şimdi histeroskobi bende daha önce yapıldı ben öle istedim ve bende enfeksiyon çıktı 1 ay ağır ilaçlar kullandım o şekilde taze transfer yapıldı sonrasında yapılsaydı bizimde dondurulurdu ama korkma inan bende aynısını dedim benimde 8 hücreliydi ve tuttu Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. çatlatma iğnesi verdi bana transferden sonra 3 e böldüm birazını bi gün diğer kalanın 3te 2 sini diğer gün kalanı çöp sonra oksapar , progestan fitil, bunları hala kullanıyorum prolutex kalp atışını duyana kadar günde 1 defa cetrptide 5 e bölüyosun 15 gün kullandım onuda 3 iğne yani bide 2 tane hap verdi birini 3 gün diğerini 5 gün içiyorsun enfeksiyon önleyici açıkçası ben transfer sonrası daha çok zorlandım ama hepsi geçiyor çok şükür stres yapma akışına bırakcanım bana da histeroskopi yapıldı sorun olmasaydı taze yapacaktı ama polip vardı alındı çok korkuyorum gerçekten de tek kaldı ya...transfer anında bir iğne de vuruyormuş cetrotidı mı vuruyor neler kullandın oksapar ve progestan haricinde canım..
çok korkuyorum gerçekten de 1 tane 3. gün kaldı ..
histeroskopinin hemen ardından transfer de oldu..?
ben yine de korkumdan sıfırdan başlama düşüncesini de aklımdan atamıyrum..