ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

Sabah erken gidiyorsun zaten canım, eğer o gün operasyonu vs yoksa çok fazla beklemiyorsun. Ben bu güne kadar ki süreçte sadece bı gün bekledim o da 6 tane opu işlemi vardı o gün o yüzden. Pozitif sonuçları daha çok duydum canım illaki negatif olanlarda vardır. Ekstra maliyetli hiç bir şey yapmıyor, ne gerekiyorsa onu yapıyor kendisi ve çok ilgili bı baba gibi.
evet kesinlikle katılıyorum

yarın labarotuvar arar yumurtan hakkında bilgi vermeye canım kontrole gel falan dedi mi hoca......?
çok çok geçmiş olsun canım ahh bu tedaviler zor :::::::KK43:
Yok kontrole gel demedi canım. Bişey olursa iletişime geçersin dedi. Evet yarın için çok heyecanlıyım İnşallah bı sorun olmadan döllenir bı kaçı 🤲 valla çok zor canım yaşamayan bilmez

Başkent üniversitesinin Labaratuvarı hakkında kimseden iyi diye duymadım ya 🥺 göğşen hoca evet baya iyiymiş ama o kısım da çok önemli bizde sperm faktörü de var işte sperm seçimi teknikler falan lazım kafam karıştı...

Yok kontrole gel demedi canım. Bişey olursa iletişime geçersin dedi. Evet yarın için çok heyecanlıyım İnşallah bı sorun olmadan döllenir bı kaçı 🤲 valla çok zor canım yaşamayan bilmez
yaşayan biliyor canım ahh ahh canımızın acımasını unuttuk ne yazık ki..
benden de polip alındı ayağa kalktım bacaklarımın arasından kanlar akıyor kadın olmak işte zor..
ALLAH daha büyük sınavlar vermesin tez zamanda en kolay şekilde tedavimiz olumlu sonuçlanıp hayırlar ile sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah amin

inşallah canım ya heyecanla şimdi şubatı bekleyeceğim..
şimdi senin kaçıncı ayda iğneler bitti mi herhangi bir şey kullanıyor musun?
Oksapar kullanıyorum genetik sonucumu bekliyorum ona göre birakabilirim iğneyi
Progestan fitil kullanıyorum günde 6 tane

Oksapar kullanıyorum genetik sonucumu bekliyorum ona göre birakabilirim iğneyi
Progestan fitil kullanıyorum günde 6 tane
bende kan pıhtılaşması var ben doğuma kadar kullanacağım hamilelik olursa..
hadi hayırlısı canım inşallah kan pıhtılaşması yoktur..

Merhaba, ben de Göğşen Hoca'nın hastasıyım. 28 Ağustos'ta transferim yapıldı ama tutmadı. 12 yumurta toplanmıştı ama bizde sperm sorunu var. DNA hasarı ve genetik araştırması yapılıyor şimdi. Hoca çok iyi ama laboratuvar konusunda ben de ikilemdeyim. Bazı hastalar çok iyi derken bazıları iyi değil diyor bilemiyorum.

Merhaba, ben de Göğşen Hoca'nın hastasıyım. 28 Ağustos'ta transferim yapıldı ama tutmadı. 12 yumurta toplanmıştı ama bizde sperm sorunu var. DNA hasarı ve genetik araştırması yapılıyor şimdi. Hoca çok iyi ama laboratuvar konusunda ben de ikilemdeyim. Bazı hastalar çok iyi derken bazıları iyi değil diyor bilemiyorum.
Neden iyi değil diyorlar acaba bizde de sperm sorunu var amh düşüklüğü var bende de

Tam karar veriyorum diyorum fiyat olarak başkent uygun rapor alabiliyorum. Baya memorial 42 bin artı ilaçlar dedi başkent raporlu 20 bin artı ilaçlar dedi. Arada uçurum var. Göğşen hoca çok iyiymiş tamam. Sonra diyorum erkek faktörü de var bizde iyi ürolog lazım. Laboratuvara biri iyi diyor biri kötü diyor. Ne yapacağım... Aygül hoca nasıl acaba ya da memorial labaratuvarı nasıl. Parayı bulup bi şekilde oraya mı gitmeli?

Geriye hiç embiriyo kalmadı mı canim

Geriye hiç embiriyo kalmadı mı canim
Hayır kalmadı. Benim kafamı karıştıran da bu oldu. 12 taneden 9 tanesi döllendi. 2 tanesi 3.güne 8 hücreli olarak geldi, 2 tanesi de 4 hücreliydi. 8 hücreli olan 2 embriyo transfer edildi. Gerisi gelişmedi denildi. Çöp oldu yani. Göğşen hoca yumurta kaliten çok iyi o yüzden tutmalıydı ama spermde DNA hasarı çok yüksek sanırım diyor. Histereskopi yaptı bir şey çıkmadı. Şimdi sperm sonuçlarını bekleyeceğiz bakalım.

Neden iyi değil diyorlar acaba bizde de sperm sorunu var amh düşüklüğü var bende de
Sanırım diğer laboratuvarlardaki kadar gelişmiş değil ekipmanları falan ya da çalıştıkları kişilerden kaynaklı.
Orada 6 kez transfer yaptıran biri vardı. O da embriyologları çok iyi demişti. İyi olmasa üst üste gelmezdi herhalde. Bilmiyorum benim de kafam çok karışık.

Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer bu ağrılar.. Transfer hakkında bişey demedi canım, sadece yumurtalarin çok geride olduğu için bastırmak zorunda kaldım dedi. Yok o bayanın ağrısı kanaması yoktu, hafif mide bulantısı vardı sadece
Benim de çok kanamam olmuştu ama taze transfer yapmıştı. Göğşen hoca taze transfer yapmayı daha uygun görüyor.

Hayır kalmadı. Benim kafamı karıştıran da bu oldu. 12 taneden 9 tanesi döllendi. 2 tanesi 3.güne 8 hücreli olarak geldi, 2 tanesi de 4 hücreliydi. 8 hücreli olan 2 embriyo transfer edildi. Gerisi gelişmedi denildi. Çöp oldu yani. Göğşen hoca yumurta kaliten çok iyi o yüzden tutmalıydı ama spermde DNA hasarı çok yüksek sanırım diyor. Histereskopi yaptı bir şey çıkmadı. Şimdi sperm sonuçlarını bekleyeceğiz bakalım.
Yani bu tamamen laboratuvarla alakalı bi şey değil mi mesela? DNA hasarı bizde de vardır muhtemelen varikosel olduğu için. Onun için ne yaptılar acaba?

Kızlar hastaneden aradılar 12 tane yumurtadan 7 si döllenmiş, hoca cumartesi günü yani 5. Gün transfer yapmayı uygun görmüş

Yani bu tamamen laboratuvarla alakalı bi şey değil mi mesela? DNA hasarı bizde de vardır muhtemelen varikosel olduğu için. Onun için ne yaptılar acaba?
Dediğim gibi benim ilk transferim olumsuz oldu. Sperm sonuçlarına göre bir yol izlenecek. Tekrar tüp bebek tedavisi başlanacak. Muhtemelen embriyolar genetiğe gidecek ve sağlıklı olanlar transfer edilecek. Şimdilik öyle görünüyor yani.

X