ben batıkentte öğretmenim. 11 aylık kızım için batıkentteki evimize gelebilecek bakıcı arıyoruz. ders programımın çok yoğun olmayacağını sanıyorum bu yüzden tam gün değil muhtemelen yarım gün hatta belki de haftada 4 gün çalışacak, güvenebileceğimiz birini arıyoruz. ilgilenen ya da tavsiyesi olan varsa görüşelim lütfen.
bir bakıcı bulmuştuk ama bu gece vazgeçti kendisi yarın okullar açılıyor ve başladığımız yere geri döndük maalesef. o yüzden derdimi tekrar yazıyorum.
kızım ekimde 1 yaşına girecek. pazartesi ya da cuma günüm büyük ihtimalle boş olacak ve yarım gün çalışacağım. batıkentte yaşayan ve kızıma kendi evimizde yarım gün bakabilecek birini arıyoruz. sabah gelip öğlene gidecek birini. işe güce yardım beklemiyorum artık iş güç eskisi kadar umrumda değil. ben yokken kızımı yedirecek, uyutacak, onunla oynayacak, gözüm arkada kalmadan kapıdan çıkıp gidebileceğim birini arıyorum. kafamda 300 lira gibi bir rakam var onu da belirteyim aklımdayken.
yeni yazmaya başladığım için özelden mesaj atamıyorum o yüzden ilgilenen biri varsa ya da bana ozlemdemirci@hotmail.com adresinden mail ile ulaşsın lütfen.