ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

Hayırlısı olsun canım hakkımızda. İnşallah
Güzel haberler alırız yüzümüz güler İnşallah 🤲
amin canım hayırlısı ile sağlıcakla seviniriz inşallah..
ben de heyecanla kasımı bekliyorum..senin de hamiş haberini alırım..senbeş altı aylık olduğunda benim embriyolardan bir tane genettikten sağlamgelirse transfer olur

amin canım hayırlısı ile sağlıcakla seviniriz inşallah..
ben de heyecanla kasımı bekliyorum..senin de hamiş haberini alırım..senbeş altı aylık olduğunda benim embriyolardan bir tane genettikten sağlamgelirse transfer olur
İnşallah canım ne güzel söylüyorsun sen öyle ağzından bal damlıyor 😍

İnşallah canım ne güzel söylüyorsun sen öyle ağzından bal damlıyor 😍
inşallah peş peşe sevineceğiz sen bebeeğe hazırlıklara başlarsın...
birkaç konu okudum anne adayları bir liste çıkarmışlar alınacakları dedim ne kadar çok şey alınacaklar var :KK70:

Merhaba herkese umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bende adet olmayı bekliyorum gonal f başlayacağım ama cumartesi kontrolüm vardı 5 kişiden yumurta toplama işlemi yapıldğını söylediler çok heyecanlı bence :) genelde canlı transfer yapıyor sanırım hoca buradan bunu anlıyorum yaşayıp göreceğiz sadece bende soru işareti bırakan durum adetim yeni bitmişti ve yasmin verdi 10 gün kullandım bıraktırdı bugün yarın 2 damlada gelse yeterli gonal f başlıcaz dedi şaşırdım neden bir sonraki adeti beklemedik anlayamadım adetlerimde düzenli aslında hemen başlamak istedi işleme

Merhaba herkese umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bende adet olmayı bekliyorum gonal f başlayacağım ama cumartesi kontrolüm vardı 5 kişiden yumurta toplama işlemi yapıldğını söylediler çok heyecanlı bence :) genelde canlı transfer yapıyor sanırım hoca buradan bunu anlıyorum yaşayıp göreceğiz sadece bende soru işareti bırakan durum adetim yeni bitmişti ve yasmin verdi 10 gün kullandım bıraktırdı bugün yarın 2 damlada gelse yeterli gonal f başlıcaz dedi şaşırdım neden bir sonraki adeti beklemedik anlayamadım adetlerimde düzenli aslında hemen başlamak istedi işleme
Göğşen hocanın hastasiysaniz o 5 kişiden biri bendim 😊

beklemek çok zor ..
ben de kasım adetinde başlayacağım inşallah ..hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz seviniriz inşallah amin..

aynen haber et biz meraklanırız iyice hayırlısı ile sağlıcakla tutunsun kuzuların sana. inşallah amin

beren_naz beren_naz canım nasılsın?
transfer nasıl geçti ortam nasıldı doktorun tavrı falan ne kadar yattın hastanede? ne tavsiye etti ne ilaçlar verdi kuzu amma da soru sordum merakımdan :KK70:

beren_naz beren_naz canım nasılsın?
transfer nasıl geçti ortam nasıldı doktorun tavrı falan ne kadar yattın hastanede? ne tavsiye etti ne ilaçlar verdi kuzu amma da soru sordum merakımdan :KK70:
10 15 dk sürdü transfer islemi sonrasında 10 dk sonra wc ye gidebilirsiniz dediler sonra 20-25 dk daha dinlendim çıktım
Protein ağırlıklı beslen, avokado, mango,kivi ye dediler
Ospar igneye başladım bugün
Yarin da catlatma igneleri var
Yatıyorum Dinleniyorum 2-3 gün önemli.tutunmada dediler ağır kaldirma felan işte dikkat edicem

10 15 dk sürdü transfer islemi sonrasında 10 dk sonra wc ye gidebilirsiniz dediler sonra 20-25 dk daha dinlendim çıktım
Protein ağırlıklı beslen, avokado, mango,kivi ye dediler
Ospar igneye başladım bugün
Yarin da catlatma igneleri var
Yatıyorum Dinleniyorum 2-3 gün önemli.tutunmada dediler ağır kaldirma felan işte dikkat edicem
yarın da çatlatma iğnesimi vurunacaksın canım o neden acaba

X