ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

canım bana da histeroskopi yapıldı sorun olmasaydı taze yapacaktı ama polip vardı alındı çok korkuyorum gerçekten de tek kaldı ya...transfer anında bir iğne de vuruyormuş cetrotidı mı vuruyor neler kullandın oksapar ve progestan haricinde canım..
çok korkuyorum gerçekten de 1 tane 3. gün kaldı ..
histeroskopinin hemen ardından transfer de oldu..?
ben yine de korkumdan sıfırdan başlama düşüncesini de aklımdan atamıyrum..
şimdi histeroskobi bende daha önce yapıldı ben öle istedim ve bende enfeksiyon çıktı 1 ay ağır ilaçlar kullandım o şekilde taze transfer yapıldı sonrasında yapılsaydı bizimde dondurulurdu ama korkma inan bende aynısını dedim benimde 8 hücreliydi ve tuttu Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. çatlatma iğnesi verdi bana transferden sonra 3 e böldüm birazını bi gün diğer kalanın 3te 2 sini diğer gün kalanı çöp sonra oksapar , progestan fitil, bunları hala kullanıyorum prolutex kalp atışını duyana kadar günde 1 defa cetrptide 5 e bölüyosun 15 gün kullandım onuda 3 iğne yani bide 2 tane hap verdi birini 3 gün diğerini 5 gün içiyorsun enfeksiyon önleyici açıkçası ben transfer sonrası daha çok zorlandım ama hepsi geçiyor çok şükür stres yapma akışına bırak

çok çok geçmiş olsun canım benim de ilk tüp bebeğim de olmuştu öyle çok yumurta toplanmıştı transfer de yapıldı ama olumsuz olmuştu :KK43: hayırlısı ile şimdi daha iyi misin canım..en kısa zamanda şifalar versin RABBİM amin..
şimdi aha iyim çok şükür inş daha iyi olurum yumurtalarım büyük hala daha bekliyoruz sen ilk tüp bebeği nerede yaptırmıştın tutunmadımı hiç yoksa ohss yüzündenmi düştü

şimdi aha iyim çok şükür inş daha iyi olurum yumurtalarım büyük hala daha bekliyoruz sen ilk tüp bebeği nerede yaptırmıştın tutunmadımı hiç yoksa ohss yüzündenmi düştü
samsun ondokuz mayısta oldum canım hiç tutunmadı o zaman canım hem de 5. gün embriyosu olduğu halde..
bilmiyorum ben de umutlu olmaya çalışıyorum darısı inşallah bana da ..

samsun ondokuz mayısta oldum canım hiç tutunmadı o zaman canım hem de 5. gün embriyosu olduğu halde..
bilmiyorum ben de umutlu olmaya çalışıyorum darısı inşallah bana da ..
inş bu defa güzel olur her şey o hastaneyide çok övüyorlar aslında ama her şeyim bi zamanı var hayırlısı olsun inş

inş bu defa güzel olur her şey o hastaneyide çok övüyorlar aslında ama her şeyim bi zamanı var hayırlısı olsun inş
öyle canım zamanı gelmeden ALLAH Nasip etmeden hiçbir şey olmuyor..
hamişsin duanı eksik etme benim için de çok sevinirim kimin duası kabul olur bilinmez

öyle canım zamanı gelmeden ALLAH Nasip etmeden hiçbir şey olmuyor..
hamişsin duanı eksik etme benim için de çok sevinirim kimin duası kabul olur bilinmez
Bizde çok çabaladık yıkıldık kalktık ama zamanı var işte sabretmek gerekiyor etmezmiyim çok ediyorum hemde yaşayan bilir.

Bizde çok çabaladık yıkıldık kalktık ama zamanı var işte sabretmek gerekiyor etmezmiyim çok ediyorum hemde yaşayan bilir.
biz de 10 senedir bekliyoruz gülüm bu 5. tüp bebeğim evet yaşayan bilir gerçekten de gülüm :KK43:

Kızlar opudan çıktım eve geldik. 12 yumurta toplandı. Yanımdaki arkadaştan ta 16. Yani standart diye bişey yokmuş öğrenmiş olduk. Ama benim feci ağrım oldu yumurtalar geride olduğu için, ve bayağı kanamam. Hatta tampon takmislardi, onu çıkarırken ağladım.. Karnım şiş şuanda. Serum taktılar. İki tanede eve verdiler yarın yakın bı merkezde taktırıcam. Ayrıca idrar yaparken de yanma ağrı var sizlerde de olmuş muydu?

merhaba herkese benimde 6 yumurtam toplanmıştı ve bende daha fazla bekliyorum sonra 5 kaldı dendi sonra aradılar 1 tanesi 3 güne ulaştı ve taze transfer yapıldı bende hep tutmazsa baştan başlayacağız modundaydım hep dondurmak istedim sonrası kolay olsun diye ama çok şükür tutunde bebeğim bu gün 2 aylık olduk darısı sizlere inş hayırlısıyla ama hep bi korku oluyor devam edecekmi kalbimi duracak vs o korkular hiç bitmiyor Allahım bu yolda emek harcayan herkesin kucağını doldursun hep öle dua ediyorum. bu arada banada histeroskobi yapılmıştı inş sizlerinde güzel gelir devamı
Maasallh canım, Rabb'im sağlıcakla kucağına aldığın anları nasip etsin inşallah sağ salim ❤️ darısı bizlere inşallah 🤲

