞİL BİKEREM :dilcikar: 12 KİLO VERDİM EMEEE DEVAM EDİYORUMhihoyyythihoyyyt
HEDEFİM 65 KİLOYA İNMEK İNŞALLAAAAAHHHH:Saruboceq::Saruboceq: BANA DUA EDİN ŞEKERLERİMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldin güzel gözlü hatun profilin kapalı msj attık ama enkısa zamanda görüşürüz geldinya :enbuyukkk:hepinize selam ve sevgiler arkadaşlar çok güzel çıkmışsınız bende haberim olmadığıiçin gelemedim çok üzuldum birdahaki sefere inşallah
pencereden at gitsin klavyeyi enüşte yengisini alır nassıssa kafayı taktıgın şeye bak güzel arkadaşımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.dilek ablam msn yoksn haber verelim bak şimdi çok üzldüm haberin olmadğna günaydn kk özel güzel hatnlari b arada klavyem kafay yemiş drmda aklna gelen harfi basyor sahibine benzedi iyice ne yapsn :enbuyukkk:a.s.
ABLAM VALLA BEN SENİN HABERİN VAR DİYE BİLİYODUM:sm_confused: YOKSA TELEFON ETMEMMİ BEN SANA:sm_confused:hepinize selam ve sevgiler arkadaşlar çok güzel çıkmışsınız bende haberim olmadığıiçin gelemedim çok üzuldum birdahaki sefere inşallah
BAK TONBİŞİN ÖNERİSİNİ DİKKATE AL BENCEa.s SALLA GİTSİN LOJMANIN BAHÇESİNE:roflol::roflol:dilek ablam msn yoksn haber verelim bak şimdi çok üzldüm haberin olmadğna
günaydn kk özel güzel hatnlari b arada klavyem kafay yemiş drmda aklna gelen harfi basyor sahibine benzedi iyice ne yapsn :enbuyukkk:a.s.
NE ALCAN BANA, NE ALCAN BANAalkisalkisalkisalkisalkisalkisTOMBİŞİM
ASLINDA BEN HİÇ NAZLI DEĞİLİMDİR.
TANISAN BENİ HAK VERİRSİN
a.s.SAĞOL ABLACIM
65 KİLOYA İNSİN BEN ONA CİCİLER ALACAĞIM:kedi:
DOĞRU SÖZE NE DENİR TOMBİŞİİİM :1hug:kaydirigubbakcemile5pencereden at gitsin klavyeyi enüşte yengisini alır nassıssa kafayı taktıgın şeye bak güzel arkadaşımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.
SELAM CANIMvereliniortak:1hug: HOŞ GELDİN ARAMIZAvereliniortakselamlar herkese.
slm ankaranın güzel hatunları bende bir ankaralı olarak buluşma fotolarınıza bakmakla yetiniyorum çoğunlukla cumartesileri buluştuğunuz için gelemiyorum çalışıyorum çünki birde bebeğim var tabi gittiğim yerde rahat vermiyor bişey de anlamıyorum peşine koşturmaktan neyse Allah ömür verdiği sürece buradayız bir gün olur denk gelir hepinize sonsuz sevgilerimle gülen yüzleriniz hiç solmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?