Kızlar opudan çıktım eve geldik. 12 yumurta toplandı. Yanımdaki arkadaştan ta 16. Yani standart diye bişey yokmuş öğrenmiş olduk. Ama benim feci ağrım oldu yumurtalar geride olduğu için, ve bayağı kanamam. Hatta tampon takmislardi, onu çıkarırken ağladım.. Karnım şiş şuanda. Serum taktılar. İki tanede eve verdiler yarın yakın bı merkezde taktırıcam. Ayrıca idrar yaparken de yanma ağrı var sizlerde de olmuş muydu?
çok geçmiş olsun canım bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim senin için..
hoca ne dedi canım ..?
taze transfer yapmaz büyük ihtimal canım hayırlısı olsun da en kısa zamanda kendine gelip ağrıların geçsin canım..
16 tane toplanan pko sanırım onun da kanaması oldu mu senin gibi

inşallah canım çok yorgunum bir aydır ankaradayız git gel git gel ..
tek kaldı ya korkuyorum elimde olmadan..
canım transferden sonra bir iğne vurduruyormuş o cetrodet mı? hatırlıyor musun?
şimdi şubat bakalım nasıl gelecek
2 iğne vurulmuştum canım evet biri oydu
Hakkında hayırlısı olsun.
İyi düşün iyi olsun
İnşallah tutacak iyi haberlerini bekliyorum 😊

Ben de 2. Tedavim için doktor arayışındayım. Göğşen hocayı çok araştırdım herkes çok memnun kalmış. Laboratuvarları hakkında bilgisi olan var mı bizim iki taraflı sorun yani sperm seçimi falan da çok önemli

çok geçmiş olsun canım bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim senin için..
hoca ne dedi canım ..?
taze transfer yapmaz büyük ihtimal canım hayırlısı olsun da en kısa zamanda kendine gelip ağrıların geçsin canım..
16 tane toplanan pko sanırım onun da kanaması oldu mu senin gibi
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer bu ağrılar.. Transfer hakkında bişey demedi canım, sadece yumurtalarin çok geride olduğu için bastırmak zorunda kaldım dedi. Yok o bayanın ağrısı kanaması yoktu, hafif mide bulantısı vardı sadece

Ben de 2. Tedavim için doktor arayışındayım. Göğşen hocayı çok araştırdım herkes çok memnun kalmış. Laboratuvarları hakkında bilgisi olan var mı bizim iki taraflı sorun yani sperm seçimi falan da çok önemli
Canım ben kendisinden çok memnunum ama labaratuvar konusunda pek bilgim yok

Canım ben kendisinden çok memnunum ama labaratuvar konusunda pek bilgim yok
Tedavi sürecinde çok bekliyor muyuz muayene olmak için falan sistem nasıl biraz anlatır mısınız. Rahat olabilir miyim ulaşabilir miyim siz başarılı sonuçlarını duydunuz mu

Bir de aygül Demirol var memorialde. Burda tedavi gören var mı. Sizce nereyi tercih etmeliyim. Başkentte rapor çıkarabiliyorum çok çok daha uyguna geliyo memorialde göre tam yarısı hatta... para bi şekilde bulunur ama doktor arayışındayken ikisi arasında çok kaldım. Aygül hocanın tarzı nasıl bilen var mı acaba?

2 iğne vurulmuştum canım evet biri oydu
Hakkında hayırlısı olsun.
İyi düşün iyi olsun
İnşallah tutacak iyi haberlerini bekliyorum 😊
inşallah canım ya heyecanla şimdi şubatı bekleyeceğim..
şimdi senin kaçıncı ayda iğneler bitti mi herhangi bir şey kullanıyor musun?

Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer bu ağrılar.. Transfer hakkında bişey demedi canım, sadece yumurtalarin çok geride olduğu için bastırmak zorunda kaldım dedi. Yok o bayanın ağrısı kanaması yoktu, hafif mide bulantısı vardı sadece
yarın labarotuvar arar yumurtan hakkında bilgi vermeye canım kontrole gel falan dedi mi hoca......?
çok çok geçmiş olsun canım ahh bu tedaviler zor :::::::KK43:

Tedavi sürecinde çok bekliyor muyuz muayene olmak için falan sistem nasıl biraz anlatır mısınız. Rahat olabilir miyim ulaşabilir miyim siz başarılı sonuçlarını duydunuz mu
Sabah erken gidiyorsun zaten canım, eğer o gün operasyonu vs yoksa çok fazla beklemiyorsun. Ben bu güne kadar ki süreçte sadece bı gün bekledim o da 6 tane opu işlemi vardı o gün o yüzden. Pozitif sonuçları daha çok duydum canım illaki negatif olanlarda vardır. Ekstra maliyetli hiç bir şey yapmıyor, ne gerekiyorsa onu yapıyor kendisi ve çok ilgili bı baba gibi.

Bir de aygül Demirol var memorialde. Burda tedavi gören var mı. Sizce nereyi tercih etmeliyim. Başkentte rapor çıkarabiliyorum çok çok daha uyguna geliyo memorialde göre tam yarısı hatta... para bi şekilde bulunur ama doktor arayışındayken ikisi arasında çok kaldım. Aygül hocanın tarzı nasıl bilen var mı acaba?
aygül hocayı bir akrabam önerdi ama maddiyattan gözümüz kesmedi orada oldu onun çocuğu sürekli düşükleri oluyordu..
göğşen hocayı da bir arkadaşım önerdi ben çok memnunum göğşen hocadan labarotuvar sanki biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum 6 yumurtadan bir tane kaldı diye de böyle düşünüyor olabilirim de başarısı yüksek göğşen hocanında davranışı da çok iyi

